Doğum günün kutlu olsun nice hayırlı sağlıklı senelere
Doğum günün kutlu olsun
Mutlu yıllar gecelerin efendisi

[/CENTER]
yeni yaşının sana maddiyatçılık getirdiğini hissetim birden
--------------- Ekleme ---------------
uslu durmak mı?
sen mi?

Mutlu yıllar![]()

Allah sevdiklerinle bir ömür geçirmeyi nasip etsin![]()

nice yıllara![]()

1 yaş daha kartlaştın iyi midoğum günün kutlu olsun
yapacak bir şey yok zamanı durduramıyoruz geçiyor işte anlamadan günler 
nice senelere![]()

Yeni yasinda ilk gunün nasıl gecti![]()

belediye, valilik gibimi yoksa merkez gibimiSüper, resmi daireler arasında bir o tarafa bir bu tarafa koşup durdum![]()

doğum günün kutlu olsun gencer sağlık,huzur,mutluluk ve başarı içinde nice yıllar dilerim. iyiki varsın..![]()

nice mutlu yıllara dilerim![]()

belediye, valilik gibimi yoksa merkez gibimi![]()

Nicee Niceeee Senelere Birader![]()

gel o zaman bizim merkezde kutla ki millete açık açık merkezde enteresan bir doğum günü geçirdim dersin hatta ben seni nezarete atarım çok değişik ve hiçkimsenin kolay kolay sahip olamadığı bir doğum günü geçirirsinher şey mümkün![]()
götürdüler merkeze doğumgünümü kutlattılar herkese diyeceğim şimdi olmayacak![]()

gel o zaman bizim merkezde kutla ki millete açık açık merkezde enteresan bir doğum günü geçirdim dersin hatta ben seni nezarete atarım çok değişik ve hiçkimsenin kolay kolay sahip olamadığı bir doğum günü geçirirsin![]()

bence sen içerdeki suçlularla bir müddet idare et benim işim bitsin seni unutayım bir emir vereyim diyeyimki içerde kim varsa iyice haşlayıp bırakınBu yıl bitti artık seneye gelirim nezarette seninle birlikte kutlarız![]()
ondan sonra kutlarız
bence sen içerdeki suçlularla bir müddet idare et benim işim bitsin seni unutayım bir emir vereyim diyeyimki içerde kim varsa iyice haşlayıp bırakınondan sonra kutlarız
![]()

onu bilemiyorum da sana içeriye geldiğinde kutlama için doğum günü çocuğu olarak çok hoş bir sürprizim olacak onu biliyorum 

ve diğer tüm arkadaşlara da kutlayan ya da kutlayamayan herkese teşekkürler.
martın 4 ünde benim doğum günüm var
çok incesin gerçekten eksik olmaonu bilemiyorum da sana içeriye geldiğinde kutlama için doğum günü çocuğu olarak çok hoş bir sürprizim olacak onu biliyorum
Hele sen biraz daha büyü de karşılıklı oturup kutlarız
Tekrar teşekkür ederim yurisave diğer tüm arkadaşlara da kutlayan ya da kutlayamayan herkese teşekkürler.
Konuyu açan Pınar a da çok teşekkür ederim![]()
istersen o süprizi o zaman sakla ama hatırlatayım düğmemin kopması 6 aydan başlar