6300 ekran bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baran101010

Üye
    Konu Sahibi
6300 ekran bozuldu
arkdaşlar sün gece 6300 telle müzik dinledim daha sonra teli masama koydum hiçbirşey yoktu sabah uyanıp teli elime aldığımda msj gelmişti ama sorun vardı ekranda siyah ve kırmızı noktalar oluşmuştu baya bi fazla neden böyle bir şey olmuştur acaba telefon daha 1 yıl olmadı sıvı falan da temas etmedi olsa zaten yanın sıvı yoktu sizce ne yapmalıyım kvk ya götürsem yaparlarmı onlarda 1 ay geri yollamıyo ne yapcağımı şaşırdım valla

yıloyalo

Üye
bende de aynı sorun var ama ne yapacağıı bilmiyorum bende

JayJayyy

Üye
hard format at belki düzelir.

kaan7878

kaan7878

Üye
bence kvk ya ver gitsin risk alma hard format garantisini bozar telin hem belki ekranında sorun vardı belli olmaz o iş

ceren_ank

Üye
bende de aynı sorun vardı ekran bozulmuş deiştirdim şimdi sorun ne kalmadı:)

kaan7878

kaan7878

Üye
6300 telefonu artık eskidi ben çok seviyodum açıkcası ama sattım çünkü yedek parçaları artık çok kalitesiz ben 2 gün önce ekranı değiştirdim bi kere yere düşme ile tekrar bozudu orjinali olsa en az 3 yıl gider kvk ya ver girsin garantisi geçmeden eğer yan sanayii parça taktıracak olursan hayatının hatasını yaparsıın sat gitisin ( hala satarlen 100-90 tl ediyo )

uPPsCa

Üye
işe yaramaya bilir ama bi hard format dene..olmazsa Servise ver ;) Garanti Kpasamına girer sanırım..

batuone

Üye
6300 javatabanlı olduğu için hard format olmaz
hard format s60 symbian işletim sistemli telefonlara olur.
arkadaşım senin problemine gelicek olursak bende 6300 kullanıorum henüz öyle bi problemle karşılaşmadım
eğer telefonun açılışta beyaz ekran geliosa firmware upgrade==> yazılım güncelle
senin sorunun pixellerin rengi değişti diosun bunun gibi sanırım
bu durumda aklıma gelenler şunlar telefonu manyetik alandan etkilenecek bişey yapmış olabilirsin yada aşırı elekttrik yüklenmesinden pixeller vefat etmiş . bi servise götür derim en garantilisi :oke:

--------------- Ekleme ---------------

sonradan fark ettimde konu ta 5 ay öncesindenmiş arkadaş telefonu bile değiştirmiş :)

kaan7878

kaan7878

Üye
en iyisini yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt