ben çıkıyorum iyi geceler. :bye2: iyi geceler burak yarın görüşürüz k.i.b kimse kalmadı dolaşıyorlar
Reşwan Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak yarın görüşürüz k.i.b kimse kalmadı dolaşıyorlar
!!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak yarın görüşürüz k.i.b kimse kalmadı dolaşıyorlar
Reşwan Emekli Yönetici iyidir nasıl olsun takılıyorum millet başka yerde hoş beşi bıraktılar gittiler sen ne yaptın sosyal ilişkiler nasıl gidiyor
iyidir nasıl olsun takılıyorum millet başka yerde hoş beşi bıraktılar gittiler sen ne yaptın sosyal ilişkiler nasıl gidiyor
Praetor Emekli Yönetici Starsley' Alıntı: teşekkür ederim iyiyim şükür inan bir kaç konuda yazdığın yazılara alıntı cevaplarım vardı şu bizim yeni alıntı pencerisi aktive olsa iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... Durum o kadar vahim demek ki yasminoz' Alıntı: tribe bak... Genişletmek için tıkla ...
Starsley' Alıntı: teşekkür ederim iyiyim şükür inan bir kaç konuda yazdığın yazılara alıntı cevaplarım vardı şu bizim yeni alıntı pencerisi aktive olsa iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... Durum o kadar vahim demek ki yasminoz' Alıntı: tribe bak... Genişletmek için tıkla ...
Reşwan Emekli Yönetici büyük bir eksik demi ama okadar önem vermemek gerek bazen o da kayboluyor --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Durum o kadar vahim demek ki Genişletmek için tıkla ... benim için öyle geliyordur belkide
büyük bir eksik demi ama okadar önem vermemek gerek bazen o da kayboluyor --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Durum o kadar vahim demek ki Genişletmek için tıkla ... benim için öyle geliyordur belkide
PhyscoDevil Üye cok gerekli bişey ya.Bi kafeye oturyrsn 15 tl den asagı cıkamiyorsn.Durmadan kontor yüklüorm nası yetecek para --------------- Ekleme --------------- abi ben cıkıyorm işlemci yanacak valla 85 dereceyle calısıyor ya
cok gerekli bişey ya.Bi kafeye oturyrsn 15 tl den asagı cıkamiyorsn.Durmadan kontor yüklüorm nası yetecek para --------------- Ekleme --------------- abi ben cıkıyorm işlemci yanacak valla 85 dereceyle calısıyor ya
Reşwan Emekli Yönetici arkadaşlar iyi geceler herkeze yarın kaldığım yerden okurum muhabbetlerinizi --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: cok gerekli bişey ya.Bi kafeye oturyrsn 15 tl den asagı cıkamiyorsn.Durmadan kontor yüklüorm nası yetecek para --------------- Ekleme --------------- abi ben cıkıyorm işlemci yanacak valla 85 dereceyle calısıyor ya Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ali görüşürüz k.i.b
arkadaşlar iyi geceler herkeze yarın kaldığım yerden okurum muhabbetlerinizi --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: cok gerekli bişey ya.Bi kafeye oturyrsn 15 tl den asagı cıkamiyorsn.Durmadan kontor yüklüorm nası yetecek para --------------- Ekleme --------------- abi ben cıkıyorm işlemci yanacak valla 85 dereceyle calısıyor ya Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ali görüşürüz k.i.b
minoo Üye Praetor' Alıntı: Can sıkıntısıyla ilgili özlü bir söz vardı da... Zikredilmez burada Genişletmek için tıkla ... özelden beklerim efendim
Praetor' Alıntı: Can sıkıntısıyla ilgili özlü bir söz vardı da... Zikredilmez burada Genişletmek için tıkla ... özelden beklerim efendim
Praetor Emekli Yönetici Love Prince' Alıntı: ooo ata naber Genişletmek için tıkla ... Oooo Hüseyin, sağol sen nasılsın? minoo' Alıntı: özelden beklerim efendim Genişletmek için tıkla ... Ya bırak yaa
Love Prince' Alıntı: ooo ata naber Genişletmek için tıkla ... Oooo Hüseyin, sağol sen nasılsın? minoo' Alıntı: özelden beklerim efendim Genişletmek için tıkla ... Ya bırak yaa