Lutfen yardımmm amsn sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuafor2009

Üye
    Konu Sahibi
Lutfen yardımmm amsn sorunu
arkadaslar telimin sistemi cokmustu tekrardan yukledim flasher ile fakat sistem hersey tamam herhangi bi sorun yok. tek sorun AMSN msnini yukluyorum yuklendi diyo fakat menude goremiyorum programi bu konuda yardimci olurmusunuz . simdiden tsk ederim

denizci535

denizci535

Üye
arkadasim goruyor olmasi gerek menuye tikla ag bolumunde goreceksin olacak...

kutukak

kutukak

Üye
ilk yükleme sonrası açmıyordu benmde öyle olmuştu. Telefon aç kapat sonra tekrar çalıştır düzeliyor..

yalnizkalp21

Üye
ya arkadaslr banada guncellemesi geldi yukledim aynen iknolar yok oldu teli yeniden baslattim nafile :(

denizci535

denizci535

Üye
hmmm tekrar kaldirin yukleyin... olmassa meego dan yardim alin...

yalnizkalp21

Üye
aaz once baktim ams nin kendi sitesinde eskiden n900 u gosteryiodu indir diye simdidegismi bi tuhaflik var nasi halledecegiz yandik

denizci535

denizci535

Üye
kardes buraya tikla goreceksin degisen birsey yok

--------------- Ekleme ---------------

n900 den direk gir n900 amsn yaz arat ilk yere tikla orada turkce yazacak indir yada yukle ordan indir

kuafor2009

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar telefona format cektim eksik olan 2 dosyayi yukledim yukledikten msn yuklendi. ama yuklenen msnin versiyonu 0.98.1.1 ve masaustunde gorunuyodu telefonun. ardindan amsn guncelleme istedi guncelleme 0.98.4 idi ve yukledim yukledikten sonra N900 un masaustunden amsn iconu kalkti fakat sistemde yuklu gorunuyo yardimci olursaniz memnun olcam tskler simdiden

yalnizkalp21

Üye
arkadaslar telefona format cektim eksik olan 2 dosyayi yukledim yukledikten msn yuklendi. ama yuklenen msnin versiyonu 0.98.1.1 ve masaustunde gorunuyodu telefonun. ardindan amsn guncelleme istedi guncelleme 0.98.4 idi ve yukledim yukledikten sonra N900 un masaustunden amsn iconu kalkti fakat sistemde yuklu gorunuyo yardimci olursaniz memnun olcam tskler simdiden
he tmm bendede ayni soerun oldu guncelleyince ama denizci kardesimin verdigi linkteki ni indir sonra kur o zaman gelir benimki geldi fakat ondan sonr da isin bitmeyecek tam msn yi kurdum seviniyim derken bu seferde baglan dedigimde msn 9 protokolu tls paketi gerektiri bu bilgisayarda tls kurulu gorunmuyor diyo ve lutfen tls sistem surumunuzu secin diyo orda kaldim bende birde denizci kardesi sende guncelledinmi? amsn yi tls paketi istiyo ha hangisini gostercez nasi yapcaz yandikki ne yandik gitti guzelim msn off offf fabrikada cam acmak on numara oluyodu kizlarla :ağlarım::off::vur

denizci535

denizci535

Üye
ben guncellemedim. o kadar cok guncel geliyorki aklima yatmayini kabul etmiyorum benim sorunum.. 3g ile kamera yi aciyorum sonra geri kapaniyor. karsi bilgisayarlami alakali yoksa wifi uzerindenmi goruntulu gorusme yapayim sice???? sorun nerde...

yalnizkalp21

Üye
neyse bende sorunumu cozdum eger tls paketi isterse x terminale root enter apt-get install tlc-tls enter gelen soruya tel turkceyse e ingilizceyse y enter tls problemi cozuldu meegodan arenel hocama tesekkur :)

Kara-vicdanli

Kara-vicdanli

Üye
arkadaslar telimin sistemi cokmustu tekrardan yukledim flasher ile fakat sistem hersey tamam herhangi bi sorun yok. tek sorun AMSN msnini yukluyorum yuklendi diyo fakat menude goremiyorum programi bu konuda yardimci olurmusunuz . simdiden tsk ederim

Amsn N900 de agir calisiyor..
acilmasi kendini toparlamasi epey bi zaman aliyor.
seri calismaz.
Onerim:
Easy Debian sistemini kurun ve o sisteme Amsni yukleyin..
10 kat daha hizli olacaktir.

mustif

mustif

Üye
Ben Fring programini kullaniyorum cokda memnunum telefonu hic kasmiyor + wlan ve 3g ile fring kullanicilariyla ucretsiz arama yapabiliyorum.

SilentOne

SilentOne

Üye
fring daha kullanışılı bnce

yalnizkalp21

Üye
fring de webcam acvabiliyozmu ? ve easy debian la kurulan amsn de de cam acabiliyozmu onemli olan webcam zaten yoksa msn yi depodaki ufak bi proyla ım hesaplarina msn yi port edebiliyoruz yani benim icin onemli olan msn de cam acma olayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt