Galaxys wifi dns ve market

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
Galaxys wifi dns ve market
Telefonun garantisini bozmadan android markete ulaşma şansımız var mı ama bu programlar ek market uygulamaları olmuyacak(applanet-my marketvs) bide dns ayarı nasıl deiştiriliyor telefonda tr de kapalı sitelere girmek için ???

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
valla hergün bakıyorum inşallah yeni bi haber çıkmışmı diye ama bulamıyorum bu konuda yardımcı olacak birileri çıkacak inşallah

cr4n1um

cr4n1um

Üye
Türkiye'de henüz Android Market'e erişim yok kardeşim. Telefonunu ancak Root ettiğin taktirde ulaşabilirsin markete ve bu durumda da cihazın eğer Türkiye'den alınmışsa garanti kapsamından çıkıyor.. Ki Vodafona,Turkcell vs gibi operatörler aracılığı ile aldıysan şansına küsmekten başka çaren yok. Ancak alternatif marketler mevcut canını fazla sıkma biraz daha araştırırsan bunlarla karşılaşman an meselesidir ;)

Lacoste

Lacoste

Üye
root etmeden odin programıyla versiyon güncellersiniz olur biter. Niye takıyosunuz ki bu garantiyi bu kadar zaten tr'deki servisler vrsiyon değiştirmeye falan bişi demiyolarmış. Ben aldığım gün versiyon güncelledim marketimi aldım :D

byyasin50

byyasin50

Üye
Valla ben aldım ertesi gün telefonun 3tuş sorununu çözeyim derken BRICK moduna geçti kitlendi çöktü makina elimde kaldı :) Ekranda Bi TElefon bir bilgisayar arada ünlem işareti vardı.

Araştırdım araştırdım UnBrick diye bi yontem buldum gittim uğraştım Telefonun usb girişine 301k Ohmluk direnç bağlayıp telefonu download moduna geçirdim ve ODIN ile android 2.2 flashlayıp yükledim. Daha sonra SuperUser ve LAGFix olaylarını yaptım şuan telefon canavar acayip hızlı anlatamam. Marketten yaklaşık 2 sayfa uygulama yükledim tık demedi herşey açık sadece host dosyasını düzenlemeyi denedim onu beceremdim o kadar onada gerek kalmadı zaten markete erişim var.

Herşey 10 Numara yalnız şunu soyleyim.
Eğerki elektronik mazemeler ile ilgili bilginiz yoksa yani bi 3 tuş çalışmadığı için UNBrick denen metodu uygulamanız gerektiğinde çuvallayacaksanız hiç kurcalamayın valla elinizde patlar :) bilmem nerelerim 3.5 attı 1 gün boyunca :D Allah'dan düzelttimde rahatladım :)

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
yasin kardees peki ne yapmak lazım 3 tuş olayı için kendimize güvenemiyoruz uğraşamayız dersek samsung teknik servis bakarmı bu 3tuş olayına tavsiyen nedir

apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
odin diye programla market geliyor mu benim zaten 2.2 versiyonda video izleniyo bide 2.3 mü ne çoklıs o geldi mi mobil telefonlara

byyasin50

byyasin50

Üye
yasin kardees peki ne yapmak lazım 3 tuş olayı için kendimize güvenemiyoruz uğraşamayız dersek samsung teknik servis bakarmı bu 3tuş olayına tavsiyen nedir

İnanın halen 3 tuş lazım olmadı. Tek lazım olacağı yer şu ki. Telefon kökten giderse artık dirençle bile download moduna geçiremezseniz işte ozaman lazım olur. Yoksa hiç lazım olmuyor.
Ha yinede ille yapacam derseniz.
Buarada anlatım var ama iş riskli Cihaz brick denen olay oluyor hadi onda yırtabilirsiniz ama komple uçarsa hiç şansınız yok.
Samsung teknik servis 3tuş olayıyla ilgilenmez çünkü Turkcell hiç bi cihazdan kendi rom unun silinmesini istemez.

odin diye programla market geliyor mu benim zaten 2.2 versiyonda video izleniyo bide 2.3 mü ne çoklıs o geldi mi mobil telefonlara

Marketin odin ile alakası yok yüklediğin rom ile alakalı. Yüklediğin rom türkcell romu değilse zaten içinde herşey açık geliyor.

Ben buradaki anlatımla 2.2 yükledim turkcell in ki değil orjinal makinada şuan 100 e yakın program ve oyun var halen yüükle bana yükle diyor :) 5 vites arabanın vites istediği gibi aynen :)

2.3 ü Galaxy S e uydurmaya çalışıyolar şimdilik tam manasıyla adam gibi çalışan yok.

Zaten 2.2 dende çok farklı değil gerek yok şimdilik.

reb0rn

Üye
ben 2.3 yapmak istiyorum kieste henüz yok napmalıyım

fatihmt1992

Üye
dns değiştirmek için setdns programını öneririm

dns menusunden google dns i seçin heryere girersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt