Samsung Dkunmatik Ailesi (Star-Corby-Genoa)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Dkunmatik Ailesi (Star-Corby-Genoa)
Arkadaslar Acele Ederken Başlığı Yanlış Yazmışım.
Cogu Kimse Baska Konularda Samsungun Dokunmatikini Begenmemis.
Ben Eski Samsung Star Kullanıcısıyım.Memnundum sarjı bana 2 gün filan gidiyordu.
Aşağıdaki Modelleri Kullananların Beğendikleri ve Beğenmedikleri Yönleri yazarlarsa sevinirim.
Kullanıcıların bu Dokunmatik Teller Hakkında Fikrinizi Almak istedim.(Sarj-HIZ-Dokunmatik hassaslığı)
Samsung Star s5233

1. Samsung Star Normal s5233A
  2. Samsung Star wifi s5233w
  3. Samsung Star Tv s5233t
Samsung Corby
Corby Normal-Corby Wifi-Corby Pro (Kızaklı Klavyeli)
Samsung GenoA
Genoa Normal-Genoa Wifi

• Beğen
Tepkiler: receparabaci ve Silinen Üye 1929612

Paranoya

Paranoya

Üye
Dokunmatiği beğenmeyenler bence yanlış yapıyor aslında Samsung s5233a verildiği paranın hakkını veriyor . Ne kadar ekmek o kadar köfte .

Şuan bende Samsung s5233a kullanıyorum çok memnunum hız konusunda çok iyi bence ancak yüklenen oyunların belli bir boyuttan sonra oynanamaması çok can sıkıcı ama neyseki bunuda hallettik . Tema yüklenmiyor bunuda hallettik .

Bunu dışnda başka bişey yok .

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyenler için Ortalama Fiyatları
Samsung Star normal:324
Samsung Star wifi:333
Samsung Star Tv:340

Corby:326
Corby wifi:366

Genoa:258
Genoa 3G:270
Genoa Tv

--------------- Ekleme ---------------

Dokunmatiği beğenmeyenler bence yanlış yapıyor aslında Samsung s5233a verildiği paranın hakkını veriyor . Ne kadar ekmek o kadar köfte .

Şuan bende Samsung s5233a kullanıyorum çok memnunum hız konusunda çok iyi bence ancak yüklenen oyunların belli bir boyuttan sonra oynanamaması çok can sıkıcı ama neyseki bunuda hallettik . Tema yüklenmiyor bunuda hallettik .

Bunu dışnda başka bişey yok .
Cepten edge ile bağlantıda sarj durumu nasıl yani 2 gün gidermi rahat

Paranoya

Paranoya

Üye
Evet gidiyor.

Paranoya

Paranoya

Üye
İlla star alcam diyorsan Wi-fi li al .

SAINT1

SAINT1

Üye
Samsung Star wifi s5233w
çok memnunum.
Silikon kılıfta taktım şeklime şekil kattım :ehe

tuf1905

Üye
bende star wifi kullanıcısıyım bence çok iyi hiç bi sorunu yok hızlı sarjı bana 5 gün gidiyo çok müzik ve mesajlaşmama ragmen tavsiye ederim

JavaStar

JavaStar

Üye
Samsung Star wifi s5233w

1 ay olmadı alalı.Müthiş bir telefon herkese tavsiye ederim.Dokunmatikle ilgili yapılan yorumlara aldırış etme kesinlikle yeterince hasas ve özellikle telefonun dokunmatiğe verdi tepkiler çok hızlı.Ekran geçişleri v.s çok akıcı.Şarj olarakta çok idareli akıllı kilit ile telefonu kullanırsanız elinizden düşürmeseniz bile wifi edge müzik mesaj herşeyi kullanının minimum 3.5-4 gün gidiyorki zorlanırsa eğer müzik vs dinlemeden sadece arama için 1 hafta rahat gider.Telefon ayrıca çok şık bir telefon,kesinlikle hantal değil yani çok hızlı

Kısacası herkese tavsiye ederim...

Paranoya

Paranoya

Üye
Samsung Star wifi s5233w

1 ay olmadı alalı.Müthiş bir telefon herkese tavsiye ederim.Dokunmatikle ilgili yapılan yorumlara aldırış etme kesinlikle yeterince hasas ve özellikle telefonun dokunmatiğe verdi tepkiler çok hızlı.Ekran geçişleri v.s çok akıcı.Şarj olarakta çok idareli akıllı kilit ile telefonu kullanırsanız elinizden düşürmeseniz bile wifi edge müzik mesaj herşeyi kullanının minimum 3.5-4 gün gidiyorki zorlanırsa eğer müzik vs dinlemeden sadece arama için 1 hafta rahat gider.Telefon ayrıca çok şık bir telefon,kesinlikle hantal değil yani çok hızlı

Kısacası herkese tavsiye ederim...

aynen çok şık ve hoş bir telefon bence verildiği paranın hakkını veriyor.

serkankersu

serkankersu

Üye
s5233t kullanıyorum. TV özelliği gayet güzel. Herhangi bir sorun yok. Mesaj yazarken T9 ile sıkıntı yaşarsanız yan çevirip Q klavye ile de kullanabiliyorsunuz. TV özelliği şarjı biraz fazla yiyor. Onun dışında aklıma gelenler: Sesi iyi. Özellikle TV'de bangır bangır. 3G yok ama internet tarayıcısı ve EDGE ile aynı 3G gibi hızlı olarak bağlanabiliyor.

kenantemel

Üye
ben samsung monte kullanıcısıyım her şey yüklenebiliyor rahatım ben yhaa :) tavsiye ederim.

esrarli_38

Üye
S5233t ile s5233w arasinda ne fark var

taka78

Üye
bence star en iyisi ama stara vericein parayı wodofone 945 t10 350 tl ye filen al ekran ışığı haricinde süper
ama illa star veya corby alcaksan corby 2 veya star 2 veya star wifi al hemen hemen aynı fiyata
(t10 u veya vodofone 945 i önermemin sebebi android olması üstelik tarife almana gerek olmadan 350tl filen)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...