Arkadaşlar Bu Telefonu Heklersek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bu Telefonu Heklersek
Arkadaşlar Bu Telefonu Heklersek İmei Çalma Söz Konusumu Heckleyeceyim Tedirginim Lütfen Cevaplarınızı Bekliyorum.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Allah aşkına kardeşim açtığın konuya bi bakarmısın ?

hakan-

Üye
    Konu Sahibi
Bi Cvp Versen Kardeş Hecleyecem Bilgilenmek İstedim Hemen Kızıyonuz Bi Yardım Bekledim Alttarafı Kardeş.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
1.si Hek deil Hack .
2.si Hangi telefonu hack leyeceksin anlayamadım Bahsetmemişsin bile ?
Beni yanlış anlama kardeşim ama yardımcı olmaya çalışıyorum .

hakan-

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bilemiyorum .

hakan-

Üye
    Konu Sahibi
Peki Sen Hackledim Kardeş Merak Ettim.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ben N8 ' i hack lemedim hack lememde .

hakan-

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Ozman Bnede Hacklemem Signed Uygulamalara Devam Saol Kardeş Teşekkür Ederim:oke:

sutrakama

sutrakama

Üye
hack leme ile tele hiç bir zarar gelmez kardes gönül rahatlığı ile hack le cihazı nı :)

erkara_64

kardeşim ben sana diim canım sıkıldıkça inan bana hackli-hacksiz-düz yan orta ne kadar fw varsa yükledim hala telefon canavar gibi...ımeı konusunda da için rahat olsun çünkü senin flashlama yaptığın phoenix programı nokia tarafından testten gecmiş bir program yoksa nokia neden yayınlatsın değil mi?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ama N8 dede Hack tavsiye etmiyorum . Zaten telefonunun kendi hali harika .

besir06

Üye
gidin optadan sertifika alın hackle uraşmayın heleki hackde yanlış bir işleminizde telefonu pert edebilirsiniz bilmeyen gitsin opdadan serttifika alsın ama bnce hack daha ii sisteme vs. ulaşma olsun unsignedı signeda cevirmeye vs uraşmadan direk kullanım olsn bn aldığım gün hackledim :D

mc_mfi

Üye
şunu söyleyim cihazını hacklersen garantiden çıkar

mathman20

Üye
gidin optadan sertifika alın hackle uraşmayın heleki hackde yanlış bir işleminizde telefonu pert edebilirsiniz bilmeyen gitsin opdadan serttifika alsın ama bnce hack daha ii sisteme vs. ulaşma olsun unsignedı signeda cevirmeye vs uraşmadan direk kullanım olsn bn aldığım gün hackledim :D

Opda sitesi çin kaynaklı bir site.Bu siteye güvenip de imei numarası klonlanan bir sürü kişi gördüm.Bu sebeple hiç tavsiye etmiyorum.Hacklemek garanti dışına çıkartır.Bir sorun olursa orjinal fw yi yüklersin herşey legalleşir :D

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Evet mathman20 ye katılıyorum. o kadar para veripte imei ni çinlilere teslim etmek pekte mantıklı değil bence. Hack lemek en iyisi . Arkadaşım alalı 3 gün oldu 3. gün hack ledik :)

Uruloki

Uruloki

Üye
nasıl hackliyonuz bu telefonu bi anlatın ben hiç görmedim ya forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...