Gençliğimi hatırladım:) ne yaptın usta ya:ehe
haltie Üye Konu Sahibi Esendağlı' Alıntı: Gençliğimi hatırladım Genişletmek için tıkla ... ne yaptın usta ya
haltie Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... abdurrahmanz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: aynen .. Genişletmek için tıkla ... yyeenneerr' Alıntı: helal olsun adama valla Genişletmek için tıkla ... aynen
Dafny' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... abdurrahmanz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: aynen .. Genişletmek için tıkla ... yyeenneerr' Alıntı: helal olsun adama valla Genişletmek için tıkla ... aynen
TRojennnnn Üye abartmaya gerek yok arkadaşlar tren baya uzaktaydı zaten bende bi el atim arabayı itim dedim öyle süper hiber falan demeyin şımarıyorum sora
abartmaya gerek yok arkadaşlar tren baya uzaktaydı zaten bende bi el atim arabayı itim dedim öyle süper hiber falan demeyin şımarıyorum sora
Necmati Üye TRojennnnn' Alıntı: abartmaya gerek yok arkadaşlar tren baya uzaktaydı zaten bende bi el atim arabayı itim dedim öyle süper hiber falan demeyin şımarıyorum sora Genişletmek için tıkla ...
TRojennnnn' Alıntı: abartmaya gerek yok arkadaşlar tren baya uzaktaydı zaten bende bi el atim arabayı itim dedim öyle süper hiber falan demeyin şımarıyorum sora Genişletmek için tıkla ...