Vaaay profil 10 numara Behlül kaçar :D
Love Prince Üye h@lit' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar aynen behlül kaçar askere gidiyorum hacı Genişletmek için tıkla ... ne zaman ve nereye gidiyon
h@lit' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar aynen behlül kaçar askere gidiyorum hacı Genişletmek için tıkla ... ne zaman ve nereye gidiyon
kol@j Üye iyi geceler arkadaşlar.. biraz çalışıyordum da. geciktim kusura bakmayın... http://www.maxicep.com/mizah-eglenc...ik-ve-sirindir-yanlis-anlamayiniz-426409.html
iyi geceler arkadaşlar.. biraz çalışıyordum da. geciktim kusura bakmayın... http://www.maxicep.com/mizah-eglenc...ik-ve-sirindir-yanlis-anlamayiniz-426409.html
kol@j Üye minoo' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... hoş geldin bacım... --------------- Ekleme --------------- neyse Allah rahatlık versin
minoo' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... hoş geldin bacım... --------------- Ekleme --------------- neyse Allah rahatlık versin
Praetor Emekli Yönetici Merhaba arkadaşlar. MaxiCep.Com - Duyuru : Konu Dışı / Diğer Haberiniz olsun Yarından itibaren başlıyoruz uygulamaya
Merhaba arkadaşlar. MaxiCep.Com - Duyuru : Konu Dışı / Diğer Haberiniz olsun Yarından itibaren başlıyoruz uygulamaya
Samsun55'' Üye minoo' Alıntı: geç bile kaldınız bence.mekanın 17.00'da açıldığını biliyoruz yani daha ne olsun! Genişletmek için tıkla ... görende resmi daire sanacak açma kapama saati konuyo bu kadar önemli deil altı üstü bi konu mesele başlıksa baslik degisir.
minoo' Alıntı: geç bile kaldınız bence.mekanın 17.00'da açıldığını biliyoruz yani daha ne olsun! Genişletmek için tıkla ... görende resmi daire sanacak açma kapama saati konuyo bu kadar önemli deil altı üstü bi konu mesele başlıksa baslik degisir.
minoo Üye mantıklı mı sence? konunun ismi zaten doğru.GECECİLER.bak gece diyor.akşamcılar değil GECEciler.sen 17.00'da gece olmuş sayıyorsun sanırım?
mantıklı mı sence? konunun ismi zaten doğru.GECECİLER.bak gece diyor.akşamcılar değil GECEciler.sen 17.00'da gece olmuş sayıyorsun sanırım?