Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
benim bilgisayar windows 7 sorun çıkartıyo bu sadece xp ve vistada falan mı yapılıyo neden böyle oldu
açıklamaları iyi oku, jaf programını uyumluluk moduna almayı unutma.
Win7'de çalışıyor. Ayrıca çıkardığı sorun ne, bu başlığı baştan sona okursan senin gibi sorunu olan birilerini ve o soruna cevapları muhakkak bulursun.

--------------- Ekleme ---------------

benim bilgisayar windows 7 sorun çıkartıyo bu sadece xp ve vistada falan mı yapılıyo neden böyle oldu
açıklamaları iyi oku, jaf programını uyumluluk moduna almayı unutma.
Win7'de çalışıyor. Ayrıca çıkardığı sorun ne, bu başlığı baştan sona okursan senin gibi sorunu olan birilerini ve o soruna cevapları muhakkak bulursun.

cihan0007

Üye
tamam orayı yaptım uyumluluktan kaynaklanan bir sorunmuş çözdüm bitti şimdi hack nasıl yapacagım v51 hack var mı yoksa çıkacak mı

mutluadam

Üye
tamam orayı yaptım uyumluluktan kaynaklanan bir sorunmuş çözdüm bitti şimdi hack nasıl yapacagım v51 hack var mı yoksa çıkacak mı

hack auto zaten. sen sadece kurulumu yapacaksın. sonra sertifika sorunun falan olmayacak. auto hack sayesinde istediğin programı sertifika engelsiz kurup kullanabileceksin.

bu arada kötü kardeş ne oldu v52 cfw sine başladınmı?

maktama

maktama

Üye
v51 hackli fw bolca var,hatta şu anda içindesin, bu forumun ilk sayfasına baksana:D:D ben bu blackstarı tavsiye ederim.
ha v52den bahsediyorsan şimdilik yok, çıkar ama yakında sanırım.

mutluadam

Üye
yav cfw için sadece kurulumdan sonra nokia ya giden mesajı kapatma modu nasıl oluyor bunu bilen varsa söyleyebilirmi?

cihan0007

Üye
sorum şu v40'da alt tarafta iki tane büyük dügme vardı biri arama digeri rehberdi ve ekranda başka bişey görmüyorduk bu nasıl yaparım fikri olan var mı o hali bana göre daha iyiydi

lukatoni17

Üye
Arkadaşlar 5800 V52.007 Firmwareyi nasıl Editlemem gerek Bir yardım edin..

Bir türlü çözemedim İnternet tarayıcıma girdiğimde Uygulama indir müzik indir gibi Saçma yer imi klasörlerini istemiyorum. sadece Son girilen sayfalar olmalı Yardım edin..

maktama

maktama

Üye
sorum şu v40'da alt tarafta iki tane büyük dügme vardı biri arama digeri rehberdi ve ekranda başka bişey görmüyorduk bu nasıl yaparım fikri olan var mı o hali bana göre daha iyiydi
ayarlardan " ev ekranın"dan seçim yapıcaksın.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben birde ilk defa güncelleyecegimde.hayırlısıyla bi v31 den v51 e geçecegim burada yapılacakları takip etsem hem v51 kurmuş hemde blackstar kurmuş olurum degil mi?birde bunda sadece diller çıkık başka herşeyi yerinde degil mi?

mutluadam

Üye
ben navifirmden indirdiğim v52 dosyaları ile kurdum v52 yi hackleyip ama temalar açılmıyor? çözümünü bilen varmı? dokunma kontrolüde yok bunda yav??

maktama

maktama

Üye
ben birde ilk defa güncelleyecegimde.hayırlısıyla bi v31 den v51 e geçecegim burada yapılacakları takip etsem hem v51 kurmuş hemde blackstar kurmuş olurum degil mi?birde bunda sadece diller çıkık başka herşeyi yerinde degil mi?

evet, 1. sayfada anlatılanları aynı şekilde uygularsanız hem v51'e geçmiş olursunuz hem de blackstar olanaklarından yararlanırsınız(hack, hızlanma, gerekli modlar...)

dil olarak ingilizce ve türkçe var, diğerleri yok. Bir de sanırım sesli mesaj okuma yoktu. Kurduğunuzda görürsünüz zaten. Beğenmezseniz orjinal v51^de geri dönebilirsiniz. Kolay gelsin.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
evet, 1. sayfada anlatılanları aynı şekilde uygularsanız hem v51'e geçmiş olursunuz hem de blackstar olanaklarından yararlanırsınız(hack, hızlanma, gerekli modlar...)

dil olarak ingilizce ve türkçe var, diğerleri yok. Bir de sanırım sesli mesaj okuma yoktu. Kurduğunuzda görürsünüz zaten. Beğenmezseniz orjinal v51^de geri dönebilirsiniz. Kolay gelsin.
e zaten bi tek türkçe ve ing dil lazım.onun haricinde herşey aynı dimi?
birde ben bunu :http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...yesiz-saf-kan-v50-v51-surumleri-4-421449.html kurmak istiyorumda acaba aynı yolu izlesem bu olurmu?

maktama

maktama

Üye
e zaten bi tek türkçe ve ing dil lazım.onun haricinde herşey aynı dimi?
birde ben bunu :http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...yesiz-saf-kan-v50-v51-surumleri-4-421449.html kurmak istiyorumda acaba aynı yolu izlesem bu olurmu?

Temel adımlar aynıdır aslında(neredeyse herşey aynıdır) ama illa onu kuracaksanız orda anlatılan şekilde kurmanızı ve ordaki custom dosyalarını kullanmanı öneririm.

ve evet, geri kalanlar aynı. Extra ev ekranı ve tmalar var, anca fw'e gömülü oldularından telefonunuzda yer kaplamaz, telefonunuzu yavaşlatmazlar. Ayrıca hepsi de çok hızlı. İstersen orjinal temayı da seçebilirsin.

mutluadam

Üye
yav maktama, ben navifirm den indirdiğim v52 dosyaları ile hack yapıp v52 yi telefona kurdum ama şöyle sorunkar var;
1-temalar açılmıyor.
2- hani v51 in 140 mb civarı setup dosyası vardı, v52 nin setup dosyasaını tek dosya halinde nasıl buluyoruz?
3- dokunma kontrolü yok. bu zaten yokmuydu sonradanmı v51 e eklenmişti? yoksa v52 ile mi yok oldu?
4- yeni güncelleme yayınlıyorlar ama ovi mağaza yı yine yeniden yüklemek gerekiyor. yani bu basit şeyi bile gidermemişler. neyse bunu hallederim bu sorun değil. bilgin varsa bu konular hakkında yardımcı olurmusun?
5 birde kurulumdan sonra x-plore ile installserveri ilgili yere koysak hack olurmu bu şekilde?

miller7

miller7

Üye
Valla Kardesım Eyvallah Sagol ılk kez senın anlatımın ıle dogru hızlı bır sekılde hackledım telefonumu tesekkurler eline emegine saglık

maktama

maktama

Üye
yav maktama, ben navifirm den indirdiğim v52 dosyaları ile hack yapıp v52 yi telefona kurdum ama şöyle sorunkar var;
1-temalar açılmıyor.
2- hani v51 in 140 mb civarı setup dosyası vardı, v52 nin setup dosyasaını tek dosya halinde nasıl buluyoruz?
3- dokunma kontrolü yok. bu zaten yokmuydu sonradanmı v51 e eklenmişti? yoksa v52 ile mi yok oldu?
4- yeni güncelleme yayınlıyorlar ama ovi mağaza yı yine yeniden yüklemek gerekiyor. yani bu basit şeyi bile gidermemişler. neyse bunu hallederim bu sorun değil. bilgin varsa bu konular hakkında yardımcı olurmusun?
5 birde kurulumdan sonra x-plore ile installserveri ilgili yere koysak hack olurmu bu şekilde?
"yav maktama..." koptum buna:d: " "yav hasılaa..." gibi. mükemmel bir samimiyet göstergesi olmuş:bye2:
v52nin setup dosyası tek bir dosya halinde çıkmadı sanırım, daha tüm product codelar için güncelleme çıkmadı heralde, onun için. v51 setup içindekiler her product code için ayrı dosyalar flan var. açıldığında senin navifirmden indirdiğinden farklı bir şey yok, sadece senin p.kodundan olmayan dosyaları da içeriyor. Yani tek dosya halinde niye istiyorsun anlamadım.

dokunma kontrolü derken?!! tam anlamadım. Benim cfw yapımıyla alakalı çok bir bilgim yok. Ben kurulumu ve kullanmasını biliyorum mutlu, onun için sorularına cevap veremiyorum. :bilmm

POLAT8124

POLAT8124

Üye
Arkadaşım indirdim denedim karıştırmadık yerini bırakmadım hataya dahir hiçbir şeye rastlamadım bu benim 9.cu fw yüklemem içlerinde en iyi olanı şuanda bu tek bir hata yok hakikaten çok hızlı anında belli ediyor çok rahat hıssedilir derecede hız var bir tek şarj konusu daha belli değil bakalım şarj konusunda benden olumlu not alabilecekmi bu fw onuda denemeden sonra söylerim en az 4 gün bekliyorum şarjı bendeki bir diğer fw 6 gün gitmişti 72 dakikalık görüşme vardı gerisi beklemede geçti eğer 5gün şarjı giderse bu fw benim son fw yüklemem olacak
benim telefon hoparlor patlattı servise gönderdim 51 versiyona yükselmiş geldi 6günlük şarj işi bitmiş oldu ama bu fw de 10 numara

evet arkadaşlar işin ası denemeyen hatta yüklemeyen bin pişman olur söylemedi demeyin ben bu fwden sonra gerçekten telefon kullanmaktan hatta dokunmatik telefon kullanmaktan haz aldım çok memnun kaldım

not: Fw yi yükledikten sonra telefon test modunda iken kesinlikle usb yi çıkarmayın jaftan normal mod diyin telefon kendisi başlayacaktır telefon açılıp operatör logosu gelene kadar bekleyin sonra usb kablosunu çıkarın birde bu işlemden sonra kesinlikle telefona hard format atın muhakkak
bu işlemler fwnın daha stabil çalışmasını ve hata ları engelleyeektir

kotukoylu kardeşim eline sağlik teşekkür ederim
iyi forumlar

alper0642

Üye
1-temalar açılmıyor.
öyle tek dosyalıp setup dosyasını bende bulamadım, navifirm v03 ile 5800 v52 dosyalarını indirdim, forumda bir arkadaş hackli rofs2 dosyalarını vermiş, navifirm ile indirdiğim dosyaların içine bu hackli dosyayı attım ve kurdum, telefon hackli olarak v52 ye geçti. dokunma hassasiyeti iyi, sensör dönme hızı iyi, ben içine birde kinetic scrooll (kaydırma çubuğu) mod dosyasını atmıştım, ayrıca Türkçe haricindeki dilleri sildim, yardım, hakkında sohbet, popcast vs. de kaldırdım, v52 şu an için harika oldu. bakalım devamında nasıl olacak.

mutluadam

Üye
alper görüşlerin için teşekkürler. daha yeni bakalım v52. şöyle biraz üstünde çalışılsın çok şeyler çıkar ortaya daha.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya ben ilk defa kuracaktımda kuramadım flashda herşeyi yapıom.en son telefonun tuşuna 1 kez bastıktan sonra bilgisayar onu 1-2 defa usb rom olarak gördü sonra yeni donanım bulundu diyor herşeyi denedim bu yüklenemiyor dio sonra olmadı not found dio?

Takipçi Satın Al

Üst Alt