Avea Hat Aldım 5MB Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Avea Hat Aldım 5MB Geldi
Yeni hat aldım 20 kontorluk bana mesaj geldi 60 gün boyunca kullanabileceginiz 5mb hattınıza tanımlanmıstır diye.bende 1 haftadır internete giriyorum işlem kaydından 5 mb olunca cıkıyorum ertesi gün giriyorum.bugun Kalan 5mb yazdım 9495e yolladım.istekte bulundugunuz paket için kullanılabilir bonus datanız yoktur diye mesaj geldi simdi nasıl oalcak benim 5 mb varmı yokmu varsada hattımda 0,25 kurus varken nasıl giriyor yoksa yeni kontor yüledigimdemi düşecekler.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
gunluk 5mb degil ki birseferlik hergun giriyorsan gir bence vodfn gibi sonradan kntr dustgunu hic gormedim avea da

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
bende yeni avea hat aldım içinde 5 tl yüklüydü ne 5MB geldi nede mesaj /konuşma falan

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
avea çıkartır onu sen rahat rahat girme bence.. avea gibi yalancı bir şirket görmedim.. A.b...

okeymax

Üye
ben faturalı hat aldım banada aynı mesaj geldı fakat günlük değil aylık 5 mb ben kullanmıyorum ama senın hat konturlu oldugu ıcın sen hergun gır sonradan alamazlar merak etme herkes paylaşmıs zaten liram yok beleş nete gırıyorum avea da beleş net filan deye

seylül

Üye
hediye kontörün varmı bana da geldi girdim beleş konuşma süremden gidiyor

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
vay be 60 gün 5 mb:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...