5800'a Neden Eski Versiyon Yüklenemiyor..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
5800'a Neden Eski Versiyon Yüklenemiyor..?
merhaba arkadaşlar benim kafama takılan 5800'a jaf ile yeni versiyon çıkınca yükleme yapabiliyoruz ama neden eski versiyonları yükleyemiyoruz bu durum neden kaynaklanıyor çözümü varmı acaba :hmmm

ferwasd

ferwasd

Üye
kardeşim phoenix ile yüklersin ama firmware downgrade koruma varsa olmuyor

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani koruma derken

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm anladım acaba rof dosyalarındaki sistem bilgisi ve versiyon yazan klasörlerdeki kodları değiştirsek olazmı ?

'Şeref'

Emekli Yönetici
:hmmm anladım acaba rof dosyalarındaki sistem bilgisi ve versiyon yazan klasörlerdeki kodları değiştirsek olazmı ?

sanmıyorum sadece o kodlarla olmaz . Sanırım versiyon düşürmek için başka bi usb kablosu ve programla oluyor bi ara bende araştırmıştım.
Bence hiç kurcalama .
Ayrıca v52 den v51 düşürmek istiyorsun sanırım dimi.:naughty:

kokpit774

kokpit774

Üye
Servisin yaptığını biz evimizde neden yapamayalım sanki milyon dolarlık cihazlarlamı yapılıyor bu işlem kesin bir yöntemi vardır ama geriye dönüşün pekte meraklısı olmayacağından ilgilenilmiyor.

maktama

maktama

Üye
Servisin yaptığını biz evimizde neden yapamayalım sanki milyon dolarlık cihazlarlamı yapılıyor bu işlem kesin bir yöntemi vardır ama geriye dönüşün pekte meraklısı olmayacağından ilgilenilmiyor.
Sorunuzun cevabı: Çünkü serviste bunu yapacak donanım var, sizde yok. Ha almak isterseniz ve paranız cebinize fazla geliyrsa alıp evde de yapabilrsiniz.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
görüşleriniz için tşkler arkadaşlar

kokpit774

kokpit774

Üye
Sorunuzun cevabı: Çünkü serviste bunu yapacak donanım var, sizde yok. Ha almak isterseniz ve paranız cebinize fazla geliyrsa alıp evde de yapabilrsiniz.

Anlaşıldı Merkez =))

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt