yeni iphone kullanıcısıyım yardım pls

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pardon84

Üye
    Konu Sahibi
yeni iphone kullanıcısıyım yardım pls
program ve oyun indiriyorum.itunesten yükleme yapmıyo hata veriyo nasıl çözebilirim ve itunes hesabı almak için kredi kartından ne kadar miktar para kesiliyo bilen varmı?

vvalentinoo

vvalentinoo

Üye
I-tunes hesabı almak için illaki kredi kartı sahibi olman gerekmez sadece ücretli oyunları satın alacağın zaman kredi kartına ihtiyaç duyarsın. Hesabı almak için kredi kartı bölünüme gir ve en alttaki none olması lazım o seçeneği seçmen yeterli olacaktır. Bu şekilde I-tunes hesabına sahip olabilirsin.

I-tunes hata kodunu verebilirsen daha detayli yardımcı olabiliriz.

pardon84

Üye
    Konu Sahibi
hata kodu sorununu hallettim appsync yüklemek gerekiyomuş tele.ama itunes hesabında artık none seçeneği yok galiba...

Emirkhan33

Üye
itunes da none seçeneği var arada kaldırıp koyuyorlar ben de anlamış değilim naptıklarını ama suan var none seçeneği

atakax

atakax

Üye
program ve oyun indiriyorum.itunesten yükleme yapmıyo hata veriyo nasıl çözebilirim ve itunes hesabı almak için kredi kartından ne kadar miktar para kesiliyo bilen varmı?

oyun uygulamaları app store dısında bir yerden yüklüyorsan itunes kabul etmez jailbreakli olması lazım onun için appsync yüklemek içinde jailbreak lazm jailbreakle ücretli uygulamaları üretsiz yükleyebiliyorsun

pardon84

Üye
    Konu Sahibi
itunes da none seçeneği var arada kaldırıp koyuyorlar ben de anlamış değilim naptıklarını ama suan var none seçeneği

evet bende şimdi kaydoldum daha önce yoktu none seçeneği.yazdığın iyi oldu yoksa bakmıyodum saol :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Jailbreak yapman lazım :)

genckamyoncu

Üye
None tuşu hep vardır. Sadece ufak bir püf noktası var.
itunes ile appstore a gir. Orada Free bir uygulamayı indirmeye çalış. Sana free bir uygulamayı bile indirmek için account girişi yapmanı soracaktır. Create a new account a tıklarsan Kredi kartım NonE şeklinde üye olabiliyorsun.
Özetle Püf noktası >
Free bir uygulamayı indirmeye çalış.
Sonra yeni account oluştura tıkla.
ve karşında none seçenegi aktif olacak

pardon84

Üye
    Konu Sahibi
None tuşu hep vardır. Sadece ufak bir püf noktası var.
itunes ile appstore a gir. Orada Free bir uygulamayı indirmeye çalış. Sana free bir uygulamayı bile indirmek için account girişi yapmanı soracaktır. Create a new account a tıklarsan Kredi kartım NonE şeklinde üye olabiliyorsun.
Özetle Püf noktası >
Free bir uygulamayı indirmeye çalış.
Sonra yeni account oluştura tıkla.
ve karşında none seçenegi aktif olacak

dediğin gibi çok yaptım ama bi nedenle none seçeneği orda yoktu :) daha sonra koymuslar nasıl olduysa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt