Gm discovery sistem hafizasi sorunu yardim lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

bilo45

bilo45

Üye
    Konu Sahibi
Gm discovery sistem hafizasi sorunu yardim lutfen
arkadas oncelikle iyi gunler ben gm discovery 4 gb kullanicisiyim sorunum ise telefonumda yeterli alan yok sıkıntısdir. malum bu telefon icin sistem bellegini 1 gb yapmislar ve yetersiz kaliyor uygulamalarimi yukluyorum sonradan bi uygulama yuklemek istedigimde veya guncelleme geldiginde yeterli alan yok uyarisi aliyorum. depolama biriminde tercih edilen hafizayi sd kart seciyorum uygulamalari yine sd karta tasiyorum sorun yine ayni sekilde devam ediyor bu telefonun sistem hafizasini arttirabilirmiyim? bn nette biraz arastirdim sanki var biseyler ama beceremedim eger varsa bana yardimci olabilecek varmi? lutfen yardimci olun..

ve bir sorun daha telefonuma kitkat guncellmesi geldi gayet guzel ama ben soyle bir sorunla karsilastim sizdede oldumu bilmiyorum telefon yeniden baslatildiginda veya sarji bitip yeniden acildiginda facebook uygulamasini siliyor ve dokunma titresimi kapali oldugu halde yeniden titresimi aciyor ve bn bunu her seferinde duzeltmekten artik sinir olmaya bsladim arkadaslar lutfen bu iki sorunuma yardimci olsun simdiden tesekkurler...
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Uygulamaların ön belliğini temizle. Hafıza kartını formayla ve partışın oluştur. Root at ve link2sd ile uygulamaları sd karta linkle.
 


Üst Alt