Görüntülü ZiL Seslerinin Uzantısını Bilen Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umt86

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü ZiL Seslerinin Uzantısını Bilen Var mı?
2.el beyaz e71 almıştım içinde bitane melodisi çok hoşuma gitmişti şimdi onu arıyorum ama bulamıyorum. Birisi aradıqında arka planda oynayan ufak bi video ve zil sesi vardı mumlar yanıoydu müzik ritmine göre.. görüntülü melodi arıyorum kısacası uzatısını bilenler yardım ederse sevinirim..

--Usta--

--Usta--

Üye
2.el beyaz e71 almıştım içinde bitane melodisi çok hoşuma gitmişti şimdi onu arıyorum ama bulamıyorum. Birisi aradıqında arka planda oynayan ufak bi video ve zil sesi vardı mumlar yanıoydu müzik ritmine göre.. görüntülü melodi arıyorum kısacası uzatısını bilenler yardım ederse sevinirim..

kardeş oynayan bi animasyon varsa büyük ihtimal .gif dosyasıdır ve arka planına da melodi eklemişlerdir.:oke:

umt86

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş .gif değil normal videoymuş ama o videoyuda bulmam imkansız gibi bişey galiba :)

--Usta--

--Usta--

Üye
yok kardeş .gif değil normal videoymuş ama o videoyuda bulmam imkansız gibi bişey galiba :)

Hmm :allalla: sen ne yap biliyonmu kardeş..e71 in orjinal CFW sini indir Navifirmden..sonra Nokia Firmware Editor diye bi program var (sitede araştır bulursun)..işde o programla CFW nin içini bi kurcala..Büyük ihtimal bulursun aradığın şeyi.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt