Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Yani birbirinizi tamamlıyorsunuz :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
üniversite gibisi varmi be abi ya .Lise güzel diolar birde afyonda yapsınlar bakalm liseyi öğrenciler:D

greenmile

greenmile

Üye
üniversite rahat her bakıma;)

afyonda lise nasıl okunur bilmiyorum da o kentten otobüsle bile geçerken gözlerimi kapatıyorum:ehe

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
her gün sebepsiz yere kavga cıkıyor okulun cıkısında mal mal ne için kavga ettiğimizi bile bilmiyoruz daha bugün karakola gittik müdür bas yardımcımız sayesinde cıktık böyle bi yer iste bi cıkıp gitsem burdan:(

greenmile

greenmile

Üye
sizin okul bi garip o zaman kendi içinizde kavga edeceğinize başka okullarla kapışsanız ya

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
zaten kendi icimizde değil abi baska okullardan geliyorlar 1600 tane erkek var bizim okulda hic kimse bisi demiyor.Her gün kavgalar yüzünden şaftım kaydı yüzüm değişti:D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
valla abi bnm her günüm kavga keske susup otursaydım da adam gibi okusaydım.Kavga kız yüzünden değil kız yüzünden kavga etmem biri bana artislenir bende ona dalarım ondan sonra milleti toplar gelir her zman böyledir:D

greenmile

greenmile

Üye
şaka bi yana da alıp veremediğiniz ne dövdüğünüz de elinize ne geçiyor?Dayak yediğiniz de ne geçiyor. Artık yaşınızın gerektirdiği gibi davranın abi tavsiyesi:)

benim az işim var çıkıyorum görüşürüz

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ya abi millet artislenmeye yer alıyor bnmde gururum tabi el vermiyor bunlara pabuç bırakmaya ondan cıkıyor ama ben hic bir zaman istemem kavga cıkmasını
iyi geceler:oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
slm arkadaşlar nasılsınız.. nereye ali

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
as abi murat abiye diorum iyi geceler die nasılsın:D

Revengeful

Emekli Yönetici
Hosgeldin abi

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
eyvallah hoşbulduk nasılsın? mert. iyidir ali şükür işten çıkınca akşamları kafam rahatlıyor biraz. murat gitti demek iyi geceler dilerim ona

Revengeful

Emekli Yönetici
İyilik ya :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bi mesajta herkse bisi yazdın ha tebrikler:D

minoo

minoo

Üye
selam beyler

Üst Alt