rica ederim ne demek elimden geldiğince. ama sen müsait bi zamanda tekrar tarat yazık olmasın arşivineBu arada starsley tşk ederim ilgilendiğin için...zahmet verdim..ama olmadı yolladığın k-e-yler..ama yine de tşk ederim zamanını ayırıp araştırmışsın...
ççok sukur yatmadan bi bakinem dedim ama çikem artik yarin çokca misafir varÜşütmem datlum![]()
iyilik sen nasılsın
--------------- Ekleme ---------------
Hayrola Pınar
Hüseyin gibi döktürdün![]()
te$ekkurler yasminozum ozlemi$im bu konuyu vallaa seninHoşgeldiniz Huriş Pınar...nasılsınız...

boylee konuya giri$in hala aklimdadirrpinar cadimdir benim yakinda benim gibi $i$ko olacal oo da annesi bu sefer yeter dicek yeme gariiii evde kalcan dicek baksana tikinip tikinip geliomu$$iyidir huriş pınar'da yarım saatte bir gelip döktürüp gidiyor.
bitek sana yaki$iodu o giri$ bee sen gene devam etÇok tepki alıyorum o yüzden azalttım...![]()

bitek sana yaki$iodu o giri$ bee sen gene devam et
tepkiler kiskançlikkktandirr
--------------- Ekleme ---------------
cumleten iyi gecelerrrr ben çikayim
Allah a emanetsinizz![]()

aman ha dikkat edin sonra bu hala gelirsiniz
sende iyi geceler görüşürüzcumleten iyi gecelerrrr ben çikayim
Allah a emanetsinizz![]()

iştahın açıldı galiba yemek lafı duyuncaneyse ben biraz mutfağa bakınıyım![]()

ben seni yerim yaapinar cadimdir benim yakinda benim gibi $i$ko olacal oo da annesi bu sefer yeter dicek yeme gariiii evde kalcan dicek baksana tikinip tikinip geliomu$$

İyi geceler maxicep...
yasmi iyi geceler tatlı uykular görüşürüzneden hayırdır pınarroff çok kötüyüm ben ya
![]()