5800 Ekran Koruyucu Film Hakkında Bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ekran Koruyucu Film Hakkında Bakarmısınız
Yaklaşık bir ay önce 5800 ım için ekran koruyucu film aldım. Yalnız bir yerde gördüm ekrana zarar veriyormuş. Fazla takılı durmaması gerektiği yazıyor. Bu doğrumu ? Eğer böyle birşey varsa ekranın camınamı yoksa dokunmatik kısmınamı zarar veriyor ?

HackerCelik

HackerCelik

Üye
saçma arkadasim eğer güvenilir yerden kaliteli bi ekran koruyucu alırsan hiç bi sorun çıkarmaz ben 7 aydır kullanıyorum 3 tane felen değiştirdim hiç bisi olmuyo kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim
Iyi forumlar

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
    Konu Sahibi
Alişveriş merkezindeki Turkcell mağazasından almıştım galiba 10 liraydı. birde neden 7 ayda 3 tane kullandın ?

HackerCelik

HackerCelik

Üye
o zaman hiç bi sorun olmaz güvenle kullan derim
3 tane kullanmanın nedeni bisüre kullandıktan sonra artık çizilmeye başlıyo bi ve gittikçe çoğalıyo o yüzden zaten kullandıkça görürsün:)

SilentOne

SilentOne

Üye
ekran koruyucu filimi bn pek sevmiyom çünkü telefonun kaliprasyonunu etkiliyor

HackerCelik

HackerCelik

Üye
ekran koruyucu filimi bn pek sevmiyom çünkü telefonun kaliprasyonunu etkiliyor

Dokunmatikle ilgi bi farkını ben hiç hissetmedim ama malesef çok az da olsa görüntü netligi düşüyo ama olsun en azından çiziklerle dolu bi ekrandan iyidir.
Tabikide bu ben tercihim

Red_deviL

Üye
teLefon ekranının üzerinde vaLs mi yapıyosunuz da çiziLcek. Bence gerek yok sakınıLan göze çöp batar..

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonda az da olsa dokunmatik hassaslığı düştü ama çok az. ekranında çizik vardı zaten telefonun çizilmesin diye taktım bende.

yardım ve yorum yapan herkese teşekkürler.

flunight

Üye
5liraya aldım süper birşey kesinlikle tavsiyemdir yoksa 70 lira verip ekranı değiştirmek zorunda kalırsın.ekran çizilmiyor gerek yok diyenlerede sadece gülüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt