Bakın bugün kimin doğum günüymüş :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
1 yaş daha kartlaştın iyi mi:ehe doğum günün kutlu olsun

Dafny

Dafny

Üye
nice senelere :)

gaffarson

gaffarson

Üye
Doğum günün kutlu olsun nice hayırlı sağlıklı senelere

Doğum günün kutlu olsun

Teşekkür ederim...

Mutlu yıllar gecelerin efendisi :D

Teşekkür ederim :D

[/CENTER]

yeni yaşının sana maddiyatçılık getirdiğini hissetim birden :islik

--------------- Ekleme ---------------

uslu durmak mı?

sen mi?

:d:

Usluyum tabi ne yaramazlığımı gördün ya da sormadım farz et :islik :ehe

Teşşekkürler :)

Allah sevdiklerinle bir ömür geçirmeyi nasip etsin :)

Amin :)

Teşekkür ederim :D

1 yaş daha kartlaştın iyi mi:ehe doğum günün kutlu olsun

iyi :ehe yapacak bir şey yok zamanı durduramıyoruz geçiyor işte anlamadan günler :D
Teşekkürler

Teşekkür ederim :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Yeni yasinda ilk gunün nasıl gecti :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
doğum günün kutlu olsun gencer sağlık,huzur,mutluluk ve başarı içinde nice yıllar dilerim. iyiki varsın..:sarıl:

futbol123

futbol123

Üye
nice mutlu yıllara dilerim:D

Sidretül Münteha

Üye
Nicee Niceeee Senelere Birader :D

gaffarson

gaffarson

Üye
doğum günün kutlu olsun gencer sağlık,huzur,mutluluk ve başarı içinde nice yıllar dilerim. iyiki varsın..:sarıl:

İyi dileklerin için teşekkür ederim Mustafa :)

nice mutlu yıllara dilerim:D

Teşekkürler :D

belediye, valilik gibimi yoksa merkez gibimi:ehe

her şey mümkün :ehe
götürdüler merkeze doğumgünümü kutlattılar herkese diyeceğim şimdi olmayacak :ehe

Nicee Niceeee Senelere Birader :D

Sağolasın birader :pro: :D

zaza

zaza

Üye
her şey mümkün :ehe
götürdüler merkeze doğumgünümü kutlattılar herkese diyeceğim şimdi olmayacak :ehe
gel o zaman bizim merkezde kutla ki millete açık açık merkezde enteresan bir doğum günü geçirdim dersin hatta ben seni nezarete atarım çok değişik ve hiçkimsenin kolay kolay sahip olamadığı bir doğum günü geçirirsin:ehe:kop:

gaffarson

gaffarson

Üye
gel o zaman bizim merkezde kutla ki millete açık açık merkezde enteresan bir doğum günü geçirdim dersin hatta ben seni nezarete atarım çok değişik ve hiçkimsenin kolay kolay sahip olamadığı bir doğum günü geçirirsin:ehe:kop:

Bu yıl bitti artık seneye gelirim nezarette seninle birlikte kutlarız :ehe

zaza

zaza

Üye
Bu yıl bitti artık seneye gelirim nezarette seninle birlikte kutlarız :ehe
bence sen içerdeki suçlularla bir müddet idare et benim işim bitsin seni unutayım bir emir vereyim diyeyimki içerde kim varsa iyice haşlayıp bırakın:d: ondan sonra kutlarız:naughty:

gaffarson

gaffarson

Üye
bence sen içerdeki suçlularla bir müddet idare et benim işim bitsin seni unutayım bir emir vereyim diyeyimki içerde kim varsa iyice haşlayıp bırakın:d: ondan sonra kutlarız:naughty:

:ah

çok incesin gerçekten eksik olma :ehe onu bilemiyorum da sana içeriye geldiğinde kutlama için doğum günü çocuğu olarak çok hoş bir sürprizim olacak onu biliyorum :evet:

Hele sen biraz daha büyü de karşılıklı oturup kutlarız :ehe

Tekrar teşekkür ederim yurisa :oke: ve diğer tüm arkadaşlara da kutlayan ya da kutlayamayan herkese teşekkürler.
Konuyu açan Pınar a da çok teşekkür ederim :sarıl:

zaza

zaza

Üye
:ah

çok incesin gerçekten eksik olma :ehe onu bilemiyorum da sana içeriye geldiğinde kutlama için doğum günü çocuğu olarak çok hoş bir sürprizim olacak onu biliyorum :evet:

Hele sen biraz daha büyü de karşılıklı oturup kutlarız :ehe

Tekrar teşekkür ederim yurisa :oke: ve diğer tüm arkadaşlara da kutlayan ya da kutlayamayan herkese teşekkürler.
Konuyu açan Pınar a da çok teşekkür ederim :sarıl:
martın 4 ünde benim doğum günüm var :d: istersen o süprizi o zaman sakla ama hatırlatayım düğmemin kopması 6 aydan başlar:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu gaffarson un isteği üzerine kapatılmıştır :locked: ( Doğum günü olan kişi olduğundan konu doğrudan onu ilgilendiriyor )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt