Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

eRo24

Üye
yeni sürüm tam oturmuş teşekkürler

mangdaşire

mangdaşire

Üye
v51'e n'oldu?burda bi v51 vardı.indirip bende yapıp olduracaktım:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

enes3161

Üye
bnde güncelleme sonrası ovi mağaza açılmıyor ne yapman gerekir..

mutluadam

Üye
bnde güncelleme sonrası ovi mağaza açılmıyor ne yapman gerekir..

ovi store de hesap aç yoksa ordan indir son sürümü, yani telefonuna göndert ordan direkt yükleme yok. yada cfw yapan arkadaşların programlarında var onlardan birini yükle.

bbkr630

bbkr630

Üye
kardeş şimdi bu v52 üzerine kurulu anladığım kadarıyla peki v60 çıkacak mı yok çıkmayacaksa bu benim son yükleyeceğim cfw olur

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş şimdi bu v52 üzerine kurulu anladığım kadarıyla peki v60 çıkacak mı yok çıkmayacaksa bu benim son yükleyeceğim cfw olur
dostum öncelikle söyledigine gülmek istiyorum:d::d:bu versiyon zaten v60 yerine çıktı.yani v60 çıkacagına çıkaçıka bu versiyon çıktı.

mutluadam

Üye
yav ben v52 setup kurdum. kendi modifiyemi yapcam ama rofs2v1 imi yoksa rofs2 v2 yi mi editlicem? acele cevap verebilirmi anlayan biri? yani ikiside var bunların setup la kurulunca fw.

enes3161

Üye
ovi store den tele gönder yaptım ama ne gelen var ne giden nasıl çalıştıracam ovi mağazayı :((

xpity

Üye
Arkadaşlar pc başında kala kaldım herşeyi sırası ile normal yapıyorum ama kafamı karıştıran bir nokta var. bu işlemi yaparken telefon açık mı olucak kapalımı bir not düşülmemiş? Yazılım içiinden offline seçin denmiş seçiyoruz telefon kapalı iken mi flash atıyor? 2 sn geçtikten sonra power tuşuna basılı tutup bırakmama rahmen telefon bulunamadı uyarısı veriyor. Çok basılı tutuncada telefon açılıyor. Acil cevap verilirse iyi olur internet cafedeyim kaldım böyle..

Birde listeden rm-356 nokia 5800D-1 var sadece Xpressmusic yazmıyıor onu seçince C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 attığım yerdeki dosyaları okumaya başlıyor
yani buraya kadar sorun yok gibi. Ama telefon kapalı iken flash a bastığımda imei back up gibi bi uyarı geliyor onuda evet diyorum telefon aranıyor diyor basıyorum kısa süreli ama telefonu bulamıyor..

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar pc başında kala kaldım herşeyi sırası ile normal yapıyorum ama kafamı karıştıran bir nokta var. bu işlemi yaparken telefon açık mı olucak kapalımı bir not düşülmemiş? Yazılım içiinden offline seçin denmiş seçiyoruz telefon kapalı iken mi flash atıyor? 2 sn geçtikten sonra power tuşuna basılı tutup bırakmama rahmen telefon bulunamadı uyarısı veriyor. Çok basılı tutuncada telefon açılıyor. Acil cevap verilirse iyi olur internet cafedeyim kaldım böyle..

Birde listeden rm-356 nokia 5800D-1 var sadece Xpressmusic yazmıyıor onu seçince C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 attığım yerdeki dosyaları okumaya başlıyor
yani buraya kadar sorun yok gibi. Ama telefon kapalı iken flash a bastığımda imei back up gibi bi uyarı geliyor onuda evet diyorum telefon aranıyor diyor basıyorum kısa süreli ama telefonu bulamıyor..

evet telefon kapalı olacak, power tuşuna bas dediğinde 1 sn arayla 2 defa kısa süreli basarsan tanıyacaktır telefonu, bu arada telefonu tanması için bilgisayarda pcsuite ya da nokia connectivity cable driver kurulu olmalı. int cafede olduğunu söylemişsin, bunlardan biri kurulu değil sanırım bilgisayarda

--------------- Ekleme ---------------

ovi store den tele gönder yaptım ama ne gelen var ne giden nasıl çalıştıracam ovi mağazayı :((

şunu indir, hafıza kartına at,yükle, işini görecektir sanırım, tam emin değilim ama dene.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler denemeli :)

bora_berk

Üye
ben bi kere yaptım ondada tel açılacak diyodu tel bi daha beyaz ekrandan ileri gidemedi garantiye yolladım şimdi yapmak istiyorum ama korkuyorum 1 ay gelmiyo tekrar

ahmet meço

ahmet meço

Üye
arkadaşlar bu fw de şarj çok iyi 24 saat ve 1 kademe gitmedi süper

pili bitirmeyen fw burda :aha:

steack

Üye
Değerli ustalar ben bu işlerde yeniyim ama paylaşımlarınız sayesinde yol katediyorum. Telefonumu(5800xm)önce güncelledim. Sonra fw olayını bir arkadaşım aracılığı ile keşfettim. Sonra V51 yazılımı yüklemeye çalıştım!!! Doğal olarak telefon açılmadı anlatılanları yaparak orjinal V52 yazılımını yükledim. Bu işlemi 2 defa yaptım!!! En sonunda blackstarv52 yükledim ve kullanıyorum. Asıl sormak istediğim bu fw ile widget yada "aylin" denilen yazılımları yükleyip kullanma imkanımız var mı? Cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

qpel

Üye

arkadaşlar bu fw de şarj çok iyi 24 saat ve 1 kademe gitmedi süper

pili bitirmeyen fw burda :aha:

buna çok güvenmeyin nedenine gelince benim cfwmde 3 gün bıraktım 1 diş bitmedi niye çünkü pil gösterge çubuğu düzgün işlemiyor ama kapatıp açınca ancak anlıyor bakıyorsun birden 2 3 diş düşmüş bunu denemedim ama bunda da böyle olabilir bence en iyi pil izleme nokia energy profiler ile oluyor rakam olarak görünüyor

JRValantin3

JRValantin3

Üye
hard format attım düzel di:naughty: kardeşim ilgin için teşekkürler

mustafa

mustafa

Üye
helal olsun. güzel olmuş :oke:

xpity

Üye
Sonunda yazılımı sorunsuz kurmayı başardım, ama kamera çalışmıyor. Onun dışında tüm herşey sorunsuz. Kamera simgesi simgesiz görünüyor ve adıda cameraapp olarak görünüyor. Sanırım versiyon da benim telefonda bi uyuşmazslık var. 3 kere flash attım yinede aynı sorun devam ediyor..

Üst Alt