Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

POLAT8124

POLAT8124

Üye
:P:polat yeğen senin yaş kaç?
yaşım 30 dayı seninkide 42
c-)Use INI ni işaretlediğinizde bir menü acılacak orada kendi telefonunuzu bulup seçiyorsunuz artık
( MCU, PPM, APE variant ) menülerini değiştirmeye gerek kalmıyor

pardon bunu senmi dedin anlamadımmm bir daha tekrarlasan :ehe ne oldi geldinmi dediğime? bilirim senin gibiler değişmez. sen DH deki nmodcry a benziyon aynı dediğim dedik çaldığım düdük diyon. akıl yürütcekmişiz akıl yürütcek şey var yürütmücek şey var. biz bilmiyormuyuz akıl yürütmeyi. 25 yıla yakındır ben akıl yürütme bilimi ile uğraşıyorum amatörcede olsa çokda yol katettim. ben ne bileyim hackmi var ne var başka şeymi var belirtilmedikten sonra universal dosyasının içinde. neyse herkese hayırlı olsun.

30 yaşındayım YİĞENİM halen daha senin kafanın basmadığı yerler var demek ki

1.si ilk yazdığım anlatım hiç FW atmayı bilmeyenlere ve hata alanlara yönelik bir anlatım dı ki bunu zaten belirttim nedenleri ile nedeni neydi alınan hataların windows işletim sistemi hatası olduğuydu JAF yada HACK ile alakalı olmadığı örneğide buradaki FW ile verdim çünkü yapamayanlar vardı hatanın JAF tan kaynaklandığını düşünüyorlardı onları aydınlatmaktı amaç

OKURSAN İLK YAZDIĞIM KONU BAŞLIĞI BU mavi yere dikkat et ne demişim !
ya arkadaşlar uzatmanın anlamı yok KOTUKOYLU arkadaşımızın verdiği fw 10 üzerinden 10 aldı devamlı aynı şeyler soruluyor BAKIN YAPAMAYANLAR İÇİN DETAYLI ANLATIM YAPAYIM

SABIR ile OKUMANIZI rica ediyorum
çünkü bu anlatım bana özeldir aynı sorun benimde başıma geldi ve ikigün uğraştıktan sonra araştıra soruştura buldum denedim ve artık makinam FW delisi oldu 10. FW yide yükledim vodafone kullanıyorum sınırsız internetim var artık telefonumu modem olarakta kullanabiliyorum

yani arkadaşlar tamamem bilmeyenlere göre yazdım adım adım onun için sıkılmadan usanmadan okuyarak adım adım denilenleri yapın sizde yüklemeye başlayın

Not: Sağ alt köşede telefonun donanımı ile ilgili driverlar yüklenecek bunları takip edin egerherbiri yüklenirse sıkıntı yok eğer bazı driverlar bulunamadı diye size göz at diyorsa işte sizin FW'yi yükleyememe nedeniniz burada yani jaf ile veya FW ile alakalı bir durum değil işte asıl can alıcı nokta burada başlıyor bu hataları nasıl giderebiliriz bak buradada belirtmişim

*** öncelikle hata şöyledir ***

:hmmm telefonun driverları
C:\Windows\sistem32\driver\ klasörünün içine atamamasından kaynaklanır sorun budur bu nedenle telefonunuzun kimi driverları çalışmaz (örneğin " telefonunuzu pc suit ile MODEM olarak kullanamazsınız" ) ama diğer fonksiyonları çalışır işte bu driverın olmaması nedeni ile JAF programı sizin telefonunuzu göremez ve FW yükleyemezsiniz hata ile karşılaşırsınız ve KOTUKOYLU veya diğer arkadaşların bu süper paylaşımlarına ben yükleyemiyorum dersiniz
belki sende bu hata olmaya bilir ama tüm hack paylaşımlarını iyi oku bu denli sorunla karşılaşan onlarca arkadaş var peki neden buraya yazdım çünki bu FW yüklediğim 10 FW den daha hızlı sarjı uzun ve hata içermiyor da ondan test edildi

Alıntı: psp 1004 göndermiş
ya ben ilk defa kuracaktımda kuramadım flashda herşeyi yapıom.en son telefonun tuşuna 1 kez bastıktan sonra bilgisayar onu 1-2 defa usb rom olarak gördü sonra yeni donanım bulundu diyor herşeyi denedim bu yüklenemiyor dio sonra olmadı not found dio? gördün mü kardeşim demek ki
sadece sana göre yazılmamış bu konu hiç yapamayana yazılmış

işte buradada çözümü mevcut %100 garantili çözüm
:oke:gelelim sorun nasıl giderilir üzülerek söylemem gerekiyor çünkü bu durum işletim sisteminizle alakalı yani işletim sisteminiz çakmadır hacklidir bu tür windows işletim sistemlerinin genelinde bu hata ile karşılaşırsınız
1.si ya bilgisayarınız ile gelen işletimi kuracaksınız yada birinden bulacaksınız
2.si ise telefonun yüklemediği driverları internetten arayıp bulup
C:\Windows\sistem32\driver\ içine atmak olacak nerden bileyim hangi driver dosyası diyorsanız telefonunuzu ilk pc ye taktıgınızda sag alt kösede bulunan driverları söyler bulunamayanlarıda size sorar göz at der işte orada driver adı yazar googleden arayıp bulun
3.su ve kesin cözüm olanı ise bir başka bilgisayara pc suit'i yükleyip telefonu o bilgi sayara bağlamak eger driverları
yüklerse o bilgisayar C:\Windows\sistem32\driver\ klasörünün içindekileri bir usb bellek yardımı ile kendi bilgisayarınızın C:\Windows\sistem32\driver\ içine kopyalamaktır
tabi daha bitmedi aynı işlemleri
C:\Windows\sistem32\inf\ klasörü içinde yapınız işlem tamamdır. bilgisayarınızı şimdi yeniden başlatın ve telefonu bağlayın artık driverlar tamdır eksiksiz olarak kurulmuştur artık sizde JAF ile FW atabilirsiniz
şimdi burda ne anlatmış olduk acemi olanlara FW hiç yüklememiş olanlara hata alanlara yardımcı olduk sordun gene cevabını yazdım ne dedim

polat kardeş anlatımın için teşekkürlerde hem jafla kurulumu anlatıyorsun hemde şundan bahsediyorsun:
4- "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ Adında dosya acın" bu dizinde bende Phoenix yok. e phoenix kurunda dememişsin demekki yine anlatımın eksikmi olmuş?
hani sen modifiye yapan ustaların fwlerini incelemiştin
polat bak az çok ta en başta modifye yapan ustaların cfw yapımlarını inceleyen biriyim. yaşım 42 ne iddialaşmayı nede kötülemeyi sevmem..
çok ustanın FWsini incelemiştin ya tüm jaf ile FW atma yöntemlerine bir bak bakalım kimse sana phoenix kur diyormu "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\" bu şekilde dizin oluştur diyor neden çünki JAF direk bu klasörün içini gördüğü için ha görmese ne olur hiç birşey olmaz sen yolu gösterirsin en fazla bu olur

Ben masaüstünde tuttugum için teker teker değiştiriyorum ama yeri neresi olursa olsun değiştirmen gerek dedim niye çünki isim değiştir demiyorum orjinal FWnin içine atıyorum yol olarak onu gösteriyorum bu kadar basit çünki

GELELİM SANA NİYE KIZDIĞIMA

Alıntı: mutluadam göndermiş. >
zaten yarın kendim bir cfw yapıcam.kötü v52 olarak pek uğraşmak istemedi herhalde.

ADAMA SEN SORMUŞSUN ADAM SANA CEVAP VERMİŞ. BENDE DE YAPTIĞIN ŞİRKEVLİĞİ ONDADA YAPMIŞSIN AL SANA İSPATI İŞTE

Alıntı: kotukoylu göndermiş. >
Bu yazılımı v52 de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz...

Sadece Rofs3 dosya adını değiştirmeniz yeterli....
AL İŞTE ADAM UĞRAŞMIŞ YAPMIŞ SADECE ONUN TELEFONU X6 DİYE ONDAN ÖRNEK VERMİŞ ADAM HEPSİ İÇİN GEÇERLİ DİYORYA KONU BAŞLIĞINDA DİKKATLİ OKUMASSAN ANLAMAZSIN TABİ

kötü böyle demişsinde şimdi;
1. black star normali kurarken orjinal v51 setup dosyasını indiriyoruz, 8 mb lık blackstar modifye dosyasını indiriyoruz. v51 fw setup ını kuruyoruz ve blackstar dosyasınıda onun kurulduğu common files rm-356 ya atıp use ini yöntemi ile flashlıyoruz. şimdi esas soruya geliyorum,
2. bu black star universal ne oluyor bu durumda?
3. v52 de de bu blackstar universali kullanabilirsiniz demişsin ama onu use ini yöntemi ile kuramayız. çünkü v52 nin tek dosyalık setup dosyası yok. ancak ppm, ape variant seçme yöntemi ile kurabiliriz de işte ben hala black star modifiye dosyası varken black star universal ne oluyor ne işe yarıyor hala anlamış değilim?

BU YUKARIDAKI SORUYU SEN SORMUŞSUN ADAMDA ALTTA SANA AÇIK SEÇİK CEVABINI YAZMIŞ VE HALEN DAHA KENDİNİ HAKLI ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORSUN

navifirmden product code una göre yazılımı indir...
daha sonra dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
klasörüne kopyala
ve şimdide indirdiğin blackstar fw dosyasının adını orijinal yazılımdaki dosya ile değiştir ve bu klasöre taşı...
ve sonra user iniden rm 356 yı seç
yüklemeye başla işlem tamamdır...
bu dosya adı üstünde her yeni fw güncellemesi çıktığında kullanılabilecek biçimde oluşturuldu...
ayrıca 5800/5230/X6/5530 gibi cihazların tamamında kullanılabilecek bir FW

YA KOTUKOYLU RESMEN OLAYA AÇIKLIK GETİRMİŞ SEN BURADA BİLE SU YAPMIŞSIN BE

Alıntı: mutluadam göndermiş. >
1. navifirmde benim telefonun pruduct kodu yok üç renk için sadece tek euro turkey 2 var o da 0559083 üçüde. neyse mecbur bunu kullancaz zaten. benim code ise 0579269 red.

2.söylediğin dizin yok bende ovi suit faloan var orda. common files de ise v51 kurulu.

3. blackstar universal i yine tam açıklamamışsın. bunu adını değiştirip bahsettiğin biçimde orjinal dosyaların içine atarsak eski blackstar modifiye dosyasını hiç kullanmayacakmıyız? yada eski blackstar dosyasınıda kullanıyorsak bu blackstar universalin yaptığı ne? bunda hack mi var yada başka modlarmı var? işte bunu merak ediyoruz?

YA ARKADAŞ 1. navifirmde benim telefonun pruduct kodu yok YOK MU BU NE

2.söylediğin dizin yok bende ovi suit faloan var orda. common files de ise v51 kurulu.

İŞTE SENİN KAFANIN BASMADIĞI KONU BURASI YOKSA SEN KENDİN OLUŞTURACAKSIN SONRADA USER INI SEÇİP FLASLAYACAKSIN
BU KADAR BASİT YAZMIŞ ZATEN bide common files de ise v51 kurulu. madem kurulu sende o dizinin içindekileri sil o dizine kopyala çok mu zor
şimdide indirdiğin blackstar fw dosyasının adını orijinal yazılımdaki dosya ile değiştir ve bu klasöre taşı...
ve sonra user iniden rm 356 yı seç
yüklemeye başla işlem tamamdır...bak gayet açık RM-356 yı seç diyo yani comman fileste RM-356 yokmu en sonunda var sende orjinalini oraya kopyala jaf sorunca orayı göster

3. blackstar universal i yine tam açıklamamışsın

YA ADAM DAHA NE AÇIKLAMASI YAPSIN AÇIKLAMIŞYA İŞTE

bu dosya adı üstünde her yeni fw güncellemesi çıktığında kullanılabilecek biçimde oluşturuldu...
ayrıca 5800/5230/X6/5530 gibi cihazların tamamında kullanılabilecek bir FW

YANİ 5800/5230/X6/5530 BU TELEFONLARIN HANGİ VERSİYONU OLURSA OLSUN VERİLEN 1.2 MB LIK DOSYAYI İNDİRİP ORJİAL OLAN FW nin ROFS3 ADLI DOSYASININ ADI İLE DEĞİŞTİRMEK SONRADA BU DOSYAYI ORJİNAL FW İLE DEĞİŞTİRMEK AÇILIMI BU AÇIKLAMIŞ İŞTE

bu blackstar universalin yaptığı ne

BURASI FW HACK KONUSU DEĞİLMİ VERDİĞİ DOSYA DA DEMEK Kİ HACK İŞİNE YARIYOR YANİ PROGRAM YÜKLEYEBİLİRSİN KARDEŞ

bunu adını değiştirip bahsettiğin biçimde orjinal dosyaların içine atarsak eski blackstar modifiye dosyasını hiç kullanmayacakmıyız?

BU SORUNADA BEN CEVAP VERDİM YA KULLANMAK İSTERSEN KULLAN BEN KULLANDIM V51 GİBİ HIZLI HATASIZ VE SARJ GAYET İYİ KULLANMAZSAN DA GENE HACKLİ OLUR BEN DİĞERİNİ İÇİNDEKİ PROGRAMLAR İÇİN KULLANIYORUM HOŞUMA GİTTİ TÜRKÇELER HEMDE ONUN İÇİN

2.si senin kafan alsın anlayasın diye bu ikinci anlatımı yaptım ki ondada sen zahmet etme değiştirme ile uğraşma diye o şekil yazdım
3.sü ben halen daha şunu diyorum hiçbir yere dizin oluşturmaya gerek yok FWni masa üstüne at hack yamalarını değiştir JAF programını aç masaüstündeki FW yolunu göster kuruluma başla DİYE orjinal fwnin içine ne dosyası attığını bilmiyormusun birde ustaların yazılarını okumuşsun
4.sü ise buradan seninde nekadar acemi oldugunu anlıyorum çünkü

tamam polat şimdi oldu. ama bak bakalım ben sorup sen yanıtlayıncaya kadar, black star universal belirtilen telefon modellerinde hack yapar diyormu ? :) demiyor hiç bir yerde böyle oluncada insan merak ediyor, kafa karışıyor tabi. ne diyor "universal v.s modeller için ortak fw dir" diyor.

YA ŞİMDİ GÜLMEKTEN KIRILACAM black star universal belirtilen telefon modellerinde hack yapar diyormu ?:) demiyor hiç bir yerde DEMİYOR MU ? YA KONU BAŞLIĞINDA NE YAZIYOR KARDEŞİM AYRICA BU NE
Sadece Türkçe Ve İngilizce dilleri korunmuştur....
Bu yazılımda sadece
Hack-Performans ve Hız gözönünde tutulmuştur...

YAZMIŞ YA İŞTE
Hack-Performans ve Hız OKUMADAN YORUM YAPANLARDANSINIZ SABIR EDECEKSİNİZ KONUYU GÜZELCEK OKUYACAKSINIZ NE DENİYORSADA UYGULAYACAKSINIZ

ne diyor "universal v.s modeller için ortak fw dir" diyor.
MANTIKLI OLUN DİYİNCEDE KIZIYORLAR BANA BE ARKADAŞ NAVİDEN İNDİR FW Yİ YÜKLE O ZAMAN NE GEREK VAR DİMİ BU 1.2 LİK DOSYAYI İNDİRSEN DE NAVİDEN ORJİNALİNİ İNDİRMEN GEREK ZATEN E O ZAMAN NE ANLAMI KALDI BU 1.2 LİK DOSYANIN SIRF ORTAK FW DOSYASI OLSUN DİYE DEĞİL HERHALDE TABİKİ HACK İÇİN GEREKLİ OLAN DOSYA YANİ HACK İÇİN GEREKEN ORTAK DOSYA HER MODELİ HACKLEMEK İÇİN SADECE 5800XM Yİ DEĞİL ANLADIN

diğer konuda use ini yi seçince mcu ,ape variantı seçip dosyaları göstermeye gerek varmı?

evet var neden çünkü hack yamalarının ismini değiştirmeden atarım hiç uğraşmam jafla kurarkende mcu ,ape variantı seçip dosyalara yolu gösteririm sen kolayını istedin yaptık değiştirmene gerek yok dedik onlada dalga geçmeye çalışıyorsun
buda senin emekçilere terbiyesizliğin

ARKADAŞLAR HEPİNİZE SESLENİYORUM BİRİ PAYLAŞIM YAPMIŞ İSE VE TANIMIYORSANIZ Bİ KONUYU OKUYUN BENZER KONULAR VAR İSE ONLARLA KARŞILAŞTIRIN VERİLEN CEVAPLARA BAKIN ONAYLIYORLAR MI KİM NEREDE HATA YAPMIŞ SORUN ÇÖZÜLMÜŞMÜ KONUYU AÇAN KİŞİ KONUSUNA SAHİP ÇIKIYORMU SORULARA CEVAP VERİYORMU DİYE EĞER ÇOĞU ONAYLIYOR VE YAPIYORSA TAVSİYE EDİYORSA PAYLAŞIMI DENEYEBİLİRSİNİZ AMA KONUYU ANLAMAYA ÇALIŞIN VE NE ANLATILIYORSA HARFİYEN UYGULAYIN Kİ YANLIŞ YAPMA OLASILIĞINIZ AZALSIN

MEMNUNUYETİNİZİ DE DİLE GETİRİN Kİ BU VE BUNUN GİBİ PAYLAŞIMLARDAN MAHRUM KALMAYINIZ SONUÇTA BU BİR EMEK PAYLAŞILMAYA BİLİRDİDE AMA MADEM PAYLAŞIM YAPILDI HAKKINI VERELİM VE ENAZINDAN ARKADAŞIMIZA TEŞEKKURU BİR BORÇ BİLELİM BU TÜM PAYLAŞIMLAR İÇİN GEÇERLİDİR

KOTU KOYLU ARKADAŞIMIZ KONUYU 5800 İÇİN UYARLAMIŞ VE DEĞİŞTİRMİŞTİR EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKUR EDERİM HERKES ADINA BEN ÇOK MEMNUN KALDIM BU FW DEN ALLAH RAZI OLSUN

HERKESE İYİ FORUMLAR

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tartışmalarınız beni gerçekten üzüyor....
inanın en kısa sürede size stabil bir yazılım yapacağım....
şu an verdiğim yazılım da yeterli aslında
ama herkesin beğenisi farklı bunun için
Not:
kötüköylü neden eskisi cevap vermiyor ilgilenmiyor gibisinden düşünenler için diyorum:
şu an inanın başımı kaşıyacak vaktim yok...
sabah 9 da dersim başlıyo akşam 5-6 gibi evde oluyorum....
biraz sabrederseniz istediğinize yakın bir fw daha yaparım
:D

marines06

Üye
konu gerçekten çorba olmuş.ilk blackstarı tek denemede kurmuştum.v52 nasıl yükselteceğimi neyin adını değiştireceğimi neyin değiştirmeyeceğimi bi türlü çözemedim.Kötüköylü sana zahmet eski v51 dosyaların yerine v52 dosyalarını koysanda tabi oluyorsa yine tek dosyalarla bu işlemi yapsak daha iyi olmaz mı v51 ile ilgili ne varsa silip herşeyi v52 yapabilirmisin.

mutluadam

Üye
polat ben 25 yıldır klinik psikoloji ile ilgiliyim bence sende önşizofreni durumu var. başlamadan ilerlemeden önelemini al bence. bunu da bir saldırı küçükmseme olarak algılama iyi bir abi tavsiyesi olarak dikkate al. yoksa sonradan çok geç olabilir. paranoid derecede iddiacılık belirtisi var ve fazla benle-nesne geçişik sende.

1.senin dediğin gibi olcakmı diye dün akşam common files .. rm-356 ya attım tüm dosyaları olmadı. hata verdi. yani use ini yi seçince olmuyor c6 kurulumu gibi yapınca oluyor. bu arada aslında bende yanlış tahmin etmişim. use iniyi seçerek olur gibi konuşmuştum.
1. navifirmedeki code yi benimkiyle karşılaştır bakalım aynımı? birde o kadar kendinden emin eleştiriyorsunki bu kadar basit bariz bir hatan varken. işte bunlar psikopatolojide benliğin aşırı şişmesi ile gerçeği görememe. ve o uzun açıklaman depresif bir benliğini kabul ettirme fedakarlıkları. bunlara gerek yok iki satır işe yarar şey yazan her kim olursa olsun çoğu kişi şükran duyar. farklı olma tam olma istekleri hastalıklı bir benliğin göstergeleridir. sen şimdi yine bu uyarılarımı saldırı olarak algılayıp kendini haklı çıkarmaya çalışacak uzun satırlar yazabilirsin ama bu gerçeği değiştirmez.

POLAT8124

POLAT8124

Üye
Not:
kötüköylü neden eskisi cevap vermiyor ilgilenmiyor gibisinden düşünenler için diyorum:
biraz sabrederseniz istediğinize yakın bir fw daha yaparım
:D

Eline sağlık kardeşim bu şuana kadar yüklediğim en iyi FW 10 değişik FW yükledim değişik versiyonlarda bundan daha hızlı ve stabil olanını görmedim zamanın olmadığını söylemişsin daha öncede zaten bunun için yapamayanlara herkeste yüklesin diye anlatımlar yaptım

buradaki tartışmamın asıl amacıda şu bende çok forumda paylaşım yaptım ama dikkatle okunmadan eleştiriler aldım buda insanın canını sıkıyor çokta paylaşım indirdim olmadı sordum cevap alamadım araştırdım denedim sonuç aldım veya alamadım ondan sonra konuya cevap yazdım

bu işlerin gideri böyle olmalı bence bi kere deneyip olmadı diye hemen eleştiride bulunmak yersiz
mesela JAF programının kurulumu ve FW nasıl atılır diye halen daha soranlar gibi oysaki kaçkez anlatılmış ve paylaşılmış olmasına rağmen insanı sıkanda bu işte

neyse iyi forumlar arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

polat ben 25 yıldır klinik psikoloji ile ilgiliyim bence sende önşizofreni durumu var. Başlamadan ilerlemeden önelemini al bence. Bunu da bir saldırı küçükmseme olarak algılama iyi bir abi tavsiyesi olarak dikkate al. Yoksa sonradan çok geç olabilir. Paranoid derecede iddiacılık belirtisi var ve fazla benle-nesne geçişik sende.

1.senin dediğin gibi olcakmı diye dün akşam common files .. Rm-356 ya attım tüm dosyaları olmadı. Hata verdi. Yani use ini yi seçince olmuyor c6 kurulumu gibi yapınca oluyor. Bu arada aslında bende yanlış tahmin etmişim. Use iniyi seçerek olur gibi konuşmuştum.
1. Navifirmedeki code yi benimkiyle karşılaştır bakalım aynımı? Birde o kadar kendinden emin eleştiriyorsunki bu kadar basit bariz bir hatan varken. Işte bunlar psikopatolojide benliğin aşırı şişmesi ile gerçeği görememe. Ve o uzun açıklaman depresif bir benliğini kabul ettirme fedakarlıkları. Bunlara gerek yok iki satır işe yarar şey yazan her kim olursa olsun çoğu kişi şükran duyar. Farklı olma tam olma istekleri hastalıklı bir benliğin göstergeleridir. Sen şimdi yine bu uyarılarımı saldırı olarak algılayıp kendini haklı çıkarmaya çalışacak uzun satırlar yazabilirsin ama bu gerçeği değiştirmez.

peki o uzun yazıyı okuyupta nerede yanlış yaptığına baktın mı soruların ve cevapları orda yazılı uzun olmasıda ondan buzamana kadar sordukların bir bak istersen

birde bende suan v52 hackli versiyon kurulu halen daha yapamadıysan kısa öz 3 satırda anlatacam

mutluadam

Üye
Not:
biraz sabrederseniz istediğinize yakın bir fw daha yaparım :D

kötü sana yakışanda bu. çünkü dediğim gibi v51 rofs 2 si ile v52 rofs 2 si farklı olabilir ve buda sorunlara yol açabilir. yav işte uzun uzun bir kendini ortaya koyma paragrafları yazınca polat kıardeşimiz bizde sırf uyarı amaçlı iyi niyetle cevap veriyoruz ama uzuyor gereksiz yere konuyu zaptediyoruz. şahsım adına özür dilerim.

benim isteğim yapacağın v52 cfw si için;
soundwave temasını çıkarma. gerçi bende yok başka v52 kuranlar var diyor. hatta temalarda açılmıyor bende başka bir tema yüklemeden. ve fazla tema ve çok temel programlar dışında program gömmme. office ve adobe readerı gömsen iyi olur bence. ovi maps 3.06 yıda gömebilirsin. birde menu busy circlesi orjinal bırak, bence en güzeli orjinali. benim için en önemlileri bunlar. değerli emeklerin için teşekkür ederim. ha birde ev ekranlarından falan çıkarma yapma, "temel" yoktu galiba black starda. startup ı orjinal bırak.. sesinide. yardım ve gereksiz dilleride çıkarsan iyi olur. tüm istediklerim bunlar kötücüm :) biraz fazla olmadı değilmi :)

quackers

Üye
arkadaşın telefona kurarken son aşamada pooling rate dedi ve telefon not found yazdı... Şimdi telefonu açamıyoruz forumdaki yöntemlerde işe yaramadı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...

Not : kendi telefonumda gayet güzel çalışıyor kullanıyorum memnunum.

mutluadam

Üye
@polat
peki o uzun yazıyı okuyupta nerede yanlış yaptığına baktın mı soruların ve cevapları orda yazılı uzun olmasıda ondan buzamana kadar sordukların bir bak istersen

birde bende suan v52 hackli versiyon kurulu halen daha yapamadıysan kısa öz 3 satırda anlatacam

polat kardeş ben belki şimdiye kadar 20 den fazla flash atmışımdır telefona. yapamayacağımdan değil ama kurulumdan sonra birşeyler eksik falan oluyor. mesela soundwave teması yok başkaları var diyor v52 de ve temalar açılmıuyor. böyle olunca pireleniyorsun. birde sorduğumuz sorularda maktama kardeşimle birlikte kesin haklıydık. mesela universalin ne işe yaradığını açıklamamıştı hack yöntemi olduğunu kötü. yani sen diyorsunki başlıkta hack mack yazıyor bunlardan çıkarım yapabilirdiniz diye yani böyle bir akıl yürütme olabilirmi? bak şu önermen bile ne kadar akıl dışı farkındamısın? tipik şizofrenik somut düşünce bu. senin dediğin şuna benziyor fırın da ekmek pişer ne çıkarsa ye. belki klozet, yer karosu falan çıkan fırınlarda var onlarıdamı yicez :) neyse artık daha fazla uzatmayalım ..

alper0642

Üye
alper çok teşekkürler kardeşim v52 nin setup dosyasını bulmuşsun. nerden buldun? hemen indiriyorum.

ve üçüncü olarak, imzandaki tuş kilit nerde link vermemişsin, türkçesi falan var demişsin ama..?

kötü, büyük ihtimalle elinde 5800 olmadığı için v52 ye göre cfw yapamadın ama bi şey merak ediyorum; bu cfw v51 rofs 2 si üzerinde yapılmış, bunu v52 dosyalarının içine atıp kurunca telefona sorun olmazmı? bu soruyu diğer anlayan arkadaşlarada sormuş olayım.

rica ederim mutlu adam kardeşim, seni mutlu etti ise sevindim. sen ilk sayfadaki kotukoylu kardeşin resimlerin üsteki rofs dosyasını indirip verdiğim setup dosyasının kurulduğu yere at ve flashla telefonu. bende de olmamıştı, ama bu yol ile hallettim ve sorunsuz kuruldu, ayrıca mazelock tuş kilit programı için sitede vardı ama linkini de vereyim kardeşim

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...bianos9-4-unsigned-turkce-maxipda-427685.html

hayırlı olsun, harika bir tuş kilit programı.

konu gerçekten çorba olmuş.ilk blackstarı tek denemede kurmuştum.v52 nasıl yükselteceğimi neyin adını değiştireceğimi neyin değiştirmeyeceğimi bi türlü çözemedim.Kötüköylü sana zahmet eski v51 dosyaların yerine v52 dosyalarını koysanda tabi oluyorsa yine tek dosyalarla bu işlemi yapsak daha iyi olmaz mı v51 ile ilgili ne varsa silip herşeyi v52 yapabilirmisin.

arkadaşım bir önceki sayfada (sayfa ) 219 nolu açıklamayı okursan orada nasıl yükleneceğini yazmıştım ve resimli yükleme için adreste yazmıştım, dikkatlice uygularsan tek seferde kolaylıkla yapabilirsin.

hayırlı geceler

mutluadam

Üye
saol alper kardeş, yüreğine sağlık.

POLAT8124

POLAT8124

Üye
arkadaşın telefona kurarken son aşamada pooling rate dedi ve telefon not found yazdı... Şimdi telefonu açamıyoruz forumdaki yöntemlerde işe yaramadı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...

Not : kendi telefonumda gayet güzel çalışıyor kullanıyorum memnunum.

ARKADAŞIM TAM OLARAK NE YAPTIĞINIZI YAZARSANIZ YARDIMCI OLABİLİRİZ BELKİ TABİ FLASI YAKMADIYSANIZ NASIL BİR YOL İZLEDİN SENİNKİNDE ÇALIŞIP ARKADAŞININKİNDE ÇALIŞMAMASI GARİP
BENCE İŞLEM YARIDA KESİLMİŞ GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU BİLGİSAYAR İLE BAĞLANTI KESİLMİŞ BENİM USB ARADA GİDER GELİRDİ DOKUNDUMU USB UCUNU EGDİM BİRAZ DUZELDİ SİZDE ÖYLE BİR SIKINTI YASAMIS OLABİLİRSİNİZ ONDAN AŞŞAGIDAKİ KONUYU DENEYİN DERİM

ŞUNU BİR DENE http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html

maktama

maktama

Üye
oyyyy, 1. hack destanını yazmışlar buraya... :) :)

Ben anlayacağım kadarını anladım sanırım. Mutlu, sana da kolay gelsin abicim. YArdımcı olan herkese teşekkürler

quackers

Üye
sanırım sorunumun çözümünü bilen bir arkadaş yok :(

ARKADAŞIM TAM OLARAK NE YAPTIĞINIZI YAZARSANIZ YARDIMCI OLABİLİRİZ BELKİ TABİ FLASI YAKMADIYSANIZ NASIL BİR YOL İZLEDİN SENİNKİNDE ÇALIŞIP ARKADAŞININKİNDE ÇALIŞMAMASI GARİP
BENCE İŞLEM YARIDA KESİLMİŞ GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU BİLGİSAYAR İLE BAĞLANTI KESİLMİŞ BENİM USB ARADA GİDER GELİRDİ DOKUNDUMU USB UCUNU EGDİM BİRAZ DUZELDİ SİZDE ÖYLE BİR SIKINTI YASAMIS OLABİLİRSİNİZ ONDAN AŞŞAGIDAKİ KONUYU DENEYİN DERİM

ŞUNU BİR DENE http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html

şimdi öncelikle arkadaşımın bir hatasından bahsedeyim ben onun telefonunu v51 sanıyordum o bugun gunduz v52 yapmış sanırım yanlış dosyaları yüklememden dolayı böyle bir sorun oluştu diye düşünüyorum fakat nedense forumdaki methodları denedim olmadı. Şimdi son kez v52 orjinal yamaları kurup deniyecem düzelir diye umut ediyorum en azından hacksiz falan kullansın çalışsında telefon önemli olan o. İlgin için teşekkür ediyorum...

quackers

Üye
sizede teşekkür ederim mutluadam ilginiz için...
Uyguladıktan sonra tekrar yanıtlıyacağım konuyu daha fazladan dağıtmakta istemiyorum diğer arkadaşlar içinde gereksiz yazılar olmasın...
Sonuçları yazacağım...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
5800 v52 için komple yazılım hazırlanıp ilk mesaja eklendi.Anlatım sadeleştirildi...
Lütfen ilk Mesajı dikkatle okuyunuz....

quackers

Üye

msn vermek yasak mı forumda fakat bilmiyorum acaba msn versem yardımcı olabilirmisin tabi başın kalabalıksa rahatsız etmek istemem...
[email protected]

mutluadam

Üye
kötü sadece modifiye dosyasını ayrı verseydin olmazmıydı? çünkü çoğu kişide zaten var fw dosyaları. hem zamandan hemde kotadan kazanmış olurduk. yeni çalışman için çok saol.

quackers

Üye
mutluadam var mı başka önerin çözemedim'de sorunu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt