evet
ne farklar var hem anlıyamadım ben![]()
Aynen,beğenmeyen gitsin 1700 tl verip hiçbir sorunu olmayan(!)iphone4 alsın yada 1500 tl verip xenon flash(!)lı galaxy s alsın.mecbur değilsiniz öyle ucuz telefon kullanmaya,size pahalı,gösterişli havalı vede kusursuz(!)telefonlar yakışır.Ben 2,5 aydan beri Nokia 5800 XM cep telefonu kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok. Bana göre çok güzel bir telefon. Hiçbir sorunu da yok acaba size gözüken sorunlar bana gözükmüyor mu ne? Ama bir telefona fiyatına göre muamele yapmak oluyor gerçekten bu. Eskiden bu telefon 800-900 TL iken hepiniz İphone'dan çok iyi bir telefon derken şimdi yerden yere vuruyorsunuz. Fiyata düştükçe kalitenin düştüğünü düşünüyorsunuz galiba.Acaba bazılarınız hiçbir şeyden memnun olmuyor mu?
Aynen,beğenmeyen gitsin 1700 tl verip hiçbir sorunu olmayan(!)iphone4 alsın yada 1500 tl verip xenon flash(!)lı galaxy s alsın.mecbur değilsiniz öyle ucuz telefon kullanmaya,size pahalı,gösterişli havalı vede kusursuz(!)telefonlar yakışır.
? .s Dayımın hediyesi olacak .zenginsen alırsın yiğen..
ayrıca arkadaşın biri bi dahakine iphone alıcam demiş, Iphone hiç sorun çıkartmıyo sanıyo sanırım o arkadaş
al da 1600-1700 liralık telefonun serviste iken gece uyuyabiliyo musun bi bak bakalım
en azından 400 500 lira verdim 8-9 ay oldu daha 1 sene daha gider en kötü ihtimalle elimde patlasa bu süreden sonra umrumda olmaz
ki bende pek sorun yaşamıyorum. Nokia o kadar devrim yaptı v30'dan sonra onları kimse görmüyo tabi bırakın da adamlar bu telefon için bir mesai daha harcamasın.Bende öyle düşünüyorum,nokia bu cihaz için baya bir çalışma yapıyor.valla bravo yanibu arada işin garibi nokia büyük bir ihtimal v60 a kadr götürür güncellemeyi nie derseniz daha bir çok uygulama güncellemesi yapıyor