zaza
Üye
benim için bişey değişmez sonuçta kim ne yaparsa kendine yapar ama ne kadar nasihatler işe yaramasada yinede söyleyecem kendi iyiliğin için içkiden vazgeçyok walla bugun gıttım günahımı alıyosun![]()

benim için bişey değişmez sonuçta kim ne yaparsa kendine yapar ama ne kadar nasihatler işe yaramasada yinede söyleyecem kendi iyiliğin için içkiden vazgeçyok walla bugun gıttım günahımı alıyosun![]()

benim bu akşam en merak ettiğim konu "içipte maxiye gelip ban yiyen varmı"?moderatör kuzeninde böyle içermi senin![]()

alkolün tadı nedir bilmem
bırak sende içme kola felan iç![]()
D

sanki kuzeni sektör 7 de çalışıyoronun hakkında bılgı weremem![]()

sefa alnını tut hatay'a getir öpücem onuD
![]()

tuta tuta bir hal olur ona
sefa alnını tut hatay'a getir öpücem onuD
![]()

sanki kuzeni sektör 7 de çalışıyor![]()

her türlüFARKEDERMI NERDE CALIŞTIGI SEN BASKALARININ HAKKINDA YORUM YAPIOMUSUN![]()

aferin sende gözüme battınben 20 yasındayım ama agzima bi damla alkollü icecek degmemistir.tadını bilmedgm icin denemek isterdm ama onun dısında bu zmna kdr hic gerek duymadım sebebini de bilmiyorum![]()

sen gözümden düştünBen çok ictimviski, vodka, bira, şarap, rakı ..
![]()

her türlü
tamam dewam et o zaman dogru yoldasın belki o yuzden içki içmiyosundur![]()
her türlü
![]()
yok aslında o yüzden değil kuran-ı kerim de yazdığı için gerçi büyüklerimiz çok söylemişti hatta içenler bile bizde ne kadar içselerde onlar gibi davranmaktan sakınıyoruz sonuçta dünyadaki amacımızı unutmamak lazım ne kadar cennete gitme ümidimiz olmasa bileher türlü