Yurt dışından gelen telefona Türkçe yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

coni85

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışından gelen telefona Türkçe yükleme
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben yurt dışından kardeşime s8500 aldım ve bu telefonda Türkçe menü yok yazılım sürümü s8500XXJI5/s8500XFJI6 ben buna içinde Türkçe olan bir avrupa rom yüklemek istiyorum.

Kafama takılan birkaç soru var önce. Telefona hangi rom u yüklemem gerek ben yine s8500XXJI5 yüklemek istiyorum telefonun orijinal rom u olduğu için.

Telefona rom yüklediğimde kies üzerinden güncellemeleri alabilecek miyim.

İleride garantilik bir dorum olduğunda orijinal haline getirip garantiye verebilir miyim.

Kafama takılan konular bunlardır yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden herkese teşekkürler.

hakan5637

Üye
S8500XXJID yazılımını yükleye bilirsin türkçe dil desteği mevcuttur avrupa yazılımı şuanda bu yazılım üzerinden ilerliyor garanti içinde; yurt dışından gelen cihazlara Türkiyede garanti kapsamında bakıyorlarmı bilmiyorum, mevcut resmi yazılımlardan kullanan cihazlar garantisi bozulmuyor diye biliyorum en azından yazılımdan dolayı garanti dışı kalan herhangi bir olay duymadım.

coni85

Üye
    Konu Sahibi
S8500XXJID yazılımını yükleye bilirsin türkçe dil desteği mevcuttur avrupa yazılımı şuanda bu yazılım üzerinden ilerliyor garanti içinde; yurt dışından gelen cihazlara Türkiyede garanti kapsamında bakıyorlarmı bilmiyorum, mevcut resmi yazılımlardan kullanan cihazlar garantisi bozulmuyor diye biliyorum en azından yazılımdan dolayı garanti dışı kalan herhangi bir olay duymadım.

Dediğiniz sürü bada 1.2 sürümü olduğundan onu düşünmüyorum daha gelişme aşamasında sanırım.

Garanti için ise Türkiyede garantisi geçerli değil ama bir sorun olduğunda aldığım yere yollayabilirim ondan sordum.

coni85

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verebilecek bir arkadaş yok mu ?

silver021

silver021

Üye
Cevap verebilecek bir arkadaş yok mu ?

bada 1.2 gelişti. XXJID in üzerine JJ9u yerleştir sonra tadından yenmez oluor :) Bence sorun etmeden geç derim. rahat rahat hızlı ve seri bi şekilde kullanmaya başla.

coni85

Üye
    Konu Sahibi
bada 1.2 gelişti. XXJID in üzerine JJ9u yerleştir sonra tadından yenmez oluor :) Bence sorun etmeden geç derim. rahat rahat hızlı ve seri bi şekilde kullanmaya başla.

Anladım peki geçtikten sonra memnun kalmazsam şu anda kullanmış olduğum sürüme geri dönebilir miyim acaba.

MEYANI

Üye
arkadaslar belki biraz cahilce olacak ozur dilerim ama bana bir anlatabilirmisiniz nasil surum degistirilip turkce dil paketi yuklenebilir.
tesekkurler

Üst Alt