nokia n8 sertifika hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dogru dusunuorsun da o adamlarn isi de telefonculuk.. bu isi neden yapsnlarki nden goze alsinlar ? :)

webplayer

webplayer

Üye
bende duymustum bu imei tuzagını....
genelde sizden alınan ımeılerı çin malı telefonlarda kullanıyorlar zaten malum çinin nufusu 2 - 3 milyon :)
.......
bildigim kadarıylada aynı ımeı farklı telefonlarda kullanılınması yasak gibi bişiydii ....:)

? :ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
i dont understand:D

gcakay

Üye
ben n 95 e sertifika almıştım 6-7 ay önce bir sorun çıkmadı şimdi telefonumu değiştirdim n8 aldım nokıa yı aradım adamlara bahsettim sertifika veriyorlar internette 3 yıl için yarın öbür gün imei klonlama gibi bir şey söz konusu olurmu diye sordum o zaman cihazınızın garantisi de olsa nokıa bunu desteklemez dediler bu yüzden şu an tereddütteyim inanmayan nokıa müş hiz arayabilir arkadaşlar

anlamamki

Üye
benım opdan sertefıka bılgılerım hala olmadı bekleme dıyor

emincik46

emincik46

Üye
ovide 5 tlye oyunlar valla hiç riske atmıorm 5 tl bişey deil !

matanist

matanist

Üye
Durumun garanti ile alakası yok. Eğer imei numaranızdan telefonunuzu klonlarlarsa (ki bunu telefondan anlayabilirsiniz, sim kayıt hatası gibi uyarılar almaya başlarsınız ve görüşmeye kapatılır telefonunuz) o zaman faturanızı (faturanızı asla kaybetmeyin) gerekli yerlere teslim etmeniz istenir. Hiçbirşey bilmiyorsanız tüketici hakları bürolarına başvurup tüketici hakkınızı kullanabilirsiniz. Bir zamanlar moda idi telefoncular arasında. Çok uzun bir geçmişi yok ülkemizde. Çin malı telefonlara orijinal ama eski (artık kullanılmayan) telefonların imei numaralarını çakıyorlardı. Hala da yapıyorlar. Ancak sizin kullanmakta olduğunuz imei numarasını yapmayı göze alamazlar (nitekim yasak bir olay). Çünkü siz faturanızı gösterip bu benim telefonum dediğinizde diğer kişiyi soruştururlar (tabi bu konuda hakkınızı aramanız gerekiyor). Bunu bilen telefoncu kendini riske atmaz (Çok eskilerde klon imei kontrolü yoktu o yüzden telefoncular rahattı).
Ayrıca Çin'deki bir telefona sizin imei numaranızı çakmaları bir sorun yaratacağını sanmıyorum (eğer Çin'de roaming yapmıyorsanız).
Ve ayrıca bugüne kadar opda dan imei numarası ile sertifika alıp da benim imeim çalındı opda çalıyor diye iddiada bulunan çıkmadı. Yıllardır kullanılan bir sistem sonuçta. Ama yine de ileride ne gibi gelişmeler olacağı konusunda kimse garanti veremez....
Seçim hakkı kullanıcının....

zaferozkan

zaferozkan

Üye
ben telefomunu forumdaki konu sayesinde hackledim, zor değil yapabilirsin. şuan yükeleyemediğim hiçbir uygulama yok sıkıntı yok

ozcan_ates_

ozcan_ates_

Üye
arkadaşlar bu sertifika için OPDA dan üye oldum. ancak indiriken ücretli olduğunu belirtiyor. ücretsiz nerden indirebilirim. ?

serkantitxxx

serkantitxxx

Üye
ya ben 1 haftadır bekliyom vermedi daha site sertifika

robert34

robert34

Üye
arkadaşlar ayarlardan uygulama yöneticisine gidip yükleme ayarlarını seçip yazılım yüklemeye tümü yapıp tekrar deneyin boll şansss

burhan_498

Üye
Ben verdim imei aldım sertifikamı opda dan sorun olacağını sanmıyorum imei mi çalsa ne olur ki elimda cihazımın faturası var ve bana ait çaldıkları imei ne işe yarayacak

aynen katılıyorum daha önce 58 00 ma opdadan sertifika ladım sorun cıkmadı şimid ise n8 alıyorum sıraya girdim ne zaman verirler bilmem artık imelide çalarlarsa sorun deil faturası garantisi var. :) tercih sizin 100lerce kişi imelini veriyo haepsini calıyolarsa bilmem artık :))

keopsing

Üye
arkadaslar kusura bakmayın ama ben hıc bırsey anlamadım bu oppda nedır nasıl bu sertıfıka hatası duzelır adım adım söyleyecek varmıdır.. cok rıca edıyorum

SSnıper

SSnıper

Üye
Neden hacklemiyorsun ?

Üst Alt