Mavi Ekran Hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Mavi Ekran Hatasi
Arkadaslar nette online film izlerken bu hatayi aliyorum. Artik cildietacak XP ye geri dondurecek noktaya getirdi beni. Win7 kullaniyorum su an.

Online film izlerken filmin en tatli yerinde Şlappadak mavi ekrani yapistiriyor reset atiyor.

Oyun oynarken falan bir sorun yok..

Fikri olan varmi?

Brain.

Brain.

Üye
bu bir işaret orjinal fılm satın al izle o hata bir daha çıkmaz :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ne alaka orjinal film anlayamadım:D
ekran kartı markan asus mu yada chipset markası ati mi?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
8600da sli yaplılıyormu?:D

--------------- Ekleme ---------------

power kac w??

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
750w power hocam. Ana kart asus m32n3 SLI Deluxe - Wifi. xp kullanirken hic sorun olmamisti yaklasik 1 aydir w7 kullaniyorum pc ye tekme tokat dalasim geliyor.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
mavi ekranın bircok nedeni var .ramlarda sorun olabilir ekran kartı da olabilir ve ya sistemde olabilir.Bende de asus ekran kartı vardı.oyunlarda basıma geliyordu bu olay.Ayarlar vardi onları ayarlayınca oluyordu.Biraz zaman ver çözeriz ins:D

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
:D eyvallah hocam ins cozulur. ya ben ayarlari kurcaladim fakat simdi tekrar edince aklima geldi surdan:

Disable SLI desem degisen birseymi olurmuki acaba? Oyunlarda basima gelmiyor. Sadece online film izlerken. Youtube da olmuyor ama sadece filmlerde .. makina onlina filmlere savasmi acti napti :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bi sey vardı bunla ilgili aklıma gelmedi simdi:DWindows da bulunan minidump da ögrenebiliyorduk bunuda o dosyayı nasıl acacaz onu unuttum:D

win7 64bitmi sistemin.Gelen hatada kernel hatası mı

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
bi sey vardı bunla ilgili aklıma gelmedi simdi:DWindows da bulunan minidump da ögrenebiliyorduk bunuda o dosyayı nasıl acacaz onu unuttum:D

win7 64bitmi sistemin.Gelen hatada kernel hatası mı

Hocam hata raporu:

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler:
BCCode: d1
BCP1: FFFFF88053E4F620
BCP2: 0000000000000006
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF8800F342E12
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
C:\Windows\Minidump\121810-24850-01.dmp
C:\Users\..\AppData\Local\Temp\WER-37143-0.sysdata.xml
Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
cok uyuz bi hatadır genellikle ram sorunludur.Ama bizim arkadaslara soracam bakalm onlar ne diyecek:D

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hocam. Ram sorunlu olsa oyunlarda falanda sorun cikartir diye tahmin ediyorum. Benim sorunla tek karsilastigim yer online film izlerken. Youtube den video izlerken sorun olmuyor. Sadece filmlere savas acmis durumda makina :D

Mobil_Jackal_X

Üye
BOMBA işte mavi ekran hatasının çözümü dene olmazsa gel yüzüme tükür :))

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah hocam. Dun ekran kartlarini guncelledim sorunum yuzde 99 duzeldi. artik reset atmiyor ama dosyani cekiyorum elimde bulunsun ne olur ne olmaz win7 bu :D

Saolasin

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Eyvallah hocam. Dun ekran kartlarini guncelledim sorunum yuzde 99 duzeldi. artik reset atmiyor ama dosyani cekiyorum elimde bulunsun ne olur ne olmaz win7 bu :D

Saolasin
driver cakısması olabiliyor bazen:D

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
sorma hocam az daha ben driver lara cakacaktim :D

onlycaperman

Üye
Kardeş benim mavi ekran sorunum var ama bu dosyayı burada bulamadım!
''
BOMBA işte mavi ekran hatasının çözümü dene olmazsa gel yüzüme tükür :))

Mobil_Jackal_X

Üye
ufak bir şaka yapalım dedik şu kasvetli ortamdan kurtulmak adına:)(cd/dvd-rom açıp kapama)
Sorununa gelince şimdiye kadar çoktan çözülmüştür ama hala bunu başaramamış yardıma ihtiyacı olan ; bilgilenmek isteyen insanlarda olabilir.
Şimdi bu sorunun kökeninde ram veya harddisk vardır ufak bir ihtimal power supplyden de kaynaklanabilir.
Bu aygıtları başkasından bulup denemeniz en garanti sonucu verir size.Ram arızası zaten kendini belli eder 3 kere dıt sesi gelir.

NOT:Ayrıca mavi ekran hatasının neyden kaynaklandığı konusunda bir eklenti üzerinde çalışıyorum denemek isteyen pm atsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt