yasin kardees peki ne yapmak lazım 3 tuş olayı için kendimize güvenemiyoruz uğraşamayız dersek samsung teknik servis bakarmı bu 3tuş olayına tavsiyen nedir
İnanın halen 3 tuş lazım olmadı. Tek lazım olacağı yer şu ki. Telefon kökten giderse artık dirençle bile download moduna geçiremezseniz işte ozaman lazım olur. Yoksa hiç lazım olmuyor.
Ha yinede ille yapacam derseniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buarada anlatım var ama iş riskli Cihaz brick denen olay oluyor hadi onda yırtabilirsiniz ama komple uçarsa hiç şansınız yok.
Samsung teknik servis 3tuş olayıyla ilgilenmez çünkü Turkcell hiç bi cihazdan kendi rom unun silinmesini istemez.
odin diye programla market geliyor mu benim zaten 2.2 versiyonda video izleniyo bide 2.3 mü ne çoklıs o geldi mi mobil telefonlara
Marketin odin ile alakası yok yüklediğin rom ile alakalı. Yüklediğin rom türkcell romu değilse zaten içinde herşey açık geliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben buradaki anlatımla 2.2 yükledim turkcell in ki değil orjinal makinada şuan 100 e yakın program ve oyun var halen yüükle bana yükle diyor

5 vites arabanın vites istediği gibi aynen
2.3 ü Galaxy S e uydurmaya çalışıyolar şimdilik tam manasıyla adam gibi çalışan yok.
Zaten 2.2 dende çok farklı değil gerek yok şimdilik.