BullGuard Mobile Antivirus - 5000 lisans paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mankenboy

Üye
    Konu Sahibi
BullGuard Mobile Antivirus - 5000 lisans paketi
BullGuard Mobile Antivirus - 1 yıl ÜCRETSİZ kullanım

Akılllı telefonlarda Güvenlik neden gerekli ?

hayatınızın bir parçası olan cep telefonları ile internet üzerinden yazılı haberleşme, mesajlaşma, facebook twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine giriş, e-postalarınızı kontrol etmek, güncellemeler ve haberler ve banka hesabınıza erişmek gibi bir çok işlem yapılmakta,

Bu aşama da Virüs ve diğer kötü amaçlı yazılım türlerine karşı cihaz savunmasızdır. Kötü niyetli kişilere karşı sadece telefonunuzun açık olması cihazlara zarar vermek veya şifreleri çalmak için yeterlidir.
Burada koruma sağlanması için güvenlik yazılımlarına gereksinim duyulmaktadr. Bullguard 5000 adet lisans dağıtımı ile 1 yıllık ÜCRETSİZ lisans hakkı vermektedir. İsteyen kullanıcılar yararlanabilir.

İşletim Sistemleri

• Android
• Symbian
• Windows mobile

• Beğen
Tepkiler: AYNA, House.MD ve sutty

maresal58

Üye
telefon numarası istiyor türkiye kayıtlı değil...

maktama

maktama

Üye
telefon numarası istiyor türkiye kayıtlı değil...
direkt bilgisayara indir seçeneği de var, dikkat edin. Sadece mail adresinizi istiyor ve oraya gerekli bilgileri yolluyor. Ben indirdim bilgisayara(Telefona kurmadım henüz)

bbkr630

bbkr630

Üye
teşekkürler ama ben telefona antivirus kurmak gerekirmi tereddütteyim

--------------- Ekleme ---------------

her nekadar antivirus gerekmeiyor diye bilsemde symbianlara yinede yükledim elimin altında bi lisans bulunsun da konu için teşekkür butonuna tıkladım sağol

AYNA

AYNA

Üye
Teşekkürler satioya denicem olur inşallah..

gofrettin76

gofrettin76

Üye
sadece mail adresimi yazdım lisans codu ve hertürlü bilgi geldi şuan kullanıyorum tşkler.....

AYNA

AYNA

Üye
malesef satioya olmadı..

norm_life

Üye
tüh yav yetişemedikk bitmiş lisanslar... :((

anık

Üye
elindelisans olan yokmu arkadaşlar paylaşabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...