kuafor2009
Üye
he tmm bendede ayni soerun oldu guncelleyince ama denizci kardesimin verdigi linkteki ni indir sonra kur o zaman gelir benimki geldi fakat ondan sonr da isin bitmeyecek tam msn yi kurdum seviniyim derken bu seferde baglan dedigimde msn 9 protokolu tls paketi gerektiri bu bilgisayarda tls kurulu gorunmuyor diyo ve lutfen tls sistem surumunuzu secin diyo orda kaldim bende birde denizci kardesi sende guncelledinmi? amsn yi tls paketi istiyo ha hangisini gostercez nasi yapcaz yandikki ne yandik gitti guzelim msn off offf fabrikada cam acmak on numara oluyodu kizlarlaarkadaslar telefona format cektim eksik olan 2 dosyayi yukledim yukledikten msn yuklendi. ama yuklenen msnin versiyonu 0.98.1.1 ve masaustunde gorunuyodu telefonun. ardindan amsn guncelleme istedi guncelleme 0.98.4 idi ve yukledim yukledikten sonra N900 un masaustunden amsn iconu kalkti fakat sistemde yuklu gorunuyo yardimci olursaniz memnun olcam tskler simdiden

arkadaslar telimin sistemi cokmustu tekrardan yukledim flasher ile fakat sistem hersey tamam herhangi bi sorun yok. tek sorun AMSN msnini yukluyorum yuklendi diyo fakat menude goremiyorum programi bu konuda yardimci olurmusunuz . simdiden tsk ederim