5800, titremeden sonra nokia yazısı gelmiyor ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi
5800, titremeden sonra nokia yazısı gelmiyor ???
telefona bikaç program yükledikten sonra kapatmam gerekti ve kapattım. ardından açmaya çalıştım ama titredikten sonra nokia ekranı gelmiyor hatta ekran hiç yanmıyor. yardımlarınızı bekliyorum.:vur:oke::allalla:

kerim5534

kerim5534

Üye
hafıza kartını cıkartıp dene olmadı hart format at hafıza kartını da virus taramasınan gecir

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hafıza kartını çıkartınca açılıyorsa hafıza kartını yedekle ve biçimlendir ardından telefona hardformat at. Eğerki o şekilde de açılmıyorsa direk HardFormat dene öyle de açılmıyorsa Jaf ile Flash atıcaksın.

sado_27

sado_27

Üye
kardeş telefona attıgın programlardan dolayı telefonun çokmüş olabılır sen en iyisi jaw la flash la en ıyısı boyle ve en temizi sonra hafıza kartına format at sorun cozulecektır umarım dene eyer olmazsa ben burdayım yardımcı oluruz:oke:

cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefona attıgın programlardan dolayı telefonun çokmüş olabılır sen en iyisi jaw la flash la en ıyısı boyle ve en temizi sonra hafıza kartına format at sorun cozulecektır umarım dene eyer olmazsa ben burdayım yardımcı oluruz:oke:

kardeşim harf formal ile bile açılmıyor telefon hiçbir şekilde açamadım. flaslamayı denedim herşeyi yaptım telefonun açma tuşuna 1 kere basıyorum ilk başta görüyor sonra telefon kapandığından "phone not found" çıkıyor. hafıza kartını çıkartıp denedim yine aynı bi değişiklik yok. Lütfen yardımcı olur musunuz, gurbette olduğum için ulaşımda sorun olmaması lazım yani acil lazım :(:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt