Cevabı Bilinmeyen Sorular..

Sponsorlu Bağlantılar

Pure Life

Pure Life

Üye
Mis kokulu dedikodu alanı 8X4

Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
ama her kadın dedikodu yapmaz

greenmile

greenmile

Üye
yapar:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Tamam kabul ediyorum erkeklerinde yaptığı zamanlar olur ama biz bunu hobiye çevirmiyoruz :d:

Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya :D
Ya bırak allahını seversen :D
off :D
_є_®_¢_α_N_™;3027943' Alıntı:
ne ya :D
Tamam kabul ediyorum erkeklerinde yaptığı zamanlar olur ama biz bunu hobiye çevirmiyoruz :d:
ya kadınların %5 i yapmaz diyelim :D hem sizin dedikodularınız daha kötü :D
:D
Bence bu kadar yorumdan sonra kabul etmelisin :ehe
püü bi de bayan olucaksın :D

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
ne be :D

greenmile

greenmile

Üye
kadınların yaratılışında dedikodu var o ağızcıkları bir kez olsun kapanmaz

Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
: ?
hiç de bilee :D ya siz de konuşuyorsunuz ne var bunda

Pure Life

Pure Life

Üye
Hemde ne konuşuyorlar.:ehe Kadınlar birisinin hakkında en fazla 5 dakıka konuşur ama erkekler akşama kadar o kişiyi çekiştirirler. Sonrada birden ak kaşık olup kadınlarda çok dedikoducu yaaahuuu derler :ehe

greenmile

greenmile

Üye
erkek başka bir erkeğe kadın için dedikodu yapmaz ama kadın bir erkek için diğer kadınla dedikodu yapar

Pure Life

Pure Life

Üye
yaaaa güzel kardeşim sonucunda yapıyormusunuz? Evet !! ha onu yapmışsın ha bunu yapmışsın dedikodu dedikodudur.:oke: Çıkın mertçe söyleyin şunu yaaa.

Revengeful

Emekli Yönetici
Mert geldi :D
Biz gerektiği zaman yapıyoruz :D siz hobiye çevirdiniz :D

Pure Life

Pure Life

Üye
Mert geldi :D
Biz gerektiği zaman yapıyoruz :D siz hobiye çevirdiniz :D

Biz hobiye çevirdik öylemi :kop::kop::kop: Yarılacam gülmekten. Hadi biz hobiye çevirdik sizin o gerektiği zaman her zaman oluyor mert hemde öyle bir dedikodu kiii. Küfüründen tut gider gider gider. Hemde öyle bir giderki. Artık bana fenalık geldiğini bilirim. Hatta ortamı terk etmiştim.

Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
yürü burcuu km tutar :D

zaza

zaza

Üye
Biz hobiye çevirdik öylemi :kop::kop::kop: Yarılacam gülmekten. Hadi biz hobiye çevirdik sizin o gerektiği zaman her zaman oluyor mert hemde öyle bir dedikodu kiii. Küfüründen tut gider gider gider. Hemde öyle bir giderki. Artık bana fenalık geldiğini bilirim. Hatta ortamı terk etmiştim.
:ah

bişey eklemek isterim:naughty: örnek göstereyim; biz şimdi merkezdeyiz kadının biri suç makinası şimdi biz onun arkasından toplantıda nereye gider ne yer ne içer, evlimi değilmi?, çocuğu varmı gibi konuşunca dedikodumu oluyor:d: eğer oluyosa bende dedkikodunun alasını yapıyorum o zaman ki bizim konuşmadığımız teday kalmıyor:islik

Üst Alt