arkadaşlar N8 almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bursacity

bursacity

Üye
evet şuan elimde iphone 3GS 32GB N97 5700 N8 de alıcam rahat ol;) senin gibi 5800 gibi dandik bir telefonu N8 le kıyaslayacak kadar mal bir adamsın.. bak benle düzgün konuş seni ta amerikaya zıplatırım :off:
sen ve senin gibi mallar n8 gibi harika bir telefonu 5800 la kıyaslarsın kafaya bak Allahım yarabbim
Paran yetmiyor oğlum N8 i almaya telefonu kötülüyorsun:kop: lan 5800 nerde iphone nerde ne diyon sen
5800 bikere iphone la hi kıyaslanamaz n8 nin özelliklerine bak gör ;) özelliklerini bilmiyorsan araştır bak
;)
sanki n8 kullandında vasat cihaz diyorsun.. N8 birkere iphone 4 le kıyaslanabilen bir cihazdır senin gibi tipler ve yandaşçıların 5800 la kıyaslarlar:kop::kop: 5800 a symbian 3 oyunları yüklede görüyim seni kapiş;) symbian 3 oyunlarının kalitesi 5800 a göre çok yüksektir asphalt 5 i oynada görüyim seni bu lafları duyunca 4 gözününde açılması lazım yada ani şoktan kapanabilir

gözüm nokia ya bu kadar asık oldugunu bılmıyodum facebook'a ılıskımız var yaz o zaman nokıayla;) n8 ıphone 4 le kıyaslanıcak demek cok gulerım buna bunuda anca sızın gıbı nokıacılar yapar ıste nabarsın koru korune baglanmıssınız nokıaya sız olmasanız kımden para kazanıcak. N8 almam ben zaten ole bı hataya dusmem ha sıze para bol geldıyse bılemem benle uslubununa dıkkat et kapiş;) sen ne ıstersen onu kullan adamın ısıne mani olma adam senın kadar zengın degıl malum;) n8'i iphone 4 le degıl sız gıdın 3310 la kıyaslayın:D:D:D asphalt 5 oynada goreyım senı dıyosun sen hıc samsun wawe de oynadınmı da konusuyosun birader? evet 5800ım var zamanında sızın gıbı yandasların propagandalarına kandık da aldık elımızde patladı malum ;) hadı sana nokıanla ıyı uykular:D:D

futbol123

futbol123

Üye

gözüm nokia ya bu kadar asık oldugunu bılmıyodum facebook'a ılıskımız var yaz o zaman nokıayla;) n8 ıphone 4 le kıyaslanıcak demek cok gulerım buna bunuda anca sızın gıbı nokıacılar yapar ıste nabarsın koru korune baglanmıssınız nokıaya sız olmasanız kımden para kazanıcak. N8 almam ben zaten ole bı hataya dusmem ha sıze para bol geldıyse bılemem benle uslubununa dıkkat et kapiş;) sen ne ıstersen onu kullan adamın ısıne mani olma adam senın kadar zengın degıl malum;) n8'i iphone 4 le degıl sız gıdın 3310 la kıyaslayın:D:D:D asphalt 5 oynada goreyım senı dıyosun sen hıc samsun wawe de oynadınmı da konusuyosun birader? evet 5800ım var zamanında sızın gıbı yandasların propagandalarına kandık da aldık elımızde patladı malum ;) hadı sana nokıanla ıyı uykular:D:D
arkadaşım nokia bir numaradır ilk nokia çıktı sonra sony samsung gibi firmalar çıktı ilk temeli nokia attı
N8 le iphone 4 her özellikler kıyaslanır ama sendede nokia fanatikliği var sende nokiaya kazandırmışsın 5800 la n8 kıyaslayan birisin :d: ben 5800 ı kimseye tavsiye etmedim birader onun yerine hep x6 8gb ı alın demişimdir;) ilk önce sen benimle usluba dikkat ediceksinki bende senle ona göre konuşuyim;)
yakında NOKİA yı satın alıcam görürsün;) sana iyi uykular ben 6 ya kadar burdayım ama seni bilemem hadi sana 5800 la iyi uykular

bursacity

bursacity

Üye
arkadaşım nokia bir numaradır ilk nokia çıktı sonra sony samsung gibi firmalar çıktı ilk temeli nokia attı
N8 le iphone 4 her özellikler kıyaslanır ama sendede nokia fanatikliği var sende nokiaya kazandırmışsın 5800 la n8 kıyaslayan birisin :d: ben 5800 ı kimseye tavsiye etmedim birader onun yerine hep x6 8gb ı alın demişimdir;) ilk önce sen benimle usluba dikkat ediceksinki bende senle ona göre konuşuyim;)

yakında NOKİA yı satın alıcam görürsün;) sana iyi uykular ben 6 ya kadar burdayım ama seni bilemem hadi sana 5800 la iyi uykular

sen meraklanma babacım bende burdayım nokıa temelı attı ama dokunmatıgın babası iphone dur bunuda anlayamıyosunuz kı arkadasım hala nokıayı savunuyosunuz anlamadım gıttı neyse fazla tartısmaya gerek yok nokıa senın olsun:D

futbol123

futbol123

Üye
sen meraklanma babacım bende burdayım nokıa temelı attı ama dokunmatıgın babası iphone dur bunuda anlayamıyosunuz kı arkadasım hala nokıayı savunuyosunuz anlamadım gıttı neyse fazla tartısmaya gerek yok nokıa senın olsun:D
arkadaşım bende iphone 3gs var dokunmatiği kıyaslanamaz tabiki ama n8 i inceledim onunda dokunmatiği iphone kadar hassas anladınmı birader ikisinide inceledim :D

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
bence hiç alma faceden video felan izleyemiyorsun.....ben aldığıma bin pişmanım...verdiğim paraya yazık..

rproglcan

rproglcan

Üye
arkadaşlar bu telefonun büyük sorunlarından biri olan işletim sistemi symbian. sizce ilerdeki günlerde yazılım güncellemesiyle Htc' ninki gibi bi işletim sistemi olur mu?

ozggurr

ozggurr

Üye
ben şahsen denedım ve 5800 dan azıcık bı dokunmatık ustunlugu var :D:D denedım ve gordum bılmıyorum kapasitif felan alıcak arkadasın kendısıne kalmıs.

Ben Nokia Nokia 5800 ve Nokia N8 kullaniyorum su anda, aktif olarak.

Nokia 5800XM en son 52 versionuna sahip.
Nokia N8 standart (modlu degil.)

Nokia N8'in dokunmatiginin 5800'e gore azcik bir ustunlugu varsa eger ihtimalleri siraliyorum:
1- Yalan soyluyorsunuz
2- Iki ekrana da kalemle dokunmaya calisiyorsunuz, Nokia N8 ten ile, Nokia 5800 kalem ya da tirnak ile calisir.
3- Parmak kullandiysaniz dokunmak icin, parmaklariniz buz kesmis.
4- Nokia 5800 tirnakla, Nokia N8'i tenle kullanip arada kucuk bir fark gormusseniz hakli olabilirsiniz, Kinetik scrolling haricinde Nokia 5800 gayet hizlandi..

Kisisel fikrim, Kullanici arayuzu, teknik ozellikler, donanim, kasa yapisi, saglamlik olarak Nokia 5800'un cok cok uzerinde, bizzat kullaniyorum diyorum daha ne diyeyim...

--------------- Ekleme ---------------

evet 5800ım var zamanında sızın gıbı yandasların propagandalarına kandık da aldık elımızde patladı malum ;) hadı sana nokıanla ıyı uykular:D:D
Arkadasim, Nokia 5800 ne anlamda elinde patladi aciklik getirebilir misin?

Ben iki senedir kullaniyorum, Nokia N8 ile kiyaslanamaz ancak zamanina ve fiyatina gore basarili bir cihaz bence...

Nokia 5800 ile nokia ne yapabilecegini vaad etti de yapamadin?
Super muzik dinlersin dedi, dinleyemedin mi?
Ucretsiz GPS+Harita kullanirsin dedi, kullanamadin mi?
Ofis programlarini kullanirsin dedi, kullanamadin mi? (office suite-ucretsiz)
Ucretsiz gorusturmedi mi seni sevdiklerinle (wifi, voip, internet telefonu, skype, msn, fring, nimbuzz)
3.2 kameram var dedi, 1.3'luk mu cekti fotograflari?
Sarjim uzun gider dedi, 2 gunde mi bitti?
3D Gfx islemcim yok dedi, var mi sandin?
Film izlersin dedi, takip tv'ye divx, mp4, 3gp izleyemedin mi?
Isinirim dedi, yeri geldi isindi, isinmam diye iddiasi mi vardi (ac kullanip klavuzuna bak, isinma normaldir der orda)

Ses kalitesi olarak mukemmel sayilabilecek bir cihaz. Saglamlik olarak Iphone'lardan daha saglam..

Al bir Iphone ve Nokia 5800 ha bir de Nokia N8 ayni yukseklikten tekrar tekrar yere birak bakalim hangisi kacinci dususte elinde patlayacak...

Su anda teknoloji o kadar gelismis durumda ki, arastirdigin herhangi telefonla ilgili yuzlerce farkli gorusu degerlendirebilir, sunumlar izleyebilirsin... Kimseye burda, yalan yanlis bilgilerle Nokia pazarlamaciligi yapmiyor hickimse, bildiklerini, yasadiklarini paylasiyor, herkesin deneyimi, beklentileri ve algilamalari farkli...

Eminim bir telefondan ne bekledigini ve alacagin telefonunun beklentilerini karsilayip karsilamayacagini ayirtedebilecek kapasiten var ama camur atmak isine geliyor, kendini degil de, vaktinde Nokia 5800 u begenen kullanicilari sucluyorsun...

Senden baska herkes suclu... Basta Nokia...

--------------- Ekleme ---------------

bak bende sana bıseyler anlatayım symbian artık bıttı nokıa ne kadar dıretsede bıttı;) normal symbıanı gosterıslı hale getırıp yenıymıs gıbı suruyolar pıyasaya.2.si işlemcısı vasat madem ustune bu kadar durucak nokia nerde 1ghz ıslemcıler adamlar 1 yıl onceden 1ghz işlemcı kullanıyodu.dokunmatıgı ıphone gıbı dersen yanılgıya dusmus olursun veya ıphone kullanmamıssındır;)

sybian'in sitesine girip sistem gereksinimlerine bakar misin arkadasim, Vaktinde Amiga 500 7.14 mhz islemcisi ile (motorola 68000 chip) 512 kb+512 kb ram ile 33 mhz ilsemcili PC'leri ve 7.14 mhz islemcili Machintoshlari emule edebiliyordu!

Amiga 500 1MB ile 4096 ader renk paletiyle calisirken PC'ler 4 mb ram ile 256 renk calisiyordu...
Bir amiga isletim sistemi (workbench 1.3) bildigin bir diskete sigarken, Windows isletim sistemi icin disketler gerekiyordu! 1MB hafiza ve 1 disketlik isletim sistemli bir cihaz 3D render yapabiliyordu o zamanin sartlarinda...

Bilgisayar isletim sistemleriyle ilgili bu ornegi neden verdigime gelirsek, ac bak symbian sitesini ve symbian sistem gereksinimlerini, ne demek istedigimi anlayacaksindir!

Sen gordugun her mhz'yi o oranda hiz mi saniyorsun! Ac biraz sistem gereksinimlerine bak, ac biraz isletim sistemlerinin altyapilarina bak...

Ager gezersen bu forumlarda gorursun zaten...

Bir telefon 1-2 senede zaten eskimis oluyor teknolojinin hizla gelismesi yuzunden, 5 sene oncesinin en muhtesem telefonlarina donup bakarsan anlarsin ne demek istedigimi... Symbian su an icin yasiyor ve Nokia N8 gibi gayet ustun bir telefonda kurulu... Bir iki sene destek devam eder bu telefona, etmezse burda yazarsin...

Sacma sapan uslup ve yorumlarinla fanatiklikle sucladiklarina karsi fanatiklik yapacagina, deneyimlerini goster herkese de herkes gorup neyin ne olduguna karar versin...

Nokia N8'e hafizasi yetersiz vs vs diye laf attilar, yavas dediler, video cektim 15 dk'lik gosterdim yavas mi hizli mi, kac uygulama calisiyor... yaziyorsunu da is olsun diye yaziyorsunuz sanki....

alicem123

alicem123

Üye

bak bende sana bıseyler anlatayım symbian artık bıttı nokıa ne kadar dıretsede bıttı;) normal symbıanı gosterıslı hale getırıp yenıymıs gıbı suruyolar pıyasaya.2.si işlemcısı vasat madem ustune bu kadar durucak nokia nerde 1ghz ıslemcıler adamlar 1 yıl onceden 1ghz işlemcı kullanıyodu.dokunmatıgı ıphone gıbı dersen yanılgıya dusmus olursun veya ıphone kullanmamıssındır;)

Abimde Orjinal 3Gs var ve her defasındada telefonla oynuyorum. Nedense beni hiç cezbetmiyor iphone

Çünkü adamlar 1.500 tlye satışa sunuyorlar nerde bunun kamerası ?? Bataryası bittimi belli ücret karşılığında serviste değiştiriyorsun e ben ne anladım bu işten. Telefonun sarji 1 gün zor dayanıyor yanımda yedek batarya tasıma sansıda yok ben her dakıkada pirizi nerde bulucam ???

Bence sen hiç iphone kullanmamışsın yada sadece alıp 1-2 dk kurcalamassın. Çünkü abimden biliyorum telefonla yaparsa bir 5 dk konusma yapıyor ama telefonuda hiç sarjdan cekmiyor. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt