dvd ye film nasıl atılır

Sponsorlu Bağlantılar

azx3145

Üye
    Konu Sahibi
dvd ye film nasıl atılır
arkadaşlar benim elimde avi olarak fotoğraf makinesinde çekilmiş videolar var.
o videoları dvd ye atıp dvd playerde çalıştırmak istiyorum dvd ye attım fakat dvd player açmadı netten araştırdım ama genel bir çözüm bulamadım elimdeki avi uzantılı dosyaları dvd ye atıp dvd playerde oynatabilmem için ne yapmam gerekio:hmmm biraz ayrıntılı olarak anlatırsanız sevinirim....şimdiden teşekkürler...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Nero Programını İndir ,Kur,Programı Aç Sonra DVD Oluştur Seçeneğini Seç Sonra DVD'ye Yazmak İstediğin AVi Dosyasını Seç İler İleri Diyerek DVD'ye Yaz sonra DVD Player'e Tak İzle :)

İyi Seyirler :)

azx3145

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım attım fakat olmadı veri dvd si oluşturdum olmadı video dvd si oluşturdum olmadı bu yüzden bu konuyu açtım.nedenini bilen varsa acil yardım.ayrıca fotografları açıo videoları görüo açmıo bunun nedeninide merak ediyorum...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
DVD Player .AVİ Uzantısı Desteklemiyordur :) ToTaL ViDeO CoNVeRTeR İle MP4 Uzantısına Çevir , ".MP4" Uzantısına Çevirdikten Sonra Tekrar Nero İle DVD'ye Çek :)

ToTaL ViDeO CoNVeRTeR'ı Aşağıdaki Linkden İndirebilirsin :)

azx3145

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :oke:bunu denicemm

embulshow

embulshow

Üye
Benimde elimde flv. dosyası var ama ben mpeg ye çevirdim mi CD çalışmıyo benim ne yapmam lazım?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Benimde elimde flv. dosyası var ama ben mpeg ye çevirdim mi CD çalışmıyo benim ne yapmam lazım?

MP4 Veya Divx Uzantısına Çevir Öyle CD ye At :)

VCD Ve DVD Player'lar MP4 Uzantısını Veya Divx Uzantısını Kesin Çalıştırırlar :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Kardeş Bence Wmv Yi Denesinler En Fazla Onu Destekliyor Çünkü ;):oke:

Wmv Kaliteli Göstermiyor Diye Biliyorum :) Onun İçin MP4'ü Önerdim :)

Hee Birde Total Video Converter'da HD Olarak Çevirme Özelliğide Var O Özeliğide Kullanabilirsiniz Arkadaşlar :)

Üst Alt