5800 symbian 3 yüklenebilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
5800 symbian 3 yüklenebilirmi
forumda birkaç konu gördüm 5800 v52 symbian 3 diye ama bu gerçekten symbian 3 mü yoksa temamı bilmiyorum ben 5800 a org. v52 kullanıyorum ama cfw yükleme hakkında hiçbir bilgim yok symbian 3 olmasada güzel bir cfw arıyorum ve cfw ler hakkında bir kaç sorum var
1.cfw yükleyince rahat bir şekilde eski orjinal haline dönebilirmi
2.garanti kapsamından çıkarmı
3.batarya süresini kısaltırmı
4.hiçbir bilgim olmamasına ramen yüklesem ve herhangi bir yanlış yapsam bir sorun çıkarmı
symbian 3 n8 inceleme fırsatım oldu ve çok beğendim bende bunun gibi birşey yüklemek istiyorum orjinal işletim sistemi artık çok dandik geliyor :vur

donetello77

Üye
CFw yüklemeye çalıştım beceremedim ama grantiye gönderdiğimde garanti kapsamında onardılar

SEKOLELE

1 Telin garantisi gitmez
2 Eski haline rahatlikla donersin
3 Batarya suresi biraz kisalabilir
4 Forumda fw yukleme metotlari var ordan biraz bilgi edinirsen rahatlikla yuklersin sorun olmaz
5 5800 ORJINAL yazilimina gore modifiyeli surumler kat kat iyi c6v20 kullniyrum

berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
soruma hala cevap alamadım symbian 3 yüklenebilrimi

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
5800ın donanimsal ozelliklerinin kaldirmayacagi soyleniyor.ram filan mevzusu.

SilentOne

SilentOne

Üye
hafifletilmiş bir S^3 yüklenebilir belki phntden hayır sever biri bulursa

berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
daha yükleyen olmadımı yani arkadaşlar konuyu yanlış yeremi açtım acaba :^)

SilentOne

SilentOne

Üye
konu doqruda daha s^3 un s60v5 için olanı çıkmadı hayırsever biri yaprsa güzel olurmuu

zenqin sozuq

Üye
ben 5800a symbian^3 yüklemeye çalıştım ama olmadı nawifirm den n8
c6-01
c7
bunlardan birinin dosyalarını indirdim bunların dosyalarının ugun olanlarını 5800 a ugun şekilde değiştirdim jaf ile yükledimm ama flaslarken hata werdi yağni senin anlıcaqnn olmadı ama s^3 ü biraz daha değiştirirlerse belki olur

s^3 multi touch destekliyor 5800 in ekranı multitouch olmadığı için resimleri büyütüp küçültebilemeyizz belki baağzı özelliklerde kullanılamayabilr

PriZm

PriZm

Üye
1 Telin garantisi gitmez
2 Eski haline rahatlikla donersin
3 Batarya suresi biraz kisalabilir
4 Forumda fw yukleme metotlari var ordan biraz bilgi edinirsen rahatlikla yuklersin sorun olmaz
5 5800 ORJINAL yazilimina gore modifiyeli surumler kat kat iyi c6v20 kullniyrum
Hayır kardeş cfw yükleyince telin garantisi gider ancak garantiye göndermeden önce uygun sürüm kodlu orjinal fw yi yüklersen gitmez:oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
ben 5800a symbian^3 yüklemeye çalıştım ama olmadı nawifirm den n8
c6-01
c7
bunlardan birinin dosyalarını indirdim bunların dosyalarının ugun olanlarını 5800 a ugun şekilde değiştirdim jaf ile yükledimm ama flaslarken hata werdi yağni senin anlıcaqnn olmadı ama s^3 ü biraz daha değiştirirlerse belki olur

s^3 multi touch destekliyor 5800 in ekranı multitouch olmadığı için resimleri büyütüp küçültebilemeyizz belki baağzı özelliklerde kullanılamayabilr

aslında 5800 da multi touch var özellikle müzik çalarr güncellemesi yaptıktandan sonra 2 parmaqımla dokunabiliyom ayrı ayrı yerlere bnde daha 2 gün once farkettim

--------------- Ekleme ---------------

çok ilginç ki bugun dokunamıyom ama n900 le bizm telefonun ekranları aynı ve n900 de azda olsa multi touch var 5800 dada nie olmasın

berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5800 ekranı resasif ekrandır yani parmak alıgalamaya duyarlı olmayıp basınçla çalışır multi touch falan çalışmaz 5800 da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt