Arkadaşlar pc başında kala kaldım herşeyi sırası ile normal yapıyorum ama kafamı karıştıran bir nokta var. bu işlemi yaparken telefon açık mı olucak kapalımı bir not düşülmemiş? Yazılım içiinden offline seçin denmiş seçiyoruz telefon kapalı iken mi flash atıyor? 2 sn geçtikten sonra power tuşuna basılı tutup bırakmama rahmen telefon bulunamadı uyarısı veriyor. Çok basılı tutuncada telefon açılıyor. Acil cevap verilirse iyi olur internet cafedeyim kaldım böyle..
Birde listeden rm-356 nokia 5800D-1 var sadece Xpressmusic yazmıyıor onu seçince C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 attığım yerdeki dosyaları okumaya başlıyor
yani buraya kadar sorun yok gibi. Ama telefon kapalı iken flash a bastığımda imei back up gibi bi uyarı geliyor onuda evet diyorum telefon aranıyor diyor basıyorum kısa süreli ama telefonu bulamıyor..
evet telefon kapalı olacak, power tuşuna bas dediğinde 1 sn arayla 2 defa kısa süreli basarsan tanıyacaktır telefonu, bu arada telefonu tanması için bilgisayarda pcsuite ya da nokia connectivity cable driver kurulu olmalı. int cafede olduğunu söylemişsin, bunlardan biri kurulu değil sanırım bilgisayarda
--------------- Ekleme ---------------
ovi store den tele gönder yaptım ama ne gelen var ne giden nasıl çalıştıracam ovi mağazayı

(
şunu indir, hafıza kartına at,yükle, işini görecektir sanırım, tam emin değilim ama dene.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız