N97 Hack modifiye 05-12-2010

Sponsorlu Bağlantılar

furas

Üye
    Konu Sahibi
N97 Hack modifiye 05-12-2010
CFW N97 v22.0.110 Ultimate

- Mod temizlemek için görüntülenen güzel ikonları ile 4x4 menüler!
- Dokuz ayrı klasörler altında menü sıralama simgesi tema değişikliklerine göre
- Flash widget ve bir widget saat uygulamalardan sonra Görünen sadece varsayılan.
- Varsayılan yazı tipi sembol tam mod 6page görüntülenen oldu
- Widget saat gizli olabilir
- 3 harici uygulama aletinin masaüstü kısayolu> 5x4 = 20 başvuru dokunmak serbest ekle (dokunmatik)
- Varsayılan tarayıcı yer imlerine değiştirme
- Rehber sekmesi OVI sadece 2 Kişiler ve Gruplar sekmesi ile bağlantıya Kaldır
- Uygulama simgesini değiştirme küçük kırmızı bir yıldız açmak için çok zarif bir
- Çarpıcı etkisi ile Tema etkisi - varsayılan Engelli, bu nedenle herhangi bir ilgi sağlamak zorunda
- Başlangıç Resim: N97 çalıştırmadan
- Bell Boot: 7 Win
- Kamera Ram kullanıldıktan sonra geri döndü
- Dosya yöneticisi dosyaları sis göndermek BT üzerinden / kavanoz
- Doğrudan bellek tampon E sürücüsüne
-Kalite ve kayıt süresini artırın
Call-varsayılan ses seviyesi 9
-Widget güvenlik uyarısı Kaldır
Çarpışmadan sonra download Devam
-Parlaklık ekranlar: karanlık%, tarih: 45s
- Titreşim varsayılan> pil tasarrufu kapalı sensörü
Otomatik ekran döndürme kapatma
Sensör moduna sekme ekleyin
-22-60 FPS arasında artış
uygulamaları-Geliştirilmiş işleme
-Görüntülü görüşme kalitesini artırma
-Geliştirilmiş wifi resepsiyon
- Flash veya 4MAT sonra yok Karşılama ekranı
Nokia bir mesaj göndermek veya flash sonra reset etmeyin
-Yazılım java gelen uyarıları kapat
Fotoğraf-Mute
-Görüntü kalitesini artırın
Hafıza 10MB E gidin, artan tarayıcı tampon
-Müzik çalar sadece dizinde E bulundu: / Müzik & F: / Müzik
Yığın-kapasitesini artırın
E: Otomatik klasör oluşturun / Müzik, E: / system / cache, E: / ThinkChange
-Bellek sürücü C artırın:
- Çizme hızlandırın!

- Audio codec ve melodiler N8 ekle

- Tam simgesi N8

- Birçok tarzı ile 5 tema: (View all 2)
Sym ^ 3 + 3 tema: yaprakları, siyah, beyaz
IND190 tarafından Fantasy + büyük tema
+ IWhite önceki tema miras ve bir düzeltme koydu ve diğer bazı şeyler simgesi
- Yeni arayüzler ile SwipetoUnlock ve otomatik olarak (telefonlar otomatik olarak döndürmek için zaman) yatay döner

- Yeni başlatma ve kapatma resimleri (duong8488 ederiz tasarıma sahiptir) harika

-Uygulama entegrasyonu (bkz. Şekil 2 mesaj)
+ Sohbet: Mesajlar iletişim
+ Giftailor: Screen Capture
+ Checkmem: Hafıza Testi
+ Networkswithcher: Convert 2G ve 3G sadece bir isabet (tek dokunuş)
+ Brightlight: Yazılım bir meşale olarak flaş kullanmak
+ LockSwitch: Bu yazılım ile oyun ekranda tıklayın kilitlemek için aletler almak: Sadece tek dokunuşlu tuşlar (tek dokunuşla) ile kilitlenir. Basın kazanılmış tuşlarını unutun Swipe> tarafından menüsünü açmak için!

+ ROMPatcher 02:03 (hayır popup)
Otomatik yama gerekli bir numarası geçerli

aşağıdaki linkde verilen dosyaları navfirm ile indirdiğiniz klasörün içerisine atarak değiştirin. JAF ile yükleyin.

LINK AŞAĞIDA

• Beğen
Tepkiler: hayta018, smmmgursoy, cumhur_911 ve 3 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler:oke:

ROCKYOUU

ROCKYOUU

Üye
Türkçemi peki

furas

Üye
    Konu Sahibi
Programın orjinali vietnamca idi. NokiaFirmwareEditorStd programı ile türkçe dilini ekledim. vietnamca dilini çıkardım. yani Türkçedir.
Bu cfw'de hem rofs2 hemde rofs3 üzerinde düzenlemeler yapılmıştır. Şu anda n97 için düzenlenmiş en gelişmiş ve en hızlı cfw dir. Şu anda ben sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürler

bycoo32

bycoo32

Üye
teşekkürler

denem22

Üye
kuran varmı

maxiser

maxiser

Üye
Ben yükledim.Bir sorun yok şimdilik ama rompacter deki patch lerin ne işe yaradığı açıklanırsa iyi olur.furas emeğine sağlık güzel olmuş.skyfire yükledim ama açılmıyor.görüşmek üzere hoşçakalın...

--------------- Ekleme ---------------

Ovi mağaza açılmıyor.furas sende de oldu mu?

ROCKYOUU

ROCKYOUU

Üye
ama klavye ayarlari bozulmus soru isareti falan yanlis yerlerde cikiyo

maxiser

maxiser

Üye
Bendeki sorunlar şuan için skyfire ve ovi mağaza açılmıyor.başka sorun çıkarsa yazarım.paylaşalım lütfen ve birlikte çözelim...

furas

Üye
    Konu Sahibi
skyfire Türkiye'de çalışmıyor. sorun programda değil; ip adreslerinde. skyfire Türkiyeden girilen ipleri engelliyor. ovi mağaza hafızadan yer kazanmak için kaldırılmış. internetten ovi den indirip yükleyebilirsiniz.

maxiser

maxiser

Üye
Furas arkadaşım forumda web tarayıcılara bakarsan skyfire nin çalışıp çalışmadığını anlarsın.bende biliyorum skyfire nin türkiyede çalışmadığını.ama bak yeni konu açılmış SKYFİRE güncellemesi 05.12.2010 ARTIK ÇALIŞIYOR DENENDİ ve TEST EDİLDİ bir gözat istersen.ben önceki yazılımımında skyfire yi yüklüyordum program açılıyordu hata veriyordu.ama bu yeni yazılımında skyfire yi kurdum ama hiç açılmıyor.umarım anlamışsındır...

cumhur_911

Üye
daha önce bi kaç defa fw kurdum , ama yinede hata yapmamak için , kısaca kurulumundan bahsedebilirmisiniz ? orjinal fw52.0 dosyalarını kullanacakmıyız ?

furas

Üye
    Konu Sahibi
daha önce bi kaç defa fw kurdum , ama yinede hata yapmamak için , kısaca kurulumundan bahsedebilirmisiniz ? Orjinal fw52.0 dosyalarını kullanacakmıyız ?

fw 52 benim bildiğim nokia 5800 telefonu için benim verdiğim cfw n97 v22 içindir

Furas arkadaşım forumda web tarayıcılara bakarsan skyfire nin çalışıp çalışmadığını anlarsın.bende biliyorum skyfire nin türkiyede çalışmadığını.ama bak yeni konu açılmış SKYFİRE güncellemesi 05.12.2010 ARTIK ÇALIŞIYOR DENENDİ ve TEST EDİLDİ bir gözat istersen.ben önceki yazılımımında skyfire yi yüklüyordum program açılıyordu hata veriyordu.ama bu yeni yazılımında skyfire yi kurdum ama hiç açılmıyor.umarım anlamışsındır...

skyfire yi BENDE kurdum. "SKYFİRE CANNOT CONNECT TO SERVER AT THİS TİME " DİYE HATA VERDİ yani severe şimdi bağlanamıyor diyor.
sende de böyle bir hata verdi?

birde rompatcher'de "blog gprs & wlan" var. burası aktif edlirse gprs ve wlan bloke ediliyor olabilir. dolayısıyla internet bağlantısı olmadığından skyfire e bağlanamıyor olabilir.

smmmgursoy

Üye
Bu zamana kadar kurmadığım modifiyeli yazılım kalmadı bence bu içlerinde en iyisi ve hızlısı.Teşekkürler...

caglet

caglet

Üye
n97 mini yüklesek olur mu

furas

Üye
    Konu Sahibi
Bu zamana kadar kurmadığım modifiyeli yazılım kalmadı bence bu içlerinde en iyisi ve hızlısı.Teşekkürler...

bende tüm modifiyeli yazılımları denedim. şimdilik en iyisi bu galiba.

n97 mini 'ye olmaz arkadaşım. ama ipmart sitesinde vardı. birde oraya bak.

medet1977

Üye
Harika ama yazma dili tr deyil bunu nasıl tr yaparız

hakan2131

Üye
bende aynı sorunu yaşıyorum yazma dilini türkçe nasıl türkçe yapacağız bize yardımcı olursan çok güzel olacak

Takipçi Satın Al

Üst Alt