Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800'a Neden Eski Versiyon Yüklenemiyor..?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zafer Arslan
Üye
Konu Sahibi
5800'a Neden Eski Versiyon Yüklenemiyor..?
merhaba arkadaşlar benim kafama takılan 5800'a jaf ile yeni versiyon çıkınca yükleme yapabiliyoruz ama neden eski versiyonları yükleyemiyoruz bu durum neden kaynaklanıyor çözümü varmı acaba
ferwasd
Üye
kardeşim phoenix ile yüklersin ama firmware downgrade koruma varsa olmuyor
sanmıyorum sadece o kodlarla olmaz . Sanırım versiyon düşürmek için başka bi usb kablosu ve programla oluyor bi ara bende araştırmıştım.
Bence hiç kurcalama .
Ayrıca v52 den v51 düşürmek istiyorsun sanırım dimi.
kokpit774
Üye
Servisin yaptığını biz evimizde neden yapamayalım sanki milyon dolarlık cihazlarlamı yapılıyor bu işlem kesin bir yöntemi vardır ama geriye dönüşün pekte meraklısı olmayacağından ilgilenilmiyor.
Servisin yaptığını biz evimizde neden yapamayalım sanki milyon dolarlık cihazlarlamı yapılıyor bu işlem kesin bir yöntemi vardır ama geriye dönüşün pekte meraklısı olmayacağından ilgilenilmiyor.
Sorunuzun cevabı: Çünkü serviste bunu yapacak donanım var, sizde yok. Ha almak isterseniz ve paranız cebinize fazla geliyrsa alıp evde de yapabilrsiniz.
Sorunuzun cevabı: Çünkü serviste bunu yapacak donanım var, sizde yok. Ha almak isterseniz ve paranız cebinize fazla geliyrsa alıp evde de yapabilrsiniz.