Dokunmatik ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rocketsamet

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik ekran sorunu
Gecen gün youtube'daydim film acik kalmis ben uyuya kalmisim sabah aldim telofonu elime film hala acikti sarji 3yada 4 vardi bende interneti kapatip sarja taktim akşam telofonu elime aldiğimda Sağ tarafta olan yukarı aşşarı indirme tuşu sanki basmiyordu bende kalemini cikardim olmadı biraz sol tarafa dokunduğumda ise assari yukarı inmeye başlamisti fakat mesaj yazarkene 'ü'ye bastiğimda Silme tusu cikiyor fakat el yazisiyla yazdiğimda nereye tiklarsam orasi cikiyor yani demek istediğim su v5.2 yüklediğimde 'ü' ye bastiğimda silme tusu silme tusuna bastiğimda ise sağa sola ok isaretlerine tikliyor
Birde surda boşluk tusunun yukarsında kücük bi siyah cizgi varya bendeki baya bi büyük ondan olabilirmi sorun

Servise'mi gitmesi gerekiyor yoksa sorun versiyondanmıdır?

maktama

maktama

Üye
Gecen gün youtube'daydim film acik kalmis ben uyuya kalmisim sabah aldim telofonu elime film hala acikti sarji 3yada 4 vardi bende interneti kapatip sarja taktim akşam telofonu elime aldiğimda Sağ tarafta olan yukarı aşşarı indirme tuşu sanki basmiyordu bende kalemini cikardim olmadı biraz sol tarafa dokunduğumda ise assari yukarı inmeye başlamisti fakat mesaj yazarkene 'ü'ye bastiğimda Silme tusu cikiyor fakat el yazisiyla yazdiğimda nereye tiklarsam orasi cikiyor yani demek istediğim su v5.2 yüklediğimde 'ü' ye bastiğimda silme tusu silme tusuna bastiğimda ise sağa sola ok isaretlerine tikliyor
Birde surda boşluk tusunun yukarsında kücük bi siyah cizgi varya bendeki baya bi büyük ondan olabilirmi sorun

Servise'mi gitmesi gerekiyor yoksa sorun versiyondanmıdır?
Boşluk tuşunun üstündek küçük siyah çizgi v52'de kalınlaştırlmıştır. Orda sorun yok. Ekran kalibrasyonunu yapın, olmazsa telefona soft format atın o da olmazsa gard format atın( bunlar nasıl yapılacak diye sormayın, zira googldan yazıp aratırsanız önünüze gelecektir).

rocketsamet

Üye
    Konu Sahibi
Kalibrasyonda ben hizli gecmek icin tam ortasina tiklamiyordum biraz sağa sola tikliyoredum simdi ortasina tikladim
Düzeldi Saol yardimin icin

SilentOne

SilentOne

Üye
iyi ozmn sorunu çözdüqüne gore

maktama

maktama

Üye
Kalibrasyonda ben hizli gecmek icin tam ortasina tiklamiyordum biraz sağa sola tikliyoredum simdi ortasina tikladim
Düzeldi Saol yardimin icin
Kalibrasyonu hızlı geçmek için ortasına tıklamamak...:))) :d:

iyi ozmn sorunu çözdüqüne gore
Silentone, her post'a gerekli gereksiz bir yorum(cevap değil, yorum) yazıyorsun, yani post kasıp yarbay-albay olmak bukdar mı önemli senin için yaaa...:kop::kop:

bawedewran

Üye
htc touch dokunmatik ekran sabahtan beri algılamıyorbelki donmuştur dedim pilini çıkarıp taktım yeniden başlattım açıldı her şey normal ama dokunmatik algılamıyor servisemi götüreyim acaba yardımlarınız için şimdiden sagolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt