hey yavrum hey![]()

git başkasıyla oyna sivereklilerin şakası yoktur ciddiye alırlarsa pompalı ile kovalarlar seniNecmati™;3056702' Alıntı:Orıgınal By Siverek..
I want to Play a Game![]()

bende bazuka ile kovalarım yavrummsivereğin karacadağ köyünde kayak merkezi var
--------------- Ekleme ---------------
git başkasıyla oyna sivereklilerin şakası yoktur ciddiye alırlarsa pompalı ile kovalarlar seni![]()

onlar bazukaya aldırış etmezler adamlar benim önümde 4 tane vurdular resmiyete bile bakmadılar ondan korkmayan senden korkmazNecmati™;3056716' Alıntı:bende bazuka ile kovalarım yavrumm![]()

ilk defa şalvarla kayak yapanları görünce bu tepkiyi vermen doğal

Bende Macır cano bende korkmamonlar bazukaya aldırış etmezler adamlar benim önümde 4 tane vurdular resmiyete bile bakmadılar ondan korkmayan senden korkmaz![]()

o zaman katliam olur sen bir kişiyi vuracan binlercesi seni vuracakNecmati™;3056729' Alıntı:Bende Macır cano bende korkmam![]()

yabancıya hoşgörü var kendi insanına karşı acayip düşmancıl olabiliyorlarbirgün siverek'e yolum düşerse çelik yelek,kask,kurşun geçirmez gözlük falan alayım gitmeden önce
aklımda bulunsun![]()
![]()

sen yine konuş dur ben macırım tek değilimo zaman katliam olur sen bir kişiyi vuracan binlercesi seni vuracak![]()

bilmimmm ne olacak senin kulağın fazla kaşıniNecmati™;3056750' Alıntı:sen yine konuş dur ben macırım tek değilim
bizim mahllenin adı çok olduğumuz için macır mahallesi oldu bilinmi zazaaa![]()

sivereğin karacadağ köyünde kayak merkezi var
--------------- Ekleme ---------------
git başkasıyla oyna sivereklilerin şakası yoktur ciddiye alırlarsa pompalı ile kovalarlar seni![]()

önemli değilharika idi teşekkürler..