Apit"
Üye
samsung wave söz konusu bile edilemez arkadaşım. symbian ^3 çıkar çıkmaz fring, skype uyumlu programı oluşturdu ama bada çıkalı 1 yıl oluyor galiba? ama hala uygun program yok SKYPE NİN SİTESİNE GİRİNCE BADA NIN SEMBOLÜ DE YOK!!!!! BADA YI KAALE BİLE ALMIYORLAR GALİBA HAAA??? NEDERSİNİZ??? GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME PROGRAMI MEVCUTMU? ARKADAŞIMA SORUYORUM KONUYU DEĞİŞTİRİYOR. VE HALA CEVAP ALAMADIm... SİİTEDE Kİ BADA BÖLÜMÜNE GİRİNCE 2 SAYFALIK BİR UYGULAMACIK SAYFASI VAR............... EVET BURASI SYMBİAN^3 FORUMU ARKADAŞLAR SORUSU OLAN VARSA SORAR. NİYE BADA YI SAVUNURSUNUZ Kİ BURADA? """""""ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILAMAZ"""""""
sunu farkettim konuyu acanlar hep n8 fani madem n8 alicaksin milleti niye birbirne dusuruyon ,burda wavei olan wavei savuncak heralde
bende sana sunu soruyorum ozgur power gxin 200 mhz oldugunu ve kendi rami olmadigini kanitlayin bakalim halen kimse o siteyi bulamadi cocuk kandirir gbi bana n8 in verilerini kanit olarak gonderiyosunuz halen powergx in datasheeti yok ortalikta