nokia n8 sertifika hatası

Sponsorlu Bağlantılar

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 sertifika hatası
arkadaşlar ,arkadaşım n8 almış sabahtan beri birsürü oyun ve program denedik ve sonuçta aynı kader sertifika hatası bunun bi çözümü yokmu opda dan sertifika alalım dedik telefonun imei no sunu çalarlar dediler acaba bu sertifika hatasını illa opda yoluyla mı çözeceğiz.şimdiden teşekkürler :)

SilentOne

SilentOne

Üye
opda dana başka çözüm yokki

mumu94

Üye
ulan neden sertifika denen şeyi çıkarttı ki bu adamlar amaç ne yani. 5800 kullanıcısıyım en sonunda aldım bende sertifika

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim ama telefon yeni işte çocuk korkuyo 1000lira para verdim imei mi çalarlar falan diye. sistem hack çok karışık bişey ve sonuç kesin değilmiş .ben onu sertifika almaya ikna edeyim en iyisi başka kurtuluş yok sinir bozucu "Sertifika Hatası" yazısını görmekten iyidir :)

--------------- Ekleme ---------------

ulan neden sertifika denen şeyi çıkarttı ki bu adamlar amaç ne yani. 5800 kullanıcısıyım en sonunda aldım bende sertifika

bencede çok sacma bişey

SilentOne

SilentOne

Üye
bn çinlillere güven miyim abi

mcmfi

Üye
bende de aynısı var bende başka çareler arıyom

SilentOne

SilentOne

Üye
hellox flen yokmuu n8 için

jipien

jipien

Üye
Bende de

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben verdim imei aldım sertifikamı opda dan sorun olacağını sanmıyorum imei mi çalsa ne olur ki elimda cihazımın faturası var ve bana ait çaldıkları imei ne işe yarayacak

karakaplan2004

karakaplan2004

Üye
Ben verdim imei aldım sertifikamı opda dan sorun olacağını sanmıyorum imei mi çalsa ne olur ki elimda cihazımın faturası var ve bana ait çaldıkları imei ne işe yarayacak
arkadaşalar arkadaş güzel bir soru sormuş sizce imei çalınsa ne olabilir bunu yanıtlayacak bir arkadaş var mı.
diyelimki sertifika lacaz imei verdik biriside clone yaptı imei başımız ağrır mı?
bu soruyu yanıtlayan biri olursa sevinirim herkez için iyi olacaktır

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
hellox flen yokmuu n8 için
bilmiyorum ki symbian v5 için vardı galiba

arkadaşalar arkadaş güzel bir soru sormuş sizce imei çalınsa ne olabilir bunu yanıtlayacak bir arkadaş var mı.
diyelimki sertifika lacaz imei verdik biriside clone yaptı imei başımız ağrır mı?
bu soruyu yanıtlayan biri olursa sevinirim herkez için iyi olacaktır

evet.zaten sıkıntıya sokan soru bu ilerde başım ağrır mı :)çinlilere güven olmaz ki

SilentOne

SilentOne

Üye
symbian 5 de varda

karakaplan2004

karakaplan2004

Üye
bilmiyorum ki symbian v5 için vardı galiba

evet.zaten sıkıntıya sokan soru bu ilerde başım ağrır mı :)çinlilere güven olmaz ki
ben işin açıkcası fazlaca ihtimal vermiyorum dyelimki clone yaptılar senin tel kapandı sonuç itibari ile o cihazın garantisi var işini garantiden çözebilirsin sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bende aldım zaten sertifika sorun olmaz ama garantili bir cihaz deyilse bişey diyemem

Nusirvan

Üye
bende duymustum bu imei tuzagını....
genelde sizden alınan ımeılerı çin malı telefonlarda kullanıyorlar zaten malum çinin nufusu 2 - 3 milyon :)
.......
bildigim kadarıylada aynı ımeı farklı telefonlarda kullanılınması yasak gibi bişiydii ....:)

alosmanac

Üye
sonunda mantıklı bir açıklama.
Ben 5-6 telefona aldım bir şey olmadı. N8 imede aldım...

Bunyaminkaya25

Üye
Ya abi Ben siteden Sertifica aldım pcye indirdim. Sonra imzalatma diye bir sey vardı onu yapmaya calıstım hata verdi. Faıled fılan dedi. Ne yapıcam Ben ya.

mc_mfi

Üye
peki başkasının imei si olurmu

acar3460

Üye
arkadaşlar bence bi sorun olmaz imei i programın o tele özel sertifikalanması için alıyorlar senin gibi kaç kişi imei veriyo oraya hiç forum da imeini kaptıran duymadım ben artı bide şu var imei o kadar gizlenen bişey değil normalde öyle bi sehtekarlık olsa o telefonların çoğunun kutusunun dışında imei yazıyo olsa ordan bi sahtekarlık olurdu bazı açık göz telefoncular çalardı ordan imei sattıktan 5 6 ay sonra kullanırdı imei diye düşünüyorum yanlışmıyım ?

Üst Alt