N8 Çeşitli Karakterler - Harfler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
N8 Çeşitli Karakterler - Harfler
Beyler bayanlar ben birşeyi bulamadım veya yok zaten . 5800 da mesaj yazarken veya bir tercih açarkan isminde çeşitli çeşitli karater kullanabiliyorduk . Birsürü çeşitli harfleri simgeleri vardı . Fakat bunu N8 de bulamadım . Simge ekle var fakat birkaç simge tek var . 5800 daki gib birsürü karakter veya simge yokmu N8 de ?

mathman20

Üye
Beyler bayanlar ben birşeyi bulamadım veya yok zaten . 5800 da mesaj yazarken veya bir tercih açarkan isminde çeşitli çeşitli karater kullanabiliyorduk . Birsürü çeşitli harfleri simgeleri vardı . Fakat bunu N8 de bulamadım . Simge ekle var fakat birkaç simge tek var . 5800 daki gib birsürü karakter veya simge yokmu N8 de ?

qwerty klavyede sol alt köşedeki yukarı ok tuşunun yanındaki 1* tuşuna basarsanız birsürü simge çıkıyor.yetmediği zaman aynı yerdeyken yukarı ok tuşuna basmanız durumunda birsürü yeni simge daha çıkar.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
qwerty klavyede sol alt köşedeki yukarı ok tuşunun yanındaki 1* tuşuna basarsanız birsürü simge çıkıyor.yetmediği zaman aynı yerdeyken yukarı ok tuşuna basmanız durumunda birsürü yeni simge daha çıkar.
Onu bende biliyorum . 5800 da harflerin şekilli halleri vardı . Bu simgeleri demiyorum . Farklı farklı harfler vardı .

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Bilen bir arkadaş yok mu? :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ne karketeri ya :/

okin

okin

Üye
.......
Bilen bir arkadaş yok mu? :)
.....arkadsım 5800 el yazısı ile mesaj gonderme destegı oldugundan o dedıgın farklı karakterler var...ancak n8 de de bır suru karakter ve bılgısayarda kı smile ler mevcutttur

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada n8 de el yzısı desteqi olsa süper olurdu xD

Omer_07

Üye
Şu anda bu konuyu okuduktan sonra telefonu elime alınca farkettim :D 1* tuşuna 1-2 sn basılı tutunca değişik karakterlere ulaşabiliyoruz :oke:

Emre-45

Emre-45

Üye
Şu anda bu konuyu okuduktan sonra telefonu elime alınca farkettim :D 1* tuşuna 1-2 sn basılı tutunca değişik karakterlere ulaşabiliyoruz :oke:

Arkadaşın dediği gibi yaparsanız sorun çözülüyor

synergy11

synergy11

Üye
1* olayını yeni keşfettim teşekkürler :D

gullit

Üye
K.bakmayında 1* olayı nedir?? *'a basınca değişik karakterler çıkıyorda 1*nedir?

fenoktaye

fenoktaye

Üye
1* tuşuna basılı tutunca değişik karakterler çıkıyor.

kaanka0

kaanka0

Üye
øłðŭ våļľäĥą :D

----------Eklendi @ 20:22:23 ---------- Yazıldı @ 20:21:29 ----------

d harfi çıkmadı ama :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)
Konu kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt