5800 yeni firmware çıktı. Sürüm numarası V.52.0.007..!!

Sponsorlu Bağlantılar

demirci_115

demirci_115

Üye
UmutGidik. Arkadaşımıza Bir Sorunuz Burdan O v52 Ye Geçip C6Fw'ye Geçti Tekrardan Bir Sorun Bakalım Sorun Varmı Bence Sorun Olmaz Sonuçta CUSTOM FİRMWARE.

v52 den c6 ya geçemezsiniz çünkü c6 v51 tabanlıdır. v52 için port edilmesi lazım v52den c6 cfw ye geçebilmek için:oke:

Paradise_87

Paradise_87

Üye
şuana bende yükledim tek belirgin özelliği dokunmatik ekran ve ekran dönme hızı başka hiçbir genişme göremedim....

AlpReis

AlpReis

Üye
Sabah yükledim, telefon bariz bir şekilde hızlanmış, geçişler hızlı.. İlk tespitlerim bunlar devam ediyorum bakmaya

futbol123

futbol123

Üye
n97 içinde bi firmware gelse 10 numara olucak

maktama

maktama

Üye
dailiymobile forumunda radyo RDS'in çalıştığı söyleniyor,c6 cfw yazılımına geçmek için pnht'nin yeni core'u çıkarması gerektiği yazıyor.
ayrıca qwerty klavyede space tuşunun olduğu bölümle harflerin arasındaki siyah boşluğun arttırıldığı söylenmiş.

GRAND_HUSTLER

GRAND_HUSTLER

Üye
telefonda hızlanma var menüler arasında geçişler biraz hızlanmış.radyoda donma sorunu hala devam ediyor.rds aktif olarak gösteriyor.wireless hızlanmış.başkada gözle görülür bi değişiklik yok gibi..

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
saçmalığın daniskası nokia nın kendi sitesinde yok bi açıklama yeni yazılım çıktı diye siz gidip navifirmden yazılım indiriyorsunuz.... link burda
9 sayfa yorum yapılmıç sorular sorulmuş ama kimsenin aklına gelmemiş ki Nokia sitesine bakmak.. bırakın artık V60 sevdasını kurun bi cfw olsun bitsin...

CooooKs

CooooKs

Üye
Merhaba arkadaşlar güncellemeyi suan wi-fi ile yaptım telefon biraz hızlandı gibi sanki zaten diger akdaslarda belirtmiş Güncelledikten sonra dikatımi cekti Özel Sürüm : 52.0.00.7.C03.01 yazıyo bu kod neyi ifade ediyor birde flash hakkında bi calisma yapılmısmı güncellemede bilgilendirirseniz sevinirim...

maktama

maktama

Üye
saçmalığın daniskası nokia nın kendi sitesinde yok bi açıklama yeni yazılım çıktı diye siz gidip navifirmden yazılım indiriyorsunuz.... link burda
9 sayfa yorum yapılmıç sorular sorulmuş ama kimsenin aklına gelmemiş ki Nokia sitesine bakmak.. bırakın artık V60 sevdasını kurun bi cfw olsun bitsin...
yaaa arkadaşım, sen önceki sayfaları oku da öyle gel. Nokianın sitesinde olmadığı belirtilmiş önceki sayfalarda, sebebi de açıklanmış. Yorum yazmak için yorum yazıyorsunuz. bırakmıyorum v60 sevdasını kurmuyorum cfw, sana mı sorucam?
Sen kurmazsın, kurmak istemezsin anlarım, ama ahkâm kesiyorsun yahu...

--------------- Ekleme ---------------

bu arada rds'in çalıştığıyla ilgili bir ekran görüntsü(dailiymobile forumundan), radyo ismini göstermesi biraz zman alıyormuş ama.

umutgidik

umutgidik

Üye
Arkadaşlar, V52'den C6 Fw'ye JAF ile Downgrade seçeneğini kullanarak geçiş yapmayı birkaç kez denedim fakat mevcut core açmadı! Yeni core çıkana kadar mecburen V52 fw kullanacağız...

silver_cover

silver_cover

Üye
yaaa arkadaşım, sen önceki sayfaları oku da öyle gel. Nokianın sitesinde olmadığı belirtilmiş önceki sayfalarda, sebebi de açıklanmış. Yorum yazmak için yorum yazıyorsunuz. bırakmıyorum v60 sevdasını kurmuyorum cfw, sana mı sorucam?
Sen kurmazsın, kurmak istemezsin anlarım, ama ahkâm kesiyorsun yahu...

bu arada rds'in çalıştığıyla ilgili bir ekran görüntsü(dailiymobile forumundan), radyo ismini göstermesi biraz zman alıyormuş ama.
aynen haklısın. şimdilik nokia yapacağını yapmışa benziyor fazla bişey beklemeyin bundan sonra bu tel için

murti61

Üye
Az önce kurdum.Gördüğüm değişikler dokunmatik biraz daha hassaslaştı.rds çalışıyor,geç falan gelmiyor söylendiği gibi.donma yok..wifi ise hızlanmış.şimdilik sanırım bunlar..

birprens

Üye
arkadaşlar buqun telefonumda bir donma oldu be bataryayı cıkarıp geri taktım tel. acıldıqında değişiklikleri gordum uygulama açarken ikonun sağ üst köşeşinde rec. ışıqı gibi bi ışık yanıyor ve öle açılıyor vede menu gibi yerleri açtıqımda kenardan doğru geldiqini gordum yada ortadan kenarlara dogru bi şekilde açılıp kapandıqını gordum .. acaba bu sizdede varmı ? ( önceki gibi tak diye açılmıyor yani bi köşeden açılıp kapanıyor gbi bişe oluyor ) bu sizde varmı acaba ?

güncellemeyi daha yapmadım !

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
arkadaşlar buqun telefonumda bir donma oldu be bataryayı cıkarıp geri taktım tel. Acıldıqında değişiklikleri gordum uygulama açarken ikonun sağ üst köşeşinde rec. ışıqı gibi bi ışık yanıyor ve öle açılıyor vede menu gibi yerleri açtıqımda kenardan doğru geldiqini gordum yada ortadan kenarlara dogru bi şekilde açılıp kapandıqını gordum .. Acaba bu sizdede varmı ? ( önceki gibi tak diye açılmıyor yani bi köşeden açılıp kapanıyor gbi bişe oluyor ) bu sizde varmı acaba ?
tema efektlerini açınca oluyo o sana veya v 52 ye özel değil herkeste olabilir

birprens

Üye
C6 Fw nerden ve nasıl kurabilirim ? link sayfa ? varmı

tema efektlerini açınca oluyo o sana veya v 52 ye özel değil herkeste olabilir
tşk ler cözdüm olayı :))

pcwolf

pcwolf

Üye
Arkadaşlar galeri nasıl peki, C6daki gibi pratik işaretleme var mı?

5800 cı

5800 cı

Üye
ya ben müzikçaları açmaya çalıştığımda açılmadı sizdede öyle bir sorun varmı? sipsiyah bir ekranda takılıp kalıyor

Üst Alt