1100 TL ye kadar Telefon Tercihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
1100 TL ye kadar Telefon Tercihi
arkadaşlar 1100tlye kadar android telefon almayı düsünüyorum.htc desire vardı aklımda.forumda inceledim.market falan yokmus .vodafone getirdiği için onun rootu falan varmıs.moralim bozuldu.baska tlefon önerecek varmı?

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben htc den başka android sevmiyorum

fedata

fedata

Üye
htc desire market olmamasına rağmen bile mükemmel arkadaşım ya varmı böyle bi telefon bilmiyorum ya.onun yine tek rakibi htc desire hd..yani başka rakibi yok..ya hacı ben diyorum ki o telefonu alacağına pişman olmazsın asla ama asla..walla aşıım htc desire ye böyle diyeyim sen anla.adı üzerinde htc arzu keyif..daha nolsun ya nolsun...market falan dersen onu ileride yaparsın da ki ben pek ihtiyaç duymuyorum şimdilik ama bide yani market yükledğinide düşünsem telefondan vazgeçmezsin..elinden düşüremezsin çünkü çok hızlı yapmış adamlar işte.boşuna nokia ya para vermişiz bu zamana kadar..

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
__black__

__black__

Üye
Ben suan bunu htc desiremle yaziyorum telefon şahane hiç düşünme git al pisman olmazsin marketide kafana takma onun yerini alan programlar var mesela applanet bir sürü uygulama ve oyun var yani orjinal marketten hiç bir farkı Yok

şazenuş

şazenuş

Üye
üzerine biraz daha koy desire hd al.2-3 sene kafan rahat olsun.

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar cok yardımınız oldu saolun alıyorum desireyi

--------------- Ekleme ---------------

desire hd nin fiyatı Ne Kadar bu arada?

şazenuş

şazenuş

Üye
1250 ile 1400 arasında bulabilirsin.

__black__

__black__

Üye
1040 tl

GORAX

GORAX

Üye
X10i telefonumdan cok memnunum

americanboy

americanboy

Üye
biraz beklersen galaxy s alabilirsin yada doğubankta 1.150 lira civarı telpalı sıfır var bence galaxy s almalısın

__black__

__black__

Üye
desire hd değil o.normal desire.

--------------- Ekleme ---------------

en ucuzu bu oda kayıtsız.

verdiğin site pekte güvenilir degil bence adamlar dünyanın bi ucundan gönderiyor telefonu KANADA :aha::d::ehe

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi
ya desire hd de bile dahili hafıza yok.o kadar para verip bide hafıza kartı mı takıcaz ya :S

atom karinca:)

atom karinca:)

Üye
xperia x10 mini yada x10 mini pro

şazenuş

şazenuş

Üye
1.5 gb hafıza yetmiyormu kardeş.zaten 8 gb hafıza kartı kutuda çıkıyor

semih_1907

Üye
tatısmasız xperia X10 derım bayadır kullanıyorum mukemmel bır tlefon bıkeremı teklemez bı telefon ya:D:D karızma....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...