N97 Hack modifiye 05-12-2010

Sponsorlu Bağlantılar

furas

Üye
    Konu Sahibi
bende aynı sorunu yaşıyorum yazma dilini türkçe nasıl türkçe yapacağız bize yardımcı olursan çok güzel olacak

modifiyeli yazılımlar içinde en iyisi bu ama dediğiniz gibi yazma dili Türkçe değil. zannedersem vietnamca, çince gibi bir dil bu yüzden Türkçeleştirmek biraz zor oluyor. ben yazma dilini ingilizce seçtim öyle kullanıyorum Türkçe karekteler haricinde bir sorun yok.(not: menüler Türkçedir.)

bu cfw yi aldığım yerde n8 'e benzetilmiş v30 da çıkmış onu Türkçeleştirmeye uğraştım. yüklemeden sonra telefonu açmadı bile. uğraşmak isteyen varsa google da "ntv_79 n97 cfw v30" yazarak aratarak bulabilirsiniz.

medet1977

Üye
harika ama tr yazma dili yok bilen varsa lütven yazın

scream_553

Üye
Ben tek birsey sorucam size ben simdi bunu ındırdım ve kurcam producta eskıden emea nın black n 97 flw si yüklüysü bunun ıcındekılerı ona atıyorum ve degıstır dıyorum sonra jafı kurarken gene aynı emea nın ki geliyor gene onu kuruyor bunu nasl düzelteblrım bende n 97 nın orjınal rm- 505 i yok emeanınkı var onun ustune atıyorum bunu yardım ederseniz sevinirim

furas

Üye
    Konu Sahibi
Ben tek birsey sorucam size ben simdi bunu ındırdım ve kurcam producta eskıden emea nın black n 97 flw si yüklüysü bunun ıcındekılerı ona atıyorum ve degıstır dıyorum sonra jafı kurarken gene aynı emea nın ki geliyor gene onu kuruyor bunu nasl düzelteblrım bende n 97 nın orjınal rm- 505 i yok emeanınkı var onun ustune atıyorum bunu yardım ederseniz sevinirim

navfirm ile indirdiğin dosyaları (rm-505 v22 dosyaları)
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505 klasörü içine at
yine aynı klasöre verdiğimiz CFW dosyalarını kopyala yapıştır. uyarı ekranı geldiğinde değiştiri işaretle.
JAF ile yükleme yap

scream_553

Üye
saolasın yükledim

--------------- Ekleme ---------------

wifi de sorun yok deme bu gecen flw de internet sorunu vardıda bunda umarım yoktur

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Kardeş emeklerin için teşekkürler bu güne kadar telefonum için yaptığım en büyük iyilik bu oldu işte şimdi telefon telefon gibi oldu ellerin dert görmesin

Kardeş ben bu yazılımı yükledikten sonra kendimin kullandığı bazı proğramları telefona yükledim sabah kalktığımda telefonda şebeke olmadığını gördüm bu yazılımı silip eski yazılıma dönünce telefon normale döndü nedenini tam anlayamadım ama böyle bir sorun ile karşılaştım

furas

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş emeklerin için teşekkürler bu güne kadar telefonum için yaptığım en büyük iyilik bu oldu işte şimdi telefon telefon gibi oldu ellerin dert görmesin

Kardeş ben bu yazılımı yükledikten sonra kendimin kullandığı bazı proğramları telefona yükledim sabah kalktığımda telefonda şebeke olmadığını gördüm bu yazılımı silip eski yazılıma dönünce telefon normale döndü nedenini tam anlayamadım ama böyle bir sorun ile karşılaştım

bu cfw'yi yükledikten sonra bende onlarca program yükledim şu ana kadar şebeke problemiyle hiç karşılaşmadım. belki hatsız konumuna yanlışlıkla almış olabilirsin.
istersen şu an yeni bir CFW yükledim. onu yükleyebilirsin link aşağıda
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...w-ultimate-v5-rm-505-25-12-2010-a-437239.html
bu cfw çok daha hızlı ve sorunsuz gibi. hem de yazma dili Türkçe

sayokantürk

sayokantürk

Üye
bu cfw'yi yükledikten sonra bende onlarca program yükledim şu ana kadar şebeke problemiyle hiç karşılaşmadım. belki hatsız konumuna yanlışlıkla almış olabilirsin.
istersen şu an yeni bir CFW yükledim. onu yükleyebilirsin link aşağıda
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...w-ultimate-v5-rm-505-25-12-2010-a-437239.html
bu cfw çok daha hızlı ve sorunsuz gibi. hem de yazma dili Türkçe

kardeş ben telefonuma attığım format ve Flaşın sayasını hatırlamıyorum bende ilk defa başıma böylebir iş geldi önce telefon gitti dedim hiç aklıma yazılımdan olacağı gelmemişti hard format attımaçmadı sonra önce ki yazılımı yükledim aynı V22 versiyon tabi telefon normale döndü daha sonra senin dediğin yazma dili türkçe olan ultimate v5 rm 505 25-12-2010 yazılımı yükledim bu yazılımda güzel ama aklım bir önceki yazılımda kaldı hakkaten arkadaşın dediği gibi menüleri dahada güzeldi ama gerçek şu güzel biremek vermiş paylaşım yapmışsın ellerin dert görmesin özellikle tuş kilidi ve diğer uygulamaları iyi düşünmüşsün birde bunların yanına operatör chance logo denilen uygulama varya onuda ekleseydin tadı daha güzel olurdu saygılar Yeni yılda başarılar daha güzel paylaşımlar bekliyoruz ..... :bye2:

mustixashk

mustixashk

Üye
ya arkadaslar ben gps e gırıyorum ve kapanıyo hatta ayarlar konumlama secenegınde gps konumlama secenegıde yok yardım edın

arkadaslar yardım eden yok mu ben navıgasyona gırdıgımde ınternte baglanıyor ve sonra suresıgecmıs sertıfıka dıyor yanlızca bu sefer kabul et dıyo ne oluyo bu ılk defa karsılastım boyle bı sorunla yardımcı olursanız sevınırım

mustixashk

mustixashk

Üye
arkadaslar sorunu cozdum kendı basıma yardımlarınız ıcın yınede saolun ama nı sey daha sorucam bu fw sajı cok cabuk bıtırıyo neden bunu nasıl duzelte bılırız

mustixashk

mustixashk

Üye
vlingo yüklenmiyor arkadaslar dahili bileşen hatası veriyor yukleyebılen varmı konuyu acan arkadas ılgılenırse sevınırım

maxiser

maxiser

Üye
Nerdeyse hergün 5800 cfw çıkıyor n97 yerinde sayıyor.Ne kadar çok 5800 satılmış herkes onu düzeltmekle uğraşıyor.5800 ram ini 73 mb bile çıkarmışlar.Nerde bu n97 ciler?ben bu cfw işine ayıracak zamanım olsa mutlaka yaparım ama çalışıyorum.neyse en kısa zamanda n97 nin yeni cfw sini görmek üzere hoşçakalın...

mustixashk

mustixashk

Üye
maxiser kardes senın kullandıgın fw bu mu vlingoyu yukleyebılıyormsuun bıde senın telefonunda ara serıtının boyaları dokuldumu ?

maxiser

maxiser

Üye
Benim cfw 22.0.110.L2F-Edition.2.0.1 bunu kullanıyorum 3 aydır filan vlingoyu denemedim.ara seriti demişsin ama telefonun tam ortasında çizgi gibi yerin boyaları dökülüyor.HEGAZY ULTIMATE FINAL v7.0 çıkmış bunu yükleyecem.görüşmek üzere hoşçakalın...

mustixashk

mustixashk

Üye
tesekurler n97 lerın kronık sorunu sanırım ben sprey boyayla boyadım ve cok guzel oldu sanada tavsıye ederım vlıngo cok guzel ama yukleyemıyorum ıste bende cıkacak olan fw yı bekleyım o zaman gorusmek uzere

brayz

Üye
HEGAZY ULTIMATE FINAL v7.0 link aşşagıda

mustixashk

mustixashk

Üye
kurmayın tel acılmıyor arkadaslar

maxiser

maxiser

Üye
HEGAZY ULTIMATE FINAL v7. i yükledim.Çok güzel memnunum.şuan ana kadar bir sorunla karşılaşmadım...

Takipçi Satın Al

Üst Alt