:zuhaha::dance::disko::disko::disko: hadi bu bir başlangıç olsun :D:ehe
s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: hosgeldin ablaa Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Burak nasılsın ablam Revengeful' Alıntı: Abla Naber Genişletmek için tıkla ... iyilik senden ne haber
!!Burak!!' Alıntı: hosgeldin ablaa Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Burak nasılsın ablam Revengeful' Alıntı: Abla Naber Genişletmek için tıkla ... iyilik senden ne haber
Reşwan Emekli Yönetici a selam sahra, mert, burak nasılsınız murat keyifler yerinde galiba inşallah öyledir.
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: a selam sahra, mert, burak nasılsınız murat keyifler yerinde galiba inşallah öyledir. Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Mustafa
Starsley' Alıntı: a selam sahra, mert, burak nasılsınız murat keyifler yerinde galiba inşallah öyledir. Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Mustafa
s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: ben iyiyim sen nasılsın abla/ nasılsın mustafa abi Genişletmek için tıkla ... şükür iyiyim Burak
!!Burak!!' Alıntı: ben iyiyim sen nasılsın abla/ nasılsın mustafa abi Genişletmek için tıkla ... şükür iyiyim Burak
Reşwan Emekli Yönetici greenmile' Alıntı: iyi çok şükür bi sıkıntı yok sizin keyifler nasıl? Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyi değildi sizlerle iyi oldu s@hr@' Alıntı: Nasılsın Mustafa Genişletmek için tıkla ... iyidir şükür kaç gündür pek sohbetimiz olmadı sizlerle iyi oldu şimdi --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ben iyiyim nasılsın mustafa abi Genişletmek için tıkla ... eyvallah iyidir burak şükür iyi olmana sevindim
greenmile' Alıntı: iyi çok şükür bi sıkıntı yok sizin keyifler nasıl? Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyi değildi sizlerle iyi oldu s@hr@' Alıntı: Nasılsın Mustafa Genişletmek için tıkla ... iyidir şükür kaç gündür pek sohbetimiz olmadı sizlerle iyi oldu şimdi --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ben iyiyim nasılsın mustafa abi Genişletmek için tıkla ... eyvallah iyidir burak şükür iyi olmana sevindim
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: çok şükür iyi değildi sizlerle iyi oldu iyidir şükür kaç gündür pek sohbetimiz olmadı sizlerle iyi oldu şimdi --------------- Ekleme --------------- eyvallah iyidir burak şükür iyi olmana sevindim Genişletmek için tıkla ... Ben hep buralardaydım da sen yoktun
Starsley' Alıntı: çok şükür iyi değildi sizlerle iyi oldu iyidir şükür kaç gündür pek sohbetimiz olmadı sizlerle iyi oldu şimdi --------------- Ekleme --------------- eyvallah iyidir burak şükür iyi olmana sevindim Genişletmek için tıkla ... Ben hep buralardaydım da sen yoktun
Reşwan Emekli Yönetici mert sesin çıkmıyor bu çocuk kaç gündür cevap vermiyor bana anlamadım samimi arkadaşım bi konuda bana kızdımı ne --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak görüşürüz
mert sesin çıkmıyor bu çocuk kaç gündür cevap vermiyor bana anlamadım samimi arkadaşım bi konuda bana kızdımı ne --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak görüşürüz
s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlık versin...
!!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlık versin...
Revengeful Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: İyiyiz sen nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... Yazdım
Reşwan Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... s@hr@' Alıntı: Ben hep buralardaydım da sen yoktun Genişletmek için tıkla ... evet doğru ben yokum malesef işler bitmez. akşamlarıda nereye yetişeyim diye uğraşıyorum ancak.
!!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... s@hr@' Alıntı: Ben hep buralardaydım da sen yoktun Genişletmek için tıkla ... evet doğru ben yokum malesef işler bitmez. akşamlarıda nereye yetişeyim diye uğraşıyorum ancak.
Reşwan Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Yazdım Genişletmek için tıkla ... pardon canım göremedim özür ve teşekkür ederim iyiyim şükür iyi olmana sevindim
Revengeful' Alıntı: Yazdım Genişletmek için tıkla ... pardon canım göremedim özür ve teşekkür ederim iyiyim şükür iyi olmana sevindim