İSTEK : Angry birds Tarzı oyun.. :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
İSTEK : Angry birds Tarzı oyun.. :D
arkdaşlar bililoruz :D olmadığını s60v5 malesef :D ama lite versiyon çıkcak die söylentiler var s60v5 için :D herneyse... : Dbana buna benzer bi oyun lazım ( Zaman öldürmek için ) :D:D

nebilim sapanla kuş vurabilrz :D gibi yani kısacası dokunmatik destekli yeni yaratıcı oyunlar arıyorum tavsiyeleriniz varsa paylaşımları bekliyorum...

tabiki tercihim SİGNED olanlardır :D ama diğerlerine hayır demem :naughty::naughty:

eren3546

eren3546

Üye
xdancery.sis bu nu bide cok seveceksin

erenekiz

Üye
ninjani - THAT ROACH GAME SOUTH AFRICA(trgsa) - toon-warz - Parachute Panic. dokunmatik yaratıcı oyunlar

SilentOne

SilentOne

Üye
tawsiyer için tşşkürler

Revengeful

Emekli Yönetici

bi bak bakalım şuna

ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
ninjani - THAT ROACH GAME SOUTH AFRICA(trgsa) - toon-warz - Parachute Panic. dokunmatik yaratıcı oyunlar

teşkkr ederim en kısa zaman araştırp bulabildiklerimi yükliycem varsa elinde dosyalar veya hazır link paylaşırsan sevinirim .

umur35

Üye
Ya bir arkadaşta gördüm angrybirds tarzı hatta sanırım aynı kuş ile oynanıyordu fakat böyle blok yıkma tarzı değilde o kuşu fırlattığımız telden başka bir tele fırlatıyoruz.
Bu fırlattığımız 2. telin üstüne gelince ona konuyor kuş ve oradan yine başka bir tele fırlatıyoruz.
Bu teller arasında tabiki hareketli engeller var, hareketli yıldızlar filan var dokunmamız gereken.
Aynen angry birds tarzı kuşumuz ve fırlatma düzeneğimiz var (bu düzenek düz bir tel şeklinde), amacımız bir telden diğer tele geçebilmek.

Oyun budur(iphone oyunu). Ne yazıkki ismini öğrenemedim ve aklımda kaldığı kadarıyla tarif etmeye çalıştım.
Bu oyunu bilen tarifimden ismini çıkarabilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt