Denetim_Masası
Üye
İyi Bir Üye Olmak İçin... WaHseT_35
Merhaba arkadaşlar.. Bu konumda sizlere bir kaç tavsiye vereceğim... Tavsiyemin konusu sitede iyi bir üye olmak için yapılacaklar / yapılabilecekler.. Bu konumu diğer forum sitelerindeki ve maxicep.com daki tecrübelerime dayanarak yazıyorum... Şimdi gelelim asıl önerilerimize...
Başlıyoruz...
Evet arkadaşlar maddelerim burada bitti ama tecrübelerime dayanarak gene yazacağım.. İyi forumlar...
WaHseT_35 Gururla sunar...
Teşekkür edenlere ben teşekkür ediyorum..
Başlıyoruz...
- Tüm gördüğünüz konulara ''teşekkürler'' yazarak mesaj sayılarınızı arttırmaya çalışmayın... Bazı üyeler soru sorulan konulara bile teşekkürler yazıyor bunu bu forumda bi adminden duymuştum...
- Gereksiz konular ve mesajlar yazmayın...
- Yararlı konular ve paylaşımlar yapmaya çalışın...
- Açtığınız konularda size soru soranlara en kısa zamanda cevap vermeye çalışın...
- Konularınızda ve diğer üyelerin konularında konuyu dağıtmak isteyenlere engel olmaya çalışın.. O konuda o üyeyle ilgili mesaj yazın...
- Forum ve portalın huzurunu bozmaya çalışan üyeyi ve kurallara uymayan üyeleri şikayet yöntemiyle rapor edin.. Eğer mesajı rapor edecekseniz o mesajın üstünde şikayet et butonunu kullanabilirsiniz..
- Tüm forumda yararlı konular açın...
- Tüm konularda soru soranlara yardım edin..
- Fatihyet tavsiyesiyle; Kendiniz olun...
- Konularınızı güncel tutun...
Evet arkadaşlar maddelerim burada bitti ama tecrübelerime dayanarak gene yazacağım.. İyi forumlar...
WaHseT_35 Gururla sunar...
Teşekkür edenlere ben teşekkür ediyorum..
acaba ben iyi bir uyemiyim 

belki siyahtan başka kırmızıda olmanı saglar