blackofday
Üye
Bu kişisel tercihlere göre değişir tabiki.Sayfalarca N8 özellikleri yazılmış ama bütün o özelliklerim symbian gibi nokia fanlarını bile zaman zaman bezdiren bir işletim sistemine mahkum olduğunu söylemek lazım.İOS gibi telefona özel tasarlanmış ve stabil bir işletim sistemi bile iphone alma sebebi bence.Bahsettiğimiz iki telefonda dokunmatik telefon ve bu konuda en iyisi apple kuşkusuz.Kamera konusunda mp savaşları aldı başını gidiyo.Ancak iphone 4 deki sadece 5 mp lik kameranın saniyede 30 fps 720p HD video çektiğini unutmayalım.Bunlara ek olarak iphone 4 de bir gyroscope olayı varki diğer markaların belki 1-2 nesil sonraki telefonlarda görebileceği bir güzellik.En can alıcı noktaysa app konusu tabiki.Sanırım 300.000 apps gibi uçuk ve bir o kadar kaliteli bir store un apple ın en büyük avantajı olduğunu herkes kabul eder.İşçilik ve kaliteye gelince iphone 4 cidden o hissi sonuna kadar yaşatıyo.Bu kadar övdük telefonu kötü yanı yokmu illaki var.Ben şuana kadar yaşamadım ancak malum sinyal problemi olduğu biliniyo.Her ne kadar 33. hafta üretimlerinden sonrakilerde bu problem çok nadir rastlansada olasılık dahilinde yinede.Bir diğer eksisi flash desteğinin olmaması olarak görülebilir ki bu benimde çok eleştirdiğim bi nokta.Ancak son zamanlarda html5 desteğinin hızla arttığını rahatlıkla görebiliriz.Hatta ve hatta nokianın resmi bloğundanda duyurduğu Symbian ve MeeGo için HTML5'in standart olarak seçilmesi bunu açıkca ortaya koyuyo.Burda da orjinal haberin metni var merak eden arkadaşlar okur;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız