Nokia 5800XM icin cfw onerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800XM icin cfw onerileriniz
Evet arkadaslar bildiginiz gibi 5800in v52 cikali baya bir zaman gecti ve cesitli cfw ler cikti ben bu konuda pandorayi bekliyordum daha hic denemedim ama gozume en cok yatan oydu simdilik cikmayacakmis uzun bi sure bende baska cfw arayisina girdim sizin onerilerinizi merak ediyorum deneyen arkadaslar hangi cfw i onerirsiniz:):aha:

bu arada basliga yazmayi unutmusum v52 icin:)

uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
evet ama o cfw cikmicakmis okuduysan digerleri icinde baskalarinin onerdikleriji merak ettim kullananlar icin ordaki yorumlarin cogunda yuklemeden tesekkur ediyolar post kasmak icin:)

sLayter*

Üye
uzmburak sana katılıyorum suan v52 kullanmaktayım ve telefona bişe olur diye yüklemiyorum kullananlar varsa eğer güzel bi fw onerirlerse seviniriz. :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bn arıq cfw kullnamayacam yha orj. yazılım daha iyi :D

--Usta--

--Usta--

Üye
beyler bırakın bu pandorayı falan.en iyisi symbian^3 v4.5..sitede var bulabilirsiniz.

uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
bende bakindim pandoradan sonra en iyi o galiba yarin ilk defa denicem bakalim:D

--Usta--

--Usta--

Üye
uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler

mkryvz

mkryvz

Üye
Beğendiğiniz herhangi bir V51 cfw'sini V52'de de kullanabilirsiniz. Bunun için kendinizi kasmaya, sıkmaya gerek yok. Okumaya sıkılmazsanız yada düzgün bir şekilde arama yaparsanız sadece teşekkür edenler olmadığını göreceksiniz.

uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
cidden oyle bisey oldugunu bilmiyodum downrage yerine gecip teli kullanilmaz hale getiriyo diye biliyorum:s

mkryvz

mkryvz

Üye
cidden oyle bisey oldugunu bilmiyodum downrage yerine gecip teli kullanilmaz hale getiriyo diye biliyorum:s
Yapılacak işlem downgrade değil, sadece beğendiğin V51 CFW'sinin ROFS2 dosyasını kullanmak, hepsi bu...

uzmburak

uzmburak

Üye
    Konu Sahibi
bunu bilmiyodum sagolasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...