5800 önemsenmiyor:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deadlydesire

deadlydesire

Üye
    Konu Sahibi
5800 önemsenmiyor:)
dikkat ettiyseniz arkadaşlar 5800ın son güncellemesi çıktığından beri nokianın kendi sitesinde ya da tr sitesinde güncellemeyle ilgili bi haber göremedim... buda bnce nokianın yeter artık alın ve susun dediğini hissettiriyor:D:d:

nanotex

nanotex

Üye
evet :D
ne farklar var hem anlıyamadım ben :D

silver_cover

silver_cover

Üye
banada öyle geldi .dahada nokia alırsamm ...

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
5800 da ovi nokia güncellemesi cıktı üye olup güncellemeyi telefonunuza kurabilirsiniz...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Güncelleme falan umrumda değil artık Saçma .
N8 alıcam .

deadlydesire

deadlydesire

Üye
    Konu Sahibi
zenginsen alırsın yiğen..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Herkes 5800 ile ilgili konuların dikkat çektiğini biliyor,kıldan tüyden nedenlerden dolayı konu açıyorlar.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
    Konu Sahibi
bn sadece edilmeyen bi tespiti ortaya attım.. beğenilsin die açmadım rahat ol gardaş..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Evet aynen öyle bi daha da zaten kesin iphone alıcam en azından bu ladar sorunla karşılaşmam :oke:

alican-2468

alican-2468

Üye
Ben 2,5 aydan beri Nokia 5800 XM cep telefonu kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok. Bana göre çok güzel bir telefon. Hiçbir sorunu da yok acaba size gözüken sorunlar bana gözükmüyor mu ne? Ama bir telefona fiyatına göre muamele yapmak oluyor gerçekten bu. Eskiden bu telefon 800-900 TL iken hepiniz İphone'dan çok iyi bir telefon derken şimdi yerden yere vuruyorsunuz. Fiyata düştükçe kalitenin düştüğünü düşünüyorsunuz galiba.Acaba bazılarınız hiçbir şeyden memnun olmuyor mu?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben 2,5 aydan beri Nokia 5800 XM cep telefonu kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok. Bana göre çok güzel bir telefon. Hiçbir sorunu da yok acaba size gözüken sorunlar bana gözükmüyor mu ne? Ama bir telefona fiyatına göre muamele yapmak oluyor gerçekten bu. Eskiden bu telefon 800-900 TL iken hepiniz İphone'dan çok iyi bir telefon derken şimdi yerden yere vuruyorsunuz. Fiyata düştükçe kalitenin düştüğünü düşünüyorsunuz galiba.Acaba bazılarınız hiçbir şeyden memnun olmuyor mu?
Aynen,beğenmeyen gitsin 1700 tl verip hiçbir sorunu olmayan(!)iphone4 alsın yada 1500 tl verip xenon flash(!)lı galaxy s alsın.mecbur değilsiniz öyle ucuz telefon kullanmaya,size pahalı,gösterişli havalı vede kusursuz(!)telefonlar yakışır.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
    Konu Sahibi
bn memnun deilim demedim zaten.. sadece güncellemelerin nie gözükmediğini ana sitede söyledim...

alican-2468

alican-2468

Üye

Aynen,beğenmeyen gitsin 1700 tl verip hiçbir sorunu olmayan(!)iphone4 alsın yada 1500 tl verip xenon flash(!)lı galaxy s alsın.mecbur değilsiniz öyle ucuz telefon kullanmaya,size pahalı,gösterişli havalı vede kusursuz(!)telefonlar yakışır.

Aynen katılıyorum. Teknolojiden haberleri olmayan insanlar pahalı olan telefonları bir şey sanıyor. Oysaki alışveriş yaparken en kalitelisi ve en uygun fiyat almanın mantıklı olduğunu herkes söylüyor.

frosty

frosty

Üye
arkadaşlar bu son güncellemeden sonra 3-4 gün giden şarjım 1 gün zor dayanıyor acil yardımm.formatta attım nafilee.

ozanazy

ozanazy

Üye
3-4gün giden bir şarj olmadı bu telefonda hiçbir zaman :D ayrıca arkadaşın biri bi dahakine iphone alıcam demiş, Iphone hiç sorun çıkartmıyo sanıyo sanırım o arkadaş :) al da 1600-1700 liralık telefonun serviste iken gece uyuyabiliyo musun bi bak bakalım :D en azından 400 500 lira verdim 8-9 ay oldu daha 1 sene daha gider en kötü ihtimalle elimde patlasa bu süreden sonra umrumda olmaz :D ki bende pek sorun yaşamıyorum. Nokia o kadar devrim yaptı v30'dan sonra onları kimse görmüyo tabi bırakın da adamlar bu telefon için bir mesai daha harcamasın.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
    Konu Sahibi
anca çıktı 1 hafta sonra güncelleme özllikleri..

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada işin garibi nokia büyük bir ihtimal v60 a kadr götürür güncellemeyi nie derseniz daha bir çok uygulama güncellemesi yapıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bu arada işin garibi nokia büyük bir ihtimal v60 a kadr götürür güncellemeyi nie derseniz daha bir çok uygulama güncellemesi yapıyor
Bende öyle düşünüyorum,nokia bu cihaz için baya bir çalışma yapıyor.valla bravo yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt