N8 Kamera yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

king_lear

Üye
    Konu Sahibi
N8 Kamera yardım
merhaba arkadaşlar n8 telefonunu yeni aldım gerçekten süper bir telefon..kamera hakkında yardım isteyecektim gece video çekerken Xenon Flaş nasıl açılyor..mesela gece fotoğraf çekerken Xenon Flaş devreye giriyor ve çekim gerçekten 10 numara gündüz çekilmiş gibi fakat video çekerken Xenon Flaşı açamadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..

bu arada daha önce kullandığım telefon android işletim sistemine sahip olan samsung galaxy i9000 di bu iki telefon arasındaki kıyaslamayı bir kaç gün içinde yapacağım..n8 bi kaç gün kurcalayayım :ehe ama kısa sürede olsa n8 in çok kaliteli ve kullanışlı olduğu ortada :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum xenon flaşı sürekli yakamazsın onun türkçe ismi zatem zorçakar lambadır yani onu açık tutmak için aküye ihtiyacın var gerçi arabadaki sistem biraz farklı bide inş arkadaki bantları çıkarmışsındır

s_nanel_bol

Üye
sanırım video çekiminde flaş yanmıyor sadece foto çekerken yanıyor...video çekerken ne kadar ışık varsa o kadar çekiyor..evet bu büyük bir eksik..

Uruloki

Uruloki

Üye
ama piyasadaki tüm telefonları foto ve video olarak geçiyor bu satio yuda kapsıyor

king_lear

Üye
    Konu Sahibi
dostum xenon flaşı sürekli yakamazsın onun türkçe ismi zatem zorçakar lambadır yani onu açık tutmak için aküye ihtiyacın var gerçi arabadaki sistem biraz farklı bide inş arkadaki bantları çıkarmışsındır

bence büyük eksiklik..evet aldığım anda çıkardım arkadaki bantları

--------------- Ekleme ---------------

sanırım video çekiminde flaş yanmıyor sadece foto çekerken yanıyor...video çekerken ne kadar ışık varsa o kadar çekiyor..evet bu büyük bir eksik..

evet tamamen bencede büyük bir eksiklik normalde flashı açma kapama tuşu yapabilirlerdi ve o zaman gerçekten süper olurdu gece video çekim kalitesi tamamen düşüyor

BOZO671

Üye
zenon flaşların led flaşlardan farkı içindeki gaz sıkışmasının anlık patlamasıyla oluşur ve çok güçlü doğal ışıklardır,bunlar led flaşlar gibi sürekli yanmaz çünkü led'ler bildiğimiz ampül şeklinde ışık yayarlar.eğer 12mp yanına ufak bi led lamba koysalardı emin olun buseferde gece fotograf çekemiyor,bu ne biçim flaş diyceklerdi..n8'e ait flaş programı mevcut fakat buda ömrünü tükettiği için tavsiye etmiyorum...

venusutarit

venusutarit

Üye
Uzun süre yanarsa çok aşırı ısınır led gibi sanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt