Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 müzik çalar güncellemesi....
Sponsorlu Bağlantılar
teoman1141
Üye
Konu Sahibi
5800 müzik çalar güncellemesi....
Arkadaşlar 5800 için müzik çalar güncellemesi çıktı . telefondan yazılım güncellemesine girince gözüküyo . deneyen arkadaşlar var mı ben farklılık göremedim de
Oglcn554
Üye
bende yukledım ama yenı bisey farketmedım belkı gorunmeyen bı hata icindır
SilentOne
Üye
hadi yha farketmemiştim şimdi gordum bnde
kudret1903
Üye
şarkı sözlerini görebilcekmişiz ama nasıl olcak bilmiyorum henüz
teoman1141
Üye
Konu Sahibi
evet sarkı sözlerini göstericekmis, minilyrics diye bi program var , onunla sarkının içine gömüyosunuz
lord_keles
Üye
Arkadaslar guncellemeyi yukledim sarkiya gore .lrc uzantili sarki sozu yukledim sonuc harika sarki sozu album kapaginin oldugu bolumde tabi daha genis olarak sarkiyla devam ediyor cok guzel olmus...
deadlydesire
Üye
nasl yapıyorsun bu işlemi arkdaşım
alican-2468
Üye
Bu güncelleme ile ilgili haber verdiğin için teşekkürler.
Daha deneyemedim, denediğimde görüşlerimi açıklayacağım.
teoman1141
Üye
Konu Sahibi
Yararlı olduğuma sevindm
lord_keles
Üye
Arkadasim bu islemi yapmak cok kolay ama bulmak ugrastiriyor sarkiya gore liyric yani .lrc uzantili sarki sozu bulup indiriyorsun mp3 dosyasi ile ayni isimde olcak aynen avi filim ve alt yazisi gibi yani unutmadan sonunda kesinlikle .lrc yazmali dosyanin bukadar....ve sarkiyi bulun muzik calrdan simdi calinana gecip hem okuyun hem dinleyin....begenen tesekurde ede bilir...
MaRJiNaL45
Üye
bu şarkı sözlerini nereden bulabiliriz
Rich4arD
Üye
Lyrics leri nasıl yükleyebiliriz Bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı ?
SilentOne
Üye
adamlar iyicene bize destek veriyorda keşke n8 gibi yapsalardı müzik çaları
Ayrıca açık uygulamaları göster özelliğinin görünüşüde harika .
SilentOne
Üye
mantıklı bir düşünce
pcwolf
Üye
Arkadaşlar ben yaptım söz eklemeyi gayet güzel çalışıyor. Şarkı sözü ilerlerken şarkayı ileri geri sarmak isteyince kaydırma yaparken süre yazıyor, tabi orda istediğiniz sözü duymak isterseniz oraya sürükleyince direkt geçiyo devam ediyor. Bayağı güzel olmuş..